Şimdi Ara

Kipa'da pedli tayt 26 tl (F&F marka)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mayo bölümünü dolanırken tesadüfen gördüm. İnternetten almaya tereddür ediyordum beden konusu yüzünden ve neredeyse 50 liradan başlıyor. İdarelik olarak bunu alakoydum. Daha iyi birşey almam gerekirse yedekte durur

Baya rahat ya da ilk defa pedli tayt kullandığım için hoşuma gitti

Arkasında küçük bi fermuarlı bölüm var. Para koymak için işe yarayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Mayo bölümünü dolanırken tesadüfen gördüm. İnternetten almaya tereddür ediyordum beden konusu yüzünden ve neredeyse 50 liradan başlıyor. İdarelik olarak bunu alakoydum. Daha iyi birşey almam gerekirse yedekte durur

Baya rahat ya da ilk defa pedli tayt kullandığım için hoşuma gitti

Arkasında küçük bi fermuarlı bölüm var. Para koymak için işe yarayabilir

Cahilligime verinde.. nedir bu pedli tayt, ne ise yarar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıcak ve nemlı havalarda teri tutar :)

• Nickini görünce seni bayan sandım. Fotoğraflara bakarken kıllı bacaklarını görünce anladım. Erkek için pedli taytmı olur arkadaş ne günlere kaldık yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutheyo

itü sözlükten alıntı;

bisikletcinin en önemli ekipmanıdır.sele üstündeki rahatlığı artırır ve selenin vücudunuza verdiği rahatsızlığı en aza indirgeyerek konforlu sürüş sağlar.ayrıca ilerde sağlık sorunu yaşamak istemeyen her bisiklet sürücüsüne şiddetle tavsiye edilir.

bisikletçi donu demiştim bunu ilk gördüğümde. kasktan bile önce, aldığım ilk ekipman bu oldu. insanın hangi organına daha çok önem verdiğini kask - pedili tayt seçiminden anlayabilirsiniz diyorlar.
  • quote:

quote:

itü sözlükten alıntı;

bisikletcinin en önemli ekipmanıdır.sele üstündeki rahatlığı artırır ve selenin vücudunuza verdiği rahatsızlığı en aza indirgeyerek konforlu sürüş sağlar.ayrıca ilerde sağlık sorunu yaşamak istemeyen her bisiklet sürücüsüne şiddetle tavsiye edilir.

bisikletçi donu demiştim bunu ilk gördüğümde. kasktan bile önce, aldığım ilk ekipman bu oldu. insanın hangi organına daha çok önem verdiğini kask - pedili tayt seçiminden anlayabilirsiniz diyorlar.

Eywallah dostum aciklama icin..

bisikletten inip bir yerde mola verdiginde mesela o ped kalinligi disaridan gorunup kotu bir goruntu yaratir gibi geldi bana ama..

• Bazarda artiz ne arar la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Ne garip adamlar var forumda. Erkek için pedli tayt olur mu diyor. :) Blok listesini genişletmek için iyi bir başlık olacak anlaşılan.

sanırım 3 yıldır forumdayım hiç kullanmamıştım o butonu ama sizin mesajınızı okuduktan sonra kullandım Kullanmakta fayda var gibi

quote:

bisikletten inip bir yerde mola verdiginde mesela o ped kalinligi disaridan gorunup kotu bir goruntu yaratir gibi geldi bana ama..

Önemli değil. İsterseniz yarın arkadan resmini atabilirim. Gece siyah olduğu için pek birşey belli olmadı

• quote:

Kimisi üstüne biraz bol bir şort giyer. Kimisi böylece kullanır. Fakat bisiklet için en rahatı pedli tayttır. Hele ki askılı pedli taytlar, bu işin üst noktasıdır. Mümkünse sade kullanın. :) Bisiklet ve bisikletçi görmemiş insanların arasında yaşıyorsanız, saydığım şekilde halledersiniz. Fakat insanların ne dediğine takılmayın. Aynı adamlar erkekte uzun saça da kulp takarlar, laf atarlar. Laf ü güzaf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Kimisi üstüne biraz bol bir şort giyer. Kimisi böylece kullanır. Fakat bisiklet için en rahatı pedli tayttır. Hele ki askılı pedli taytlar, bu işin üst noktasıdır. Mümkünse sade kullanın. :) Bisiklet ve bisikletçi görmemiş insanların arasında yaşıyorsanız, saydığım şekilde halledersiniz. Fakat insanların ne dediğine takılmayın. Aynı adamlar erkekte uzun saça da kulp takarlar, laf atarlar. Laf ü güzaf.

az önce 25km civarında bi gezintiden döndüm test etmek için. Çıplak gezseydin dedi sanırım birisi ama inanın hiçbirşey hissetmiyorum bunlara karşı Tip tip bakanları da umursamıyorum. Direk giyip çıktım üstüne birşey giymeye gerek duymadım

• quote:

az önce 25km civarında bi gezintiden döndüm test etmek için. Çıplak gezseydin dedi sanırım birisi ama inanın hiçbirşey hissetmiyorum bunlara karşı Tip tip bakanları da umursamıyorum. Direk giyip çıktım üstüne birşey giymeye gerek duymadım

Bir şey giymek ile hiçbir şey giymemek arasındaki farkı ayırt edemeyecek kadar andavallı olursan, haliyle bunu söylersin. Şimdi bu adama göre tayt ile gezen kadınlar da çıplak oluyor haliyle. Sapıklığın, gözü dönmüşlüğün bini bi' para. Potansiyel tecavüzcü. :) Daha saymaya gerek yok sanırım.
  • bisikletçiler için iyi bir kıyafet fakat küçük şehirlerde yaşayanlara tavsiye etmem

• Gercek pad mi yoksa kalin sunger mi?
  • Dizaltı şort + orkid karışımı mı bu alet

• quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Gercek pad mi yoksa kalin sunger mi?

gerçek pad derken
  • quote:

quote:

gerçek pad derken

Jel mi?
    Kanatlandirmasin

Bir de Aydin Kipadan mi aldiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 25 Ağustos 2013; 10:56:14 >
  • quote:

quote:

quote:

gerçek pad derken

Jel mi?
    Kanatlandirmasin

Bir de Aydin Kipadan mi aldiniz?

değil sanırım
    kuşadası kipa

• bisikletliyiz, mecbur alacaz napalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Decathlon'da 25TL'ye pedli şort var ve kumaşı çok iyi, teri tutmuyor hemen atıyor. Yaz bitmeseydi ondan alacaktım.

Link verebilir misin dostum

• quote:

quote:

quote:

Decathlon'da 25TL'ye pedli şort var ve kumaşı çok iyi, teri tutmuyor hemen atıyor. Yaz bitmeseydi ondan alacaktım.

Link verebilir misin dostum

http://www.decathlon.com.tr/Sort-3-Bisiklet-Sortu,PR-11555.html

Bu padsiz heralde ama ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.