Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ RAM: 2 GB Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card HDD Space: 12GB DirectX Version: DirectX 10.0
RECOMMENDED REQUIREMENTS
Processor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better RAM: 3GB Video Card: 512 MB Card Sound Card: 5.1 Sound Card HDD Space: 12GB DirectX Version: DirectX 10.0
Haçlı seferleri zamanında 1191 yılında Acre adlı bir şehirde geçen yapımda Altair isimli bir karakteri yöneteceğiz. Yeni projede Splinter Cell ve Prince of Persia'nın karışımı bir oynanış yer alacak. Yeri geldiğinde gizlenmemiz gerekecek, yeri geldiğinde ise aksiyon içine dalacağız. Oyunun arkasında POP'un yaratıcı ekibi bulunuyor.Serbestliğin ön plana çıkacağı oyun muhteşem olacak.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Vay bee oyuna bak.Mükemmel bişey.Hem POP Hem SC.PC'yede gelmesi çok iyi olacak.Ama nasıl bir PC ister orası meçhul .Sabırsızlıkla bekliyorum.Ama sonra birden çıkış tarihine bakıyorum ve .Yaw şu oyunları biraz daha erken çıkarsalar ne iyi olacak.
Mekanlar çok iyi... Bu yıllarda geçen fazla oyun olmaz.. POP'da SC'de favori oyunlarım olduğu için bu ikisinden harmanlanmış bir oyun tam bana göre olacaktır... Deli gibi bekliyorum
“Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .”
Video'dan gördüğüm oynanış olarak prince'e çok benzediği.
Prince'e benzemesi çok normal çünkü oyunu gene aynı ekip yapıyor.
Ama bu pekte iyi birşey değil. Prince her ne kadar iyi bir oyun olsa bile bu farklı bir oyun. Video'da hatırladığım kadarıyla karakterin hareketleri açısından çok fazla benzerlik vardı. Farklı bir tat daha iyi olurdu bence.
“Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .”
valla geçenlerde daha pop türü oyun bulsam da alıp oynasam diye düşündüm ama hiç o tür bi oyun bulamadım.bu gerçekten benim gibi pop delilerine çok iyi gelecektir. çıkış tarihini bekliyorum artık şimdi de video'yu indirecem bakalım nasılmış ss'ler baya iyi gibi.
unutmadan çıkış tarihine de benden de bir
edit:
video'yu indiremedim kendime de bir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanc_Mac -- 1 Ağustos 2006; 23:48:29 >
Splinter Cell ve Prince Of Persia bunları aynı cümlede duymak çok güzel. Aynı oyunda ise bu iki oyundaki tadı almak muhteşem olcak. Splinter Cell deki stealth action ve Prince deki Combo ve Adventure yapısı. Ayrıca adının Assassin Creed (Suikastcinin inancı) saglam bir oyun olacaga benziyor. Cry Sis ve bu Favori listemde.
abi her oyunun kendine has bir senaryosu vardır oyunları karşılaştırmak bu bundan daha iyi demek sana kendini iyi hissettiriyorsa bağara bağara söle tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi free_dj -- 5 Ağustos 2006; 1:44:13 >
Ya Bu oyun manyak videosunu izlemiştim ben bizim adam elinden çıkardığı bir hançer gibi bişeyi ordaki herifleri asan şovalyelerden tekinin kafaya saplıyo birine bişey fırlatıyo diğerinide bıçaklayarak öldürüyodu en sonundada tam klisenin dağılacağı sırada klise kapısına yetişiyodu ve rahiplerin arasına karışarak izini kaybettiriyodu ama videoda gördüğüm kadarıyla ortam ve insanların hareketleri gerçekle birebirdi ben film sandım açıkçası ama deilmiş neyse acaba bu oyun pc için sistem gereksinimi nasıl olur acaba bilen varmı????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_akar -- 27 Ağustos 2006; 0:44:38 >
Yapımı Splinter Cell ve Prince of Persia ekibi tarafından sürdürülen ve uzunca bir süredir "PS3'e özel olmayacağı" dedikoduları süren Assassin's Creed'in PC platformunda da boy gösterileceği Ubisoft'un resmi bir ağzı tarafından doğrulandı. Daha önce PC Gamer UK'in iddiasını doğrular nitelikte Gamespot'a verilen cevaba bakılırsa Assassins Creed'in PC'de kesin olarak boy göstereceği ancak oyuna ilişkin tarihin ve duyurunun daha sonra yapılacağı belirtiliyor. Yapımcı aslında E3 fuarından itibaren "PS3 Exclusive" şeklinde bir açıklama yapmaktan kaçınması bu durumun ilk sinyalleri olarak algılanmıştı.
Assassin's Creed PS3 için 2007'de boy gösterecek. Ancak diğer yandan merakla beklenen oyunun Xbox 360 için de doğrulanması şimdilik gerçekleşmedi. Ancak bu konuda da içten içe dedikodular dolaşıyor ve PC ile eşzamanlı olarak Xbox360'da da oyunun boy gösterebileceği tahminleri yapılıyor.
2 resim kapalı carsı mı? grafikler güzelde oyun içi değil heralde.ama pop ve scye benzemesi oyunu daha cok güzelleştiriyor.mayısta filan cıksın bari.o zamanlar bosum.doya doya oynarım
GameTrailers.com'dan 2tane yeni video indirdim oyun çok güzel olmuş her tarafa tırmanıyo nerdeyse Altair'in yürüyüşü çok karizma!
Assassin's Creed kısa sinopsis -hikaye akışı-
Hikayemiz gözden düşmüş bir süikastçi olan Altair'in Assassin's Order'da (Süikastçiler tarikatı) kaybettiği itibarını yeniden kazanmak için çıktığı epik yolculuğu konu alıyor. Mason lider Robert de Sable'i öldürmekte ve efsanevi Mason hazinesini ele geçirmete başarısız olan Altair, Assassin Order'daki en düşük mevki olan yeni müritlere verilen "Uninitiated" mertebesine düşürülür.
Assassin'lerin lideri, Sinan, kahramanımıza kendisini affettirmek için bir fırsat sunar, Altair Kutsal Topraklara gitmeli Üçüncü Haçlı Seferlerinin yarattığı düşmanlıkları daha da körükleyip bunlardan yararlanmak isteyen kişileri öldürmelidir. Bu sayede bölgedeki olaylar durulacak ve Sinan yeni bir barış çağı için yolundaki son engelleri de ortadan kaldıracaktır.
Oyunumuz başladığında Richard The Lionheart liman şehri Akr'ı Saracen*'lerin elinden tekrar almayı başarmıştır. Birliklerini güçlendirmek üzere şehire konuşlanan Haçlılar güneye doğru ilerlemek üzere hazırlanmaktadır. Haçlıların asıl hedefi Kilise adına tekrar ele geçirmeyi planladıkları KUDÜS'tür. Ancak Kudüs'ün lideri Saracen ordusunun lideri Salahaddin'dir. Ordusunun Akr'daki yenilgisinden sonra birşeyler yapılmalıdır. Saracen'ler Arsuf kalesinin önlerinde Haçlıları tuzağa düşürmek ve Kudüs'e ulaşmasını engellemek üzere yığınak yapmaktadır.
Ancak bu savaş manevraları Kutsal Toprakların geriye kalan tümünü korumasız kalmasına neden olmuştur. Richard ve Salahaddin savaş alanında birbirleriyle savaşırken arkaplanda onların yerine gelen insanlar elde ettikleri gücün avantajlarını kendi lehlerine istismar etmeye başlamıştır. Kutsal topraklarda provakasyon, istismar ve yolsuzluk hüküm sürmeya başlamıştır. Ve kahrmanımız Altair kendisini bu kaosun ortasında bulur. Hedefi, elde ettiği gücü en çok suistimal ettikleri görülen bu kişilerin öldürülmesidir.
Ve Altair görevlerine başlar...
Ancak hikaye boyunca kahramanımız hedeflerinin aslında kişisel kazançtan öte bir amaç güttüklerini keşfeder. Bu insanlar tıpkı Assassin'ler gibi gizli bir örgüte üyedir ve hedefleri sadece kişisel olarak kâr gütmek değildir. Gerçek hedefleri ve buna nasıl ulaşacakları ise hikayemiz boyunca açıklığa kavuşacak sırlarıdır...
* Saracen = "şarkiyyin" Arapça kelimesinden gelmekte ve "Doğulular" anlamında kullanılmıştır. Terim özellikle Haçlı Seferlerinde Bizans ve Haçlılar tarafından Araplar, Türkler ve doğudaki diğer İslam topluluklarını tanımlamakta kullanılmaktaydı.
Alıntı:TRGAMER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 28 Eylül 2006; 17:52:23 >
grafikleri güzel olsa bile konusu bana iyi gelmedi.HITMAN daha iyi
videoyu izle bakalım hitmanle bunun konsepti tamamen farklı.birde ben sadece ps3 için çıkacak diye duymuştum ve intiharın eşiğine kadar gelmiştim gerçekten de PC ye çıkacak mı bu beyler????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 15 Ekim 2006; 11:40:31 >