Şimdi Ara

Yurtdışı garantiden değişen iPhone pasaport kaydı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yurtdışından aldığım iphone'u arızalandığı için apple store'da yenisiyle değiştirdim. önceki cihazdaki pasaport kaydını yeni cihaza nasıl aktarabiliriz? daha önce benzer bir durumla karşılaşan var mı arkadaşlar? yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum..



  • Apple support'ın attığı üzerinde eski imei ve yeni imei olan değişim kağıdını, pasaport'ın ilgili sayfalarının fotokopisini ve bir dilekçe yazarak şu şu imeili iphone cihazının kayıttan çıkarılıp yeni imeili cihazını kayıt ettirmek istediğini belirterek (pasaporttaki imza ile aynı olmalı bu dilekçe) btk'ya kargo ile ulaştırmıştım 1 hafta içerisinde yeni telefon kaydı alındı. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar.
  • Ben ilk kaydı yaptırdığım giriş çıkışıma istinaden değiştirttim, farklı bir hakka değil. Sanırım eskisini gönderseniz bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yinede santralden btk'yı arayıp bir bilgi almanızda yarar var.
  • Herkese selam, benim başımada aynı olay geldi. Bende telefonumu değiştirdim. Btk ya nasıl bir dilekçe yazacağız? Eğer örnek dilekçe olursa daha sağlıklı olur. Son olarak hangi adrese postalamalıyız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.