Şimdi Ara

2013 Başvuralabileceginiz Burslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
14
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Güncelleme yapilacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buralara torpilsiz zor bence. tev olsun çağdaş yaşam, sabancı olsun. bizi ancak kyk kredi paklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanFF

buralara torpilsiz zor bence. tev olsun çağdaş yaşam, sabancı olsun. bizi ancak kyk kredi paklar

dostum şansını deme yine belli mi olur arada seni zengin milletvekili ogullariyla karistırırlar burs verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

quote:

Orijinalden alıntı: arslanFF

buralara torpilsiz zor bence. tev olsun çağdaş yaşam, sabancı olsun. bizi ancak kyk kredi paklar

dostum şansını deme yine belli mi olur arada seni zengin milletvekili ogullariyla karistırırlar burs verirler.

hacı itü makinede okuyan arkadaşım tekfenden çat diye aldı bursunu. neden babası orada çalışıyordu çünkü

• teşekkürler güzel paylaşım
  • 2 yıldır tev'den burs alıyorum. 1 kişiyi bile tanımam. azcık mantıklı davranın...
    @arslanFF
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel paylaşım teşekkürler
  • sanırım hepsi eylülde başlıyor ?
  • şu anda başvurusu başlayan bir yer var mı???
  • arkadaşlar kafama takıldı bazı bursların şartlarında başka herhangi bir yerden burs almıyor olmak yazıyor. ama biz başvuru yaparken sonuçlar belli olmadığı için hepsine başvuru yapıyoruz (yani ben öyle yapıyorum hangisinden çıkacağı belli olmaz) şartların devamında da aksi tespit edilirse burs kesilir diyor. napıcağımı şaşırdım şimdi ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeishardtocedric

arkadaşlar kafama takıldı bazı bursların şartlarında başka herhangi bir yerden burs almıyor olmak yazıyor. ama biz başvuru yaparken sonuçlar belli olmadığı için hepsine başvuru yapıyoruz (yani ben öyle yapıyorum hangisinden çıkacağı belli olmaz) şartların devamında da aksi tespit edilirse burs kesilir diyor. napıcağımı şaşırdım şimdi ben

bende bu soruyu merak ediyorum
  • belediyeler burs veremiyor maalesefsiyasi partinin biri anayasa mahkemesine dava açıp binlerce öğrencinin bursunu kestirmiştidiğer vakıflar için de biraz torpil lazım.bizi anca kyk paklar.

• up
  • ee güncelleme falan yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolium89

2 yıldır tev'den burs alıyorum. 1 kişiyi bile tanımam. azcık mantıklı davranın...
    @arslanFF

Hocam bir kaç soru sorcaktım.Bu tev bursu geri ödemeli mi?Tev bursunu alanlar kyk bursunu alabiliyor mu?Tev bursunu alanlar kyk kredisi alabiliyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.