Şimdi Ara

internette kendi Radyonu kur ve yayin yap,hemde ücretsizzz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
3
Favori
114.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALINTI ***** ALINTI ***** ALINTI ***** ALINTI ***** ALINTI *******

internette kendi Radyonu kur ve yayin yap,hemde ücretsizzz

--------------------------------------------------------------------------------

gelin bugün KOLAY ve PARASIZ INTERNET CHATli RADYONUZ OLSUN
    SINIRSIZ DINLEYICI KITLESI * PARASIZ * LEGAL * VEEEE CHATLI AYNI ANDA TANIS MÜZIKDINLE VEEE ISTEK AL YAYINDA MIKROFONLA KONUS BIR RADYONUN YAPABILCEGI NE VARSA BUNDADA VAR

selam arkadaslar,

- sizlere bugün 25 dakikada internet radyosu nasil yapilir onu anlaticagim ..!! önce sitenin adresini vereyim (Cünkü Lazim olucak)www.flatcast.de (.com ingilizcesi)

www.flatcast.de (.com) ye girdiginizde sol yukarda "You are new?
    Register here" kayt yapin kendinizi ve e-mailinizi dogru verin (lazim olucak, onaylamak icin)

kayt ettikden sonra Login yapin (kayt isminizi ve sifrenizle)

sonra kayt isminizi görüceksiniz Login nin üstünde (bu sizin garanti kayit oldugunuzu gösterir)....arkadaslar lütfen(Username) kayit ismi örnek: calikusu, bagriyanik veya gül, xtragon, zirtdagon ,,bingül gibi dandik chat isimleri olmasin, cünkü radyoyu actiginizda isminiz orda yani radyo sahibi olarak gözükücek, iyi örnekler sunlardir: Dj-Aslan,,Radyo-yakamoz,,DJ-Gülen,,Istanbul_FM,,Bakirköy-fm,,radyo-Manisa,, Radyo-direnis,,Radyo-Bozkurt,,Tilki-fm ,, kürt-fm,,,,vs,,,vs,, bunun gibi örnek isim olarak kayt ediniz..

eveeet,,,,kayit olduk ve Radyo ismimiz flatcastda gözüküyor,,,,

sonra Loginin assagisinda (ingilizcesi) "Broadcaster's area" ya tiklayin

"Registered Streams " adinda yeni sayfa acildi

burda yukaridaki "Create a new stream" tiklayin

ufak sayfa acildi

§1 Regsiter your show!
    next

§2 Show´s specification
    buraya "Titel" bölümüne radyonun ismini verin mesela "babafm"
    onun altindaki "Description: " a radyonuzun motosunu yazin mesela "Babafm e hosgeldiniz" ... onun altinda "Enter stream password " yeri vardir oraya aklinizda tutacaginiz bir sifre verin (burasi ilerde radyonuzu diger DJ arkadasiniza devir ettiginizde lazim olucak)
    next

§3. sayfada 64 kbit/s kalsin
    ve radyonuz icin bir icon begenin
    next

§4 "URL to the show" bu sayfayi simdilik bos birakin cünkü henüz radyomuz icin basit bir homepage almadik aldigimizda homepagemizin url adresi gelicek ve oraya baglanicak. (binlerce parasiz homepage veriliyor internette 1 sayfa bile yeterlidir radyo icin...)
    next

§5 "scheme" sayfasinda lütfen "Continously" tiklayin süresiz yayini belirtir
    assagidaki 480 ve 640 kalsin
    next

§6 "Show´s date" buraya sunlari verinki bir daha ayar gereksinimi görmeyin
    yukardaki tarih bugünü gösterir o ok.
    assagida ise: Start: 00:00 Duration: 23:50 ve Your Timezone: (tr ye icin gmt+2 (saat londradan gmt dir yani sifir almanyada gmt+1)
    next
    sonra diger sayfalari degisiklik yapmadan assagi sag emirlerine tikliyarak bitirin

sonra

Registered Streams sayfasinda ilk girdigimiz sayfada degisiklikler olucak
    söyle gözüküyor:
    Title show´s description

Send time Edit entry

Date: 04/15/2005 Change streams´s data
    Start: 17:00 Delete stream
    End: 17:00 Start stream
    Accesscounter

SID: 36514 (Bu sid numarasini bir sayfaya not alin) Book the user counter
    of all (not onair) streams to this stream

simdilik bu kadar

bundan sonra bir homepage alin vee

homepagenizin icine html olarak sunlari verin:

<IFRAME height="300" width="400"
    src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=282"> </IFRAME>

yukardaki 282 sayisinin yerine kendi SID 36514(bu örnek sid numarasidir
    siz kendinizinkini vericeksiniz) numaranizi verinki homepage sizin radyonuzla
    baglantiya gecip radyonuzu icine alsin..

homepage nin radyo html kodunu verdiginiz sayfanin adresini yukarda §4 ün yerine
    verin next lere basarak sayfayi etkinlesdirin

neler yaptik göz atalim:

kayit olduk + radyo ayari yaptik + homepage mize html kodunu ve sid numaramizi verdik
    ve homepagemizi etkinlesdirdik bu verilerimizle ..

simdi "Broadcaster's area" ya gidiyoruz acilan pencerenin üstünde "Registered Streams
    " yaziyor ve onun ortasinda su yere tikliyacaksiniz "Start stream"
    ve bir sayfa aciliyor register olmadiginizi söyliyen simdi yapicaginiz bu sayfayi
    kapatip e-mailinize gidip "flatcast" e-mailinin icindeki aktifleme adresine tikliyarak
    radyonuzu aktiflestiriyorsunuz

yeniden "Registered Streams " sayfasina dönüyorsunuz ve orda "Start stream" e
    tikliyorsunuz iki sayfa aciliyor biri büyük digeri kücük, kücük sayfanin icinde
    "chatradio" yazar onu ikidefa hizli tiklayarak radyonuzu acmis oluyorsunuz.

acilan 3 sayfa oluyor 1. ortada radyo sayfasi 2.saginizda tools minik sayfa ve 3.
    ise saginizda DJ-mixer sayfasi,

DJ-mixerde add ye tiklayin (ondan önce winamp yüklü olsun) mp3 olmak sartiyla bir
    sarki begenin ve okeyleyin,, renkli müzik butonu hareket ederse müzigin ritmine göre
    sesle ,,, RADYONUZ HAYIRLI OLSUN,,,,diger incelikler radyo ayari resimler animationlar
    ivir zivir lar sizin radyoyu minciklamanizla arasdirmanizla bulursunuz...benden bu kadar..
    ......

yayin 24 saat yapabilirsiniz, gast bloke icin Tools sayfasinin altinda expertmodeye gir ve radyo sayfasinin ortasina sag tikla orada ger türlü soruna cevap bulabilirsin,

radyoyu acmadan öncewww.flatcast.de ye girin orda bircok türkce veya baska dilde radyolar görüceksiniz önce oralara girip sayfa desenlerine bakin, eger ilk defa giriyorsaniz radyolara "activex" yükleyin ben size simdiden vereyimki orda sorun olmasin buyrun yükleyin ACTIVEX

http://data.flatcast.com/FlatViewerSetup415.exe

radyonuz bittigi zaman gelenlere activex vermeyi unutmayin veya otomatik bu eklenti geliyor zaten ekrana bir kereye mahsusdur sonrasi sorunsuz giris yapilir

==========================================
    ÖRNEK HTML KODLARI
    ==========================================

<center>

<IFRAME height="500" width="650"
    src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=XXXXXX&ck=XXXXXXXXXXXXXXXXXX"> </IFRAME><P>

<b><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="1">Şayet Radyo
    Görüntülenemiyorsa:</font></b></p>
    <p><b><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="1">RADYO nun
    Çalışabilmesi İçin <br>
    Bu PLUGIN i Bilgisayarınıza İndirmeniz Gerekiyor!</font></b></p>
    <p><b><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="1"><a href="http://data.flatcast.com/FlatViewerSetup415.exe">Dj
    Plugin İndirmek
    için tıkla</a></font></b></p>

</div>
    </body>
    </html>

======================================================
    ======================================================

XXXXXXXX İŞARETLİ YERE KENDİ sid NUMARANIZI YAZIN VE KULLANMAYA BAŞLAYIN....

Kolay gelsin

Düzeltme : Örnek Html kodları Verildi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 27 Eylül 2006; 13:32:51 >

• Flatcast da trafik ne kadar olmalı ? Bir sınırı var mı ?Yani alacagımız hosting in trafiği ne kadar olmalıdır ?
  • yuh be 2000 den fazla kişi okumus bi allahın kuluda tesekkür ederim dememiş
    güzel paylasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

yuh be 2000 den fazla kişi okumus bi allahın kuluda tesekkür ederim dememiş
    güzel paylasım

• ya bu homepage ne nasil alinir nerden alinir orda takildim :(
  • teşekkürler dostum güzel paylaşım...
  • Cevap biraz geç oldu ama ; kayyo.com gibi ücretsiz web hosting hizmeti veren siteler mevcut onlardan alabilirsin.Google a free hosting yada bedava hosting yazarsan bulabilirsin.

Homepage:Sana verilmiş olan internet sayfası.O sayfaya (veya sayfalara) Flatcast kodlarını ekleyip yayın yapmaya başlayabilirsin.

Kolay gelsin,İyi forumlar.

quote:

Orjinalden alıntı: hogir12

ya bu homepage ne nasil alinir nerden alinir orda takildim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marqsavas -- 22 Mayıs 2007; 19:13:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo kendi kendine açıldı :O
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya buraya kadar tamam ama devamında nasıl giriş yapcam radyoma orasını bilmiyorum acemiyim yardımlarınızı bekliyorum:(
  • ya gerçekten yardım eden yokmuuuuuuuuuuu???lütfen uzun süredir urasıom sizin sölediğiniz yerler tamam ama devamını nasıl yapcam radyo sayfada ama açılmıyo:((
  • yardımmmmmmm lütfen ya kaçgündür uraşiom olmuyo bilen arkadaslarrr!!!:((
  • tesekkurler ii oldu..bakalim yapabilecekmiyiz
  • Deneyelim bakalim yapabilecekmiyiz
  • homepage mize html kodunu ve sid numaramizi verdik
    ve homepagemizi etkinlesdiremedim..bir yardim ?
  • çok kişi şu yüzden okudu ve cvp yazmadı. flatcast olayı burda çooook uzunca tartışıldı konuşuldu millette yeni bişey çıktı sandı arkadaşımızın açtığı başlık üzerine, ama içine girip zaten konuşulmuş bilinen bi şey olduu için cvp yazmaya üşenmiş olabilirler. öyle basitçe niye kimse cvp yazmamış şeklinde falan telkinlerde bulunmak yanlış bi şeymiş gibi geliyor bana ama yine de sizin bileceğiniz iş.
    arkadaşa da yine de teşekkürler ederiz, bilmeyenler için iyi bir bilgi olmuş oldu
  • o kadar yapmama ragmen sunu veriyor ?

Information  	 

Sie haben versucht gleichzeit mehrere Sendungen zu empfangen oder zu senden. Dies ist leider nicht möglich. Schließen Sie erst die bereits laufende Sendung, bevor Sie eine andere Sendung starten.

• PC Magazine veya BYTE dergisi vermişti iyi paylaşım
  • arkadaşım ben şimdi radyoyu dedigin gibi yaptım ama şimdi radyomu nerde bulacam
  • Arkadaşlar ben kurdum çalıştırdım yayın'da oldu isteyenlere adresi verebilirim inceleye bilirler.
  • Yayın yapanlar aynı anda kendi yayınına verdigi siteden bakamazlar s izden yayını kapatmanızı ister o yuzden baska bir makineden giripbakınız... Web sayfası isteyenlere ucuz html host verebilirim 5 ytlden baslayan fiyatlarda reklam gibi olmasın bana ozelden ulasabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.