Bildirim
2013 Başvuralabileceginiz Burslar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Güncelleme yapilacaktir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buralara torpilsiz zor bence. tev olsun çağdaş yaşam, sabancı olsun. bizi ancak kyk kredi paklar -
quote:
Orijinalden alıntı: arslanFF
buralara torpilsiz zor bence. tev olsun çağdaş yaşam, sabancı olsun. bizi ancak kyk kredi paklar
dostum şansını deme yine belli mi olur arada seni zengin milletvekili ogullariyla karistırırlar burs verirler.
quote:
Orijinalden alıntı: IceWizardd
quote:
Orijinalden alıntı: arslanFF
buralara torpilsiz zor bence. tev olsun çağdaş yaşam, sabancı olsun. bizi ancak kyk kredi paklar
dostum şansını deme yine belli mi olur arada seni zengin milletvekili ogullariyla karistırırlar burs verirler.
hacı itü makinede okuyan arkadaşım tekfenden çat diye aldı bursunu. neden babası orada çalışıyordu çünkü
-
teşekkürler güzel paylaşım -
2 yıldır tev'den burs alıyorum. 1 kişiyi bile tanımam. azcık mantıklı davranın...
@arslanFF -
güzel paylaşım teşekkürler -
sanırım hepsi eylülde başlıyor ? -
şu anda başvurusu başlayan bir yer var mı??? -
arkadaşlar kafama takıldı bazı bursların şartlarında başka herhangi bir yerden burs almıyor olmak yazıyor. ama biz başvuru yaparken sonuçlar belli olmadığı için hepsine başvuru yapıyoruz (yani ben öyle yapıyorum hangisinden çıkacağı belli olmaz) şartların devamında da aksi tespit edilirse burs kesilir diyor. napıcağımı şaşırdım şimdi ben -
quote:
Orijinalden alıntı: lifeishardtocedric
arkadaşlar kafama takıldı bazı bursların şartlarında başka herhangi bir yerden burs almıyor olmak yazıyor. ama biz başvuru yaparken sonuçlar belli olmadığı için hepsine başvuru yapıyoruz (yani ben öyle yapıyorum hangisinden çıkacağı belli olmaz) şartların devamında da aksi tespit edilirse burs kesilir diyor. napıcağımı şaşırdım şimdi ben
bende bu soruyu merak ediyorum -
belediyeler burs veremiyor maalesef siyasi partinin biri anayasa mahkemesine dava açıp binlerce öğrencinin bursunu kestirmişti
diğer vakıflar için de biraz torpil lazım.bizi anca kyk paklar.
up -
ee güncelleme falan yok mu -
quote:
Orijinalden alıntı: anatolium89
2 yıldır tev'den burs alıyorum. 1 kişiyi bile tanımam. azcık mantıklı davranın...
@arslanFF
Hocam bir kaç soru sorcaktım.Bu tev bursu geri ödemeli mi?Tev bursunu alanlar kyk bursunu alabiliyor mu?Tev bursunu alanlar kyk kredisi alabiliyor mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X