Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62.816
Cevap
340
Favori
2.540.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    internet üzerinden alınan cihazları 7 gün içerisinde iade hakkımız varmış ama mağazadan görerek birebir aldığımız cihazları iade edemiyoruz sanırım hocam yanlış mı biliyorum iade işlemi sadece internet alışverişlerinde oluyor ve tabiki dediğiniz gibi bütün parçaların eksiksiz olması gerekiyor.

Kendilerini çok bir şey sanıyorlar işte hocam çoğu kullanıcı haklarını bilmediğinden oluyor bunlar bu yüzden bu tür forum siteleri çok yararlı oluyor
  • yok sebebi o değilmiş, düzelmiyor, kimsede olmuyor mu bu problem anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha31

gorilla glass 3 var ama corning var mı bılmıorm bilen varsa söylerse arkdş bilgilensin

Iyi guzel var diyorsunuzda olduguna dair bir bilgi bulunamadı şu ana kadar.
    Sadece söylenti kesin bilgi degil..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENDERES-5441 -- 7 Ekim 2013; 0:35:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Samsung Galaxy Note 3 Duyuruldu! - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-note-3-duyuruldu-46787.html
    nekadar yalandır bilinmez

• quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

Tesadüfe bak bende aynı yerden fiyatları kontrol ediyorum Suudi Arabistan dükkan fiyatlarıyla arada 100-200 TL oynadığı bile oluyor o sitenin mesela ben s4'ü 1.950 riyale falan buldum ama bizimkiler en uygun 2.250 Riyale bulabilmişler note 3'ü soramadım kısa kesmek zorunda kaldık

o N9000 Octa'lı octalı Note 3 bence 5 para etmez...

işin komik yanı ne biliyormusun hocam, note 1 ve note 2 cihazlarının ikisinde de exynos varken ve üstelik mesela note 2 modelinin snapdragon modeli bile olmasına ragmen burda herkes exynos kullanıyordu ve oldukca memnundu en iyi telefon mükemmel şöyle böyle diyip duruyorlardı. o sırada hem baska markalarda hem de bizzat note 2'de bile snapdragon sürümleri vardı oysaki.

ama şu an sırf snapdragon modeli biraz daha yaygınlaştı (4G'den dolayı patent parasından yırtmak isteyen samsung mecburen 4G modellerine Qualcomm'un işlemcisini koydu) bu nedense Exynos ile baya mutlu olan kullanıcıları Exynos'tan nedense soguttu herkes tüh kaka diyor Exynos'a, bilen de bilmeyen de...

kardeşim nesini anlamıyorsunuz 4G LTE patenti Qualcomm'a ait ve Exynos işlemcilerde kullanılsaydı Samsung bu patent için cihaz basına dünya para ödeyecekti. O yüzden Note 1 ve 2'deki taktigini bırakarak 4G'ye sahip ülkeler için snapdragon kullandı çünkü o işlemciyi kullanınca ayriyeten 4G patent parası ödemeyecekti. 4G olmayan ülkelere de haliyle 4G olmayan modeller gönderirken Exynos'u tercih etti. Patent olayı olmasa belki de bütün modeller Exynos olacaktı.

Tekrar diyorum özellikle Note 2 çıktığında ABD'de 4G'li modeller satıldı çünkü 4G ABD'de yaygındı ve sırf 4G çipi var diye snapdragon kullanılmıştı, sadece ABD'de.
    Avrupada 4G uyumlu model geçen sene YOKTU ama Avrupalılar, "niye bize de 4G'li snapdragon vermediniz" diye isyan etmediler bizim ülkemizin insanı kadar. üstelik bakın onlarda 4G altyapısı hazırlıyorlardı yani hiç yok değildi hazırlık vardı hatta 4G'ye geçen ülkeler de vardı ona ragmen oralarda 4G'li Note 2 satılmamıştı. Bizde daha 4G çalışmasını geçtim ihalesi bile yapılmadı ama millet 4G gelmiş gibi isyan ediyor. Ben biliyorum ki 4G gelince 4G'ye para verebilecek insanlar zaten Note 3 kullanmıyor olacaklar.

Onlarda da 4G altyapısı sağlamlaşmaya baslayınca ve ülkeler yavas yavas 4G'ye geçmeye başlayınca Samsung bu kez Avrupaya ve 4G gelen diğer ülkelere de Snapdragon modelini sundu. Şu an Snapdragon modelinin yaygınlaşmasının sebebi de budur. Türkiye gibi 4G olmayan ülkelerde geçen seneki Note 2'deki taktigine devam etti.

Exynos'u bize kobay olarak kullandırdıkları yok. Nedense Note serisinden memnun olan herkes Exynos'a ateş püskürür olmuş.

Şahsen ben 1 haftadır Note 3'ümü mükemmel bir stabilite içinde kullanıyorum. Telefonu sabah akşam asla kapatmamama rağmen bir gün bile ne dondu, ne yeniden başladı, ne de başka bir problem oldu. Isınması gayet normal, işlemleri gayet akıcı, düzinelerce uygulamayı birlikte açtım pen window ile onda bile bana mısın demedi, yag gibi akmaya devam etti.

İşin özeti budur, yani bu iş abartıldı iyice bu kıyaslamalar fln. hayır yani bilmeyenleri de yanlış yönlendiriyorsunuz.

• hocam nasıl yok derler anlamıyorum, değiştiren bir ton insan var. derdinizi tekrar ve iyice anlatın. teknosa, vatan, samsung'un resmi magazaları, turkcell, genpa vs vs hepsi de değiştirdi şimdiye kadar. bimeks'e ne oluyormuş böyle kafasına göre kural koyamaz ki.

bimeks'i telefonla tekrar arayıp sizi şikayet ederim resmi hakkımdan yararlandırmıyorsunuz diyin, olmazsa tüketici hakem heyetine gidin. öyle de demeyin orası çok işe yarayan bir kurum. şimdiye kadar özellikle bankalar aleyhine ne kararlar çıktı ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

Tesadüfe bak bende aynı yerden fiyatları kontrol ediyorum Suudi Arabistan dükkan fiyatlarıyla arada 100-200 TL oynadığı bile oluyor o sitenin mesela ben s4'ü 1.950 riyale falan buldum ama bizimkiler en uygun 2.250 Riyale bulabilmişler note 3'ü soramadım kısa kesmek zorunda kaldık

o N9000 Octa'lı octalı Note 3 bence 5 para etmez...

işin komik yanı ne biliyormusun hocam, note 1 ve note 2 cihazlarının ikisinde de exynos varken ve üstelik mesela note 2 modelinin snapdragon modeli bile olmasına ragmen burda herkes exynos kullanıyordu ve oldukca memnundu en iyi telefon mükemmel şöyle böyle diyip duruyorlardı. o sırada hem baska markalarda hem de bizzat note 2'de bile snapdragon sürümleri vardı oysaki.

ama şu an sırf snapdragon modeli biraz daha yaygınlaştı (4G'den dolayı patent parasından yırtmak isteyen samsung mecburen 4G modellerine Qualcomm'un işlemcisini koydu) bu nedense Exynos ile baya mutlu olan kullanıcıları Exynos'tan nedense soguttu herkes tüh kaka diyor Exynos'a, bilen de bilmeyen de...

kardeşim nesini anlamıyorsunuz 4G LTE patenti Qualcomm'a ait ve Exynos işlemcilerde kullanılsaydı Samsung bu patent için cihaz basına dünya para ödeyecekti. O yüzden Note 1 ve 2'deki taktigini bırakarak 4G'ye sahip ülkeler için snapdragon kullandı çünkü o işlemciyi kullanınca ayriyeten 4G patent parası ödemeyecekti. 4G olmayan ülkelere de haliyle 4G olmayan modeller gönderirken Exynos'u tercih etti. Patent olayı olmasa belki de bütün modeller Exynos olacaktı.

Tekrar diyorum özellikle Note 2 çıktığında ABD'de 4G'li modeller satıldı çünkü 4G ABD'de yaygındı ve sırf 4G çipi var diye snapdragon kullanılmıştı, sadece ABD'de.
    Avrupada 4G uyumlu model geçen sene YOKTU ama Avrupalılar, "niye bize de 4G'li snapdragon vermediniz" diye isyan etmediler bizim ülkemizin insanı kadar. üstelik bakın onlarda 4G altyapısı hazırlıyorlardı yani hiç yok değildi hazırlık vardı hatta 4G'ye geçen ülkeler de vardı ona ragmen oralarda 4G'li Note 2 satılmamıştı. Bizde daha 4G çalışmasını geçtim ihalesi bile yapılmadı ama millet 4G gelmiş gibi isyan ediyor. Ben biliyorum ki 4G gelince 4G'ye para verebilecek insanlar zaten Note 3 kullanmıyor olacaklar.

Onlarda da 4G altyapısı sağlamlaşmaya baslayınca ve ülkeler yavas yavas 4G'ye geçmeye başlayınca Samsung bu kez Avrupaya ve 4G gelen diğer ülkelere de Snapdragon modelini sundu. Şu an Snapdragon modelinin yaygınlaşmasının sebebi de budur. Türkiye gibi 4G olmayan ülkelerde geçen seneki Note 2'deki taktigine devam etti.

Exynos'u bize kobay olarak kullandırdıkları yok. Nedense Note serisinden memnun olan herkes Exynos'a ateş püskürür olmuş.

Şahsen ben 1 haftadır Note 3'ümü mükemmel bir stabilite içinde kullanıyorum. Telefonu sabah akşam asla kapatmamama rağmen bir gün bile ne dondu, ne yeniden başladı, ne de başka bir problem oldu. Isınması gayet normal, işlemleri gayet akıcı, düzinelerce uygulamayı birlikte açtım pen window ile onda bile bana mısın demedi, yag gibi akmaya devam etti.

İşin özeti budur, yani bu iş abartıldı iyice bu kıyaslamalar fln. hayır yani bilmeyenleri de yanlış yönlendiriyorsunuz.

aynen arkadaşa katılıyorum, şuan yurtiçinden alınan cihazlarda memnun kalınmayacak bı durum söz konusu değil, beyaz note 3 kullanıyorum ekran açıklığıda yok, işlemciside 2 3 sene gıder rahat. 4g gelse seneye gelecek ama alt yapı olmayacağı ıcın sıkıntı yok. 4k video ise daha cok lüks bişi insanlar daha blue ray bilmezken izlemezken 4k cok uzaklarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: 03ekim08

quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

Orijinalden alıntı: promox

1.9 GHz 4 Çekirdek + 1.3 GHz 4 Çekirdek Exynos 5 Octa İşlemci
    Toplam 8

tşkler almayı düşünüyorum bakalım nügünde baktım çok güzel iphoneden bıktım 4s 3.5 küçük

Ben iphone4 kullandim 2.5 sene. Note 3 bana ilaç gibi geldi valla:)

Hocam ben de iPhone 4 kullandım 2,5 sene :) Şimdi 5S almayı düşünüyodum fakat aynı telefonu kullanıyor hissine kapılacağımdan korktum. Performans harici hiçbir yeniliği yok ki, sadece ekran biraz daha büyük. Parmak izi ve 120 fps video kaydı pek ilgimi çekmediğinden dolayı Note 3 mü 5S mi derken Note 3'e kaydım iyice. Telefon çok iyi fakat tek çekincem Android işletim sistemi. IOS'tan geçen biri Android'e uyum sorunu yaşar mı ? IOS'tan geçen biri olarak en iyi siz cevap verirsiniz sanırım. Diğer arkadaşlar da alıntılayıp fikirlerini belirtirse çok memnun kalırım.

• wallahi iphone 4 baya iyi telefon sağlam yeteri kadar hızlı, yerinde olsam 1 sene bekleyip 6 yı alırdım, ama param var dayanamam 5s alıp 6 cıktıgında ağzım acık kalır dıyorsan, note 3 e kay ama şunu sölim iosun stabilitesi baya iyi ama androide geçersen eğerki bu telefon note 3 ise dizi film izlemeyi severım yazılar buyuk olsun dıyorsan alınacak en kalıtelı telefonlar samsung ve note 3.

biraz karışık yazı yazarım kusura bakma...
  • neden samsung dedim, appledan sonra en stabiliteli telefon ureten o androidlerin en güzeli diyebiliriz samsunga telefonlarında en iyi uyum. kafanda almak varsa note 3 androide geçersen androide benım söyledıgım seyler yüzünden bırakamazsın. ama ben telefonu telefon olarak kullanıcam face ınstgrm fln dıosan kullanım rahatlığı bakımından iphone 'a tek geçerim. saygılar
  • TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    benim için tek fark 4G olmaması değil hatta sizin yorumunuzun altına yorum olarak gelen 4k olmaması da değil,octa'lılar bunların yanı sıra 192khz müzik,hızlı şarj,daha az ısınma gibi özelliklerden de mahrum tamam exynos kötü değil ama s800'lü olan daha iyi,niye ben s800'lü cihazlar varken octa 5420'yi tercih edeyim ? + 4G geldiğinde belki bu cihazı yedek cihaz olarak kullanacağım v.s v.s

geçen sene doğru söylüyorsunuz kimse Exynos'a bu kadar ses çıkartmadı hatta bende sessiz kaldım ama itiraf edeyim ben geçen seneki ve ondan önceki exynos modellerinde 4G var diye biliyordum bilseydim almazdım zaten... ama geçen seneki cihazlara falan baktığımızda özellik kırpılması yok denilecek kadar az burada baya bir özellik kırpılması sözz konusu :) birde en pahalıya bu cihaza sahip olan ülkeler arsındayken...
  • Arkadaslar aranizda note 3 alacak kimsecikler yok mu. Siz alırsınız cevrenizdeki arkadaşlariniz alır. 1 adet acilmamis sifir samsung garantili note 3 var. Soyleyin cevrenize Elden cikaralim. 2.200 vermeye gerek yok. Bzdekide ayni telefon.

• quote:

doğru biliyorsunuz hocam, ben de şimdi arkadaşa açıkladım. ilk 7 gün içinde ayıplı mal olması bile şart değil, koşulsuz iade hakkı var. ama tabi telefon gibi bazı cihazlarda bu süreç biraz daha zor olabiliyor. kutusunun açılıp kullanılmış olması güçleştiriyor. ama normalde telefona ve orjinal ambalajına zarar verilmediyse 7 gün içinde telefonlar bile koşulsuz değiştirilebilir diye biliyorum ben.

Hele ayıplı malda itiraz bile etmemeleri lazım ama bazı kendini begenmiş çalışanlar kıllık yapabiliyorlar, gerekirse magaza müdürüne kadar gitmek lazım bu durumda.

7 gün içinde ki sorgusuz sualsiz iade hakkı sadece internet üzerinden alımlar da geçerlidir.

Ayıplı ürün olsa bile mağazadan alınan ürün mağazanın ürünü geri kabul etmemesi halinde, yetkili servis üzerinden form açtırılarak iade talebinde de bulunulabilir.

İade onayını sadece Samsung Türkiye veriyor.

Yani serviste iade için gerekli bilgileri Samsung Türkiye'ye gönderiyor ve onun onayı ile müşteriye ya değişim ya da vereceği hesaba Samsung Türkiye ya da distribütörden
    para iadesi yapılıyor.

7 günlük internet üzerinde ki alımlarda, iade sorgusuz sualsiz olur ama bazı firmalar bu işi yokuşa da sürebilmektedir.
    Hele ki sim kart yuvası olan imei kopyalama işlemi yapılabilecek cihazlarda iş yokuşa sürüldüğünde tek çözüm Kaymakamlıklar içerisnde faaliyet gösteren
    tüketici heyetleridir.

Tüketici hakem heyetine zorunlu başvuru sınırı 01.01.2013'den başlayarak 1.191,52 TL,

Büyükşehir statüsünde bulunan illerde faaliyet gösteren il hakem heyetlerinin uyuşmazlıklara bakmakla görevli ve yetkili olmalarına ilişkin alt parasal sınır 01.01.2013'den başlayarak 3.110,58 TL'dir.

Ve yanlış bilmiyor isem bu sınırlara göre 2.199 TL lik Samsung Galaxy NOte 3 için kaymakamlıkların içinde bulunan Tüketici hakem heyeti yeterli gözüküyor.

Saygılarımla...

• beyler, canlı duvarkağıdı yapıp tekrar kullandığınız duvarkağıdına geri getirin ekran sağ sola gidiyor mu bı bana söylermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: 03ekim08

quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

Orijinalden alıntı: promox

1.9 GHz 4 Çekirdek + 1.3 GHz 4 Çekirdek Exynos 5 Octa İşlemci
    Toplam 8

tşkler almayı düşünüyorum bakalım nügünde baktım çok güzel iphoneden bıktım 4s 3.5 küçük

Ben iphone4 kullandim 2.5 sene. Note 3 bana ilaç gibi geldi valla:)

Hocam ben de iPhone 4 kullandım 2,5 sene :) Şimdi 5S almayı düşünüyodum fakat aynı telefonu kullanıyor hissine kapılacağımdan korktum. Performans harici hiçbir yeniliği yok ki, sadece ekran biraz daha büyük. Parmak izi ve 120 fps video kaydı pek ilgimi çekmediğinden dolayı Note 3 mü 5S mi derken Note 3'e kaydım iyice. Telefon çok iyi fakat tek çekincem Android işletim sistemi. IOS'tan geçen biri Android'e uyum sorunu yaşar mı ? IOS'tan geçen biri olarak en iyi siz cevap verirsiniz sanırım. Diğer arkadaşlar da alıntılayıp fikirlerini belirtirse çok memnun kalırım.

Hocam bende iphone4 vardi. Geçen sene eşime iphone 5 aldik.Baktım 10 dk karistirdim tamam. Yenilik yok tamam stabil kullaniki kolay vs. Ama degisen hicbir şey yok.yeni tel mi aldim boyunu mu uzattim belli degil.
    Yukarda arkadaslar genişçe tartıştı iphone 6 da geniş ekran ve kullanim özgürlüğü getirmesse sonu nokiaya döner. Neyse şimdi note3 1 hafta geçti daha telin ve android sisteminin %50sine hakim olamadim. buda tabi heyacani artiriyor. Ben memnunum. Kalem ve ekran genişliği mükemmel.bundan sonra note serisinden başka kullanmam. Benim fikirlerim böyle

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler sevgili @IRoN,

bazı eksik bildiklerim de varmış onları tamamlamış oldum sayende
  • quote:

Bilgi için teşekkürler sevgili @IRoN,

bazı eksik bildiklerim de varmış onları tamamlamış oldum sayende

Rica ederim, ne demek sevgili @TheRecRuiT123

Hepimiz aynı amaç için buradayız.
    Sizden de her gün her an yeni şeyler öğreniyoruz :)

Saygılarımla...
  • tabi biz lte destekli modeli istiyoruz ama octa lı ürün de öyle kötü falan değil son derece üst seviyede alınabilir bir ürün

lte yi geçtim de 4k desteği neden yok octada? hadi lte patentten yok, 4k çekmenin de patenti olacak değil ya, neden octalı aynı sensörlü ürün 4k desteklemiyor?

tamam 4k tvler yaygın değil ki incelediklerim o kada da pahalı değildi , 65 inç ekran 4k led sony 17 bin ki ledler ilk girdiginde benzer boytlar 30 binlerdeydi, 4k tv almayı

kafaya koydum cok etkilendim, 55 inc 10 bin vardı , 40 inç çıkarabilirlere falan 5-7 bin falan sanırımn olur, 4-5 aya daha da düşer alınmayacak ürünler değil 4k tvler ve teknoloji gitgide hızlanarak değişiiyor

neden note 1 veya 2 gibi full hd ye mahkum note 3 ???

ben farkın işlemci yetersizliği oldugunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boramat -- 7 Ekim 2013; 1:46:31 >
  • wallpaper wizardii gibi bi program var onu durdurdum ekran kayması olayı düzeldi güzel bi oh çektim :)
  • Düşününce note 3'ün 9000 modeli iPhone 5 gibi 9005 ise 5s gibi ama aynı fiyat olunca insanın can sıkılıyor.İade alma şansları olsaydı 9005 modelini alırdım anlamıyorum Samsung 2 ay daha bekleyip 9005 modelini yollasaydı İnsanların hakkını yememiş olurdu ama 4k videoyu çektik diyelim hangi tv destekleyecekki

• 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.