- x
    Bunlarla Giriş Yapın: Facebook Google+ Twitter DH Giriş:
    ?
  • Hatırla
  • Yeni Kayıt
Google Chrome sorunu
13 Cevap243 Görüntüleme
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Seçkin Yorumlar Linkli Mesajlar Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj


5509 Mesaj
8 Eylül 2013; 3:47:13 

Google Chrome u açtığımda gpu sürekli max değerlerde çalışıyor ne hikmetse.
kapadığımda normal masa üstünde olması gereken değerlere geliyor ?
bir fikri olan varmı bu konuda ?

0


0


0


resimlerde göründüğü gibi arkadaşlar.

Internet Explorer da normal.



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 8 Eylül 2013; 3:53:35 >


_____________________________



2632 Mesaj
8 Eylül 2013; 3:56:17 

Boşta 58 derece pek de olması gerektiği değer sayılmaz. En ısınan kart bile 43'ü geçmemeli boşta, 58 nedir

Edit:
-Chrome'u açınca voltaj mı artıyor orda o.O



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csufeardir -- 8 Eylül 2013; 4:00:58 >


_____________________________



5509 Mesaj
8 Eylül 2013; 4:00:39 

quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

Boşta 58 derece pek de olması gerektiği değer sayılmaz. En ısınan kart bile 43'ü geçmemeli boşta, 58 nedir

Sistemin tüm özelliklerini, msconfig'den başlangıçta çalışan programları, ve parçaları ne zaman aldığınızı yazabilir misiniz

hocam resimlerde gözüküyor cromu kapadığımda sorun yok.
o sıcaklık crome u hemen kapadığımda çektiğimden o derecelerde gözüküyor.62 den düşmeye başlamıştı.
kart oşta o derecelere gelmiyor anlayacağın.


_____________________________



2632 Mesaj
8 Eylül 2013; 4:07:29 


quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA


hocam resimlerde gözüküyor cromu kapadığımda sorun yok.
o sıcaklık crome u hemen kapadığımda çektiğimden o derecelerde gözüküyor.62 den düşmeye başlamıştı.
kart oşta o derecelere gelmiyor anlayacağın.

Anlamadım cidden pek. Kart ısınıyor mu peki gerçekten?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________



5509 Mesaj
8 Eylül 2013; 4:08:15 

şuan crome açık ve sürekli bu şekilde kullanıyor.
0


Internet Explorer kullanıldığında.

0


gördüğün gibi kartın ısı değerleri düşüyor.

evet crome açıldığında voltaj artıyor.


_____________________________



5509 Mesaj
8 Eylül 2013; 4:10:25 

haliyle crome açıkken ısınıyor sanki oyun oynuyormuşum gibi değerler artıyor.
ha oyun oynuyorum ha crome da nette giriyorum aynı şey gibi oluyor anlayacağın.

explolerde hiçbir sorun yok anlamadım gittim ne iş sizdede durum böylemi ?

bir kontrol edin bakalım emin olmak için.


_____________________________



2632 Mesaj
8 Eylül 2013; 4:17:53 


quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

haliyle crome açıkken ısınıyor sanki oyun oynuyormuşum gibi değerler artıyor.
ha oyun oynuyorum ha crome da nette giriyorum aynı şey gibi oluyor anlayacağın.

explolerde hiçbir sorun yok anlamadım gittim ne iş sizdede durum böylemi ?

bir kontrol edin bakalım emin olmak için.

Fakat gpu'ya yük binmiyor. Chrome kullanırken gereksiz yere hızını artırıyor ekran kartı. İlk yöntem Chrome'u silip yeniden kurmayı deneyin

Bende olmuyor böyle bir sorun. Ekran kartının o hıza, o voltaja ihtiyacı olmadığı halde kullanıyor. İlginç.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________



5509 Mesaj
8 Eylül 2013; 4:21:09 

en başta onu yaptım malesef aynı.


_____________________________



408 Mesaj
8 Eylül 2013; 5:03:00 

quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

en başta onu yaptım malesef aynı.

İlginç. Bendede tam tersi oluyor.Kartım asus 7950.İnternet explorer açtığımda gpu hızı 501'e çıkıyor,bellek hızıda 5000,gpu kullanım yüzdesi ve sıcaklık değişmiyor. google chrome açtığımda ekran kartı kullanımında bir değişiklik olmuyor.Bence windows media player ile gomplayer'ı da dene.Wmp'da video açtığımda ekran kartı İnternet explorer'daki değerlere geliyor.Gomplayer'da ise kart kullanımında değişiklik olmuyor.Basit mantık kullanırsak, senin kartta gomplayer'da değerlerin artması lazım.Test edebilirsen bir dene.



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanri12 -- 8 Eylül 2013; 5:03:44 >


_____________________________

TÜRKÇE KONUŞ.


5509 Mesaj
8 Eylül 2013; 5:23:42 

quote:

Orijinalden alıntı: sanri12


İlginç. Bendede tam tersi oluyor.Kartım asus 7950.İnternet explorer açtığımda gpu hızı 501'e çıkıyor,bellek hızıda 5000,gpu kullanım yüzdesi ve sıcaklık değişmiyor. google chrome açtığımda ekran kartı kullanımında bir değişiklik olmuyor.Bence windows media player ile gomplayer'ı da dene.Wmp'da video açtığımda ekran kartı İnternet explorer'daki değerlere geliyor.Gomplayer'da ise kart kullanımında değişiklik olmuyor.Basit mantık kullanırsak, senin kartta gomplayer'da değerlerin artması lazım.Test edebilirsen bir dene.

anlamadım hocam neden player deniyoruz ?
crome ile media oynatıcı anlamadım açıkcası.


_____________________________



2896 Mesaj
Eski Kullanıcı Adı:
Alagan
8 Eylül 2013; 8:44:32 

Chrome Görev Yöneticisini gözden geçirmeyi denediniz mi;

https://support.google.com/chrome/answer/95672


_____________________________




408 Mesaj
8 Eylül 2013; 13:23:59 

quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA


anlamadım hocam neden player deniyoruz ?
crome ile media oynatıcı anlamadım açıkcası.

Tarayıcılarda olduğu gibi wmp ve gomplayer'ın kart kullanımını karşılaştırırsın demiştim.Bende İnternet explorer ve wmp ekran kartını oyun oynarmış gibi kullanıyor,google chrome ve gomplayer ise ekran kartını kullanmıyor.Tarayıcılarda senin kartla benimki tam ters durumda,oynatıcılar açısından da öyle olacakmı diye merak ettim.Ben 2 farklı ekran kartı sürücüsü ile denedim sonuç değişmedi.
Yaklaşık bir hafta önce benzer bir konu açmıştım.
http://forum.donanimhaber.com/m_80462434/f_//tm.htm#80568755


_____________________________

TÜRKÇE KONUŞ.


218 Mesaj
8 Eylül 2013; 14:22:11 

Chrome uygulaması gpunun gücünden yararlanıyor. Bildiğime göre sizdeki referans tasarım bir kart haliyle sıcaklığı özel soğutucu modellere göre yüksek oluyor. Bunu şöyle de görebilirsiniz. Nvidia denetim masasına gidip oradan 3D ayarların yönetilmesi bölümünde Proğram ayarları bölümüne baktığınızda, özelleştirilicek proğramı seçin sekmesinde oyunlardan başka Chrome'uda göreceksiniz.
@Team NINJA
Bir not: Ben denemedim ama belki bu şekilde sorununuzu çözebilirsiniz. Linki: http://www.sevenforums....eleration-turn-off.html



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeGetBe -- 8 Eylül 2013; 14:26:59 >


_____________________________

HafX 942, msi X79 gd 65 (8D), i7 3930k , 16 gb corsair low profile 1600Mhz , Evga 780ti Classified, Thermalright SB-E Extreme, Seasonic X series 1250W gold, sandisk extreme 240gb, Samsung S27A950D 120hz 3D


5509 Mesaj
8 Eylül 2013; 21:02:51 

hocam o dediğini gece yapmıştım bir işe yaramadı malesef.

olmadı exploler kullanırım ya.iş değil valla.



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 8 Eylül 2013; 21:03:31 >

Bu mesajda bahsedilenler: DeGetBe


_____________________________

Sayfa:   [1]
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön


 
Reklamlar


DH VİDEO

 



Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü / mini sürümü.



0.250