Şimdi Ara

Tarayıcı reklam sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarayıcılarıma aramax.com başlangıç sayfası olarak yerleşti. Uzantılarda 'da gözükmüyor denetim masasındada kaldıramadım bir türlü. Lütfen yardımcı olurmusunuz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: r0m4nt1c

Tarayıcılarıma aramax.com başlangıç sayfası olarak yerleşti. Uzantılarda 'da gözükmüyor denetim masasındada kaldıramadım bir türlü. Lütfen yardımcı olurmusunuz.

Masaustundeki chrome kisayoluna ters tiklayin ozelliklerde hedef diye bir yer olmasi lazim oradaki aramax linkini silin tamam deyip oyle girmeyi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef öle bir link yok.
  • google chrome ayarlarında var öyle bişey arama motorlarını yönet diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef ordada yok. Ayarları manuel olarak yaparkende tarayıcı kapanıyor. Kaldırdım kurdum yine aynısı oldu. Acaba kayıt defterinden bi ayar yapmamız mumkunmu ?
  •  Tarayıcı reklam sorunu

Burayada yerleşmiş siliyorum ordan tekrar eski haline donuyor İE ve Chrome tarayıcılarımın açılış sayfası aramax.com diye açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0m4nt1c -- 20 Temmuz 2013; 23:58:56 >
  • internet explorer için Regedit'te Start Page diye arat.çıkan yerdeki aramax ile ilgili yeri anasayfa yapmak istediğin site ile değiştir.

chrome için bilgim yok ama yukarıdaki resimde gösterdiğin aramax yazan yere istediğin adresi yaz bi dene.

firefox için adres satırına about:config yaz enter'le(dikkatli olacağım'ı seç) , arama çubuğuna browser.startup.homepage yaz.çıkan sonuca çift tıkla ve anasayfa yapmak istediğin adresi http olmadan yaz.

sorunun devam ederse başka denemeler yapalım.ama firefox hakkında bilgim var.diğerleri konusunda pek yardımcı olamayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google reklam verme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    opera tarayıcı youtube sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TArayıcılarım İE ve Chrome Start page olayını yaptım. Ordan çıkar çıkmaz eski haline dönüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.