Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ RAM: 2 GB Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card HDD Space: 12GB DirectX Version: DirectX 10.0
RECOMMENDED REQUIREMENTS
Processor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better RAM: 3GB Video Card: 512 MB Card Sound Card: 5.1 Sound Card HDD Space: 12GB DirectX Version: DirectX 10.0
Haçlı seferleri zamanında 1191 yılında Acre adlı bir şehirde geçen yapımda Altair isimli bir karakteri yöneteceğiz. Yeni projede Splinter Cell ve Prince of Persia'nın karışımı bir oynanış yer alacak. Yeri geldiğinde gizlenmemiz gerekecek, yeri geldiğinde ise aksiyon içine dalacağız. Oyunun arkasında POP'un yaratıcı ekibi bulunuyor.Serbestliğin ön plana çıkacağı oyun muhteşem olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinky_Demon -- 1 Mart 2008; 0:59:20 >
Vay bee oyuna bak.Mükemmel bişey.Hem POP Hem SC.PC'yede gelmesi çok iyi olacak.Ama nasıl bir PC ister orası meçhul .Sabırsızlıkla bekliyorum.Ama sonra birden çıkış tarihine bakıyorum ve .Yaw şu oyunları biraz daha erken çıkarsalar ne iyi olacak.
Mekanlar çok iyi... Bu yıllarda geçen fazla oyun olmaz.. POP'da SC'de favori oyunlarım olduğu için bu ikisinden harmanlanmış bir oyun tam bana göre olacaktır... Deli gibi bekliyorum
Video'dan gördüğüm oynanış olarak prince'e çok benzediği. Güzel olsa bile hareketlerin daha özgün olması iyi olur. Prince prince nereye kadar.
“Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .”
Video'dan gördüğüm oynanış olarak prince'e çok benzediği.
Prince'e benzemesi çok normal çünkü oyunu gene aynı ekip yapıyor.
Ama bu pekte iyi birşey değil. Prince her ne kadar iyi bir oyun olsa bile bu farklı bir oyun. Video'da hatırladığım kadarıyla karakterin hareketleri açısından çok fazla benzerlik vardı. Farklı bir tat daha iyi olurdu bence.
“Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .”
valla geçenlerde daha pop türü oyun bulsam da alıp oynasam diye düşündüm ama hiç o tür bi oyun bulamadım.bu gerçekten benim gibi pop delilerine çok iyi gelecektir. çıkış tarihini bekliyorum artık şimdi de video'yu indirecem bakalım nasılmış ss'ler baya iyi gibi.
unutmadan çıkış tarihine de benden de bir
edit:
video'yu indiremedim kendime de bir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanc_Mac -- 1 Ağustos 2006; 23:48:29 >
Splinter Cell ve Prince Of Persia bunları aynı cümlede duymak çok güzel. Aynı oyunda ise bu iki oyundaki tadı almak muhteşem olcak. Splinter Cell deki stealth action ve Prince deki Combo ve Adventure yapısı. Ayrıca adının Assassin Creed (Suikastcinin inancı) saglam bir oyun olacaga benziyor. Cry Sis ve bu Favori listemde.