Şimdi Ara

BIKTIM OGU VE BU TUR ADAMLARDAN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SURAYA BAKIN VE ARTIK BURDAN TEMIZLENMICEK GIBIME GELIO HERZAMAN OLCAK BOLE ADAMLAR MALESEF

anlasılma saglanmıs fıyat konusunda yer tespıtı ıcın arkadası beklıyorum ızın ıstıyo beklıyorum o arada baskasıyla anlasıo..

O.G.U.http://www.ogucdarsivi.7p.com/AMD2500+.htm:
    benim şu iki gün bakırköyden çıkmamam lazım kusura bakmayın
    Koray:
    anlasma ıptalmı yanı
    ılgınc neyse
    malesef hakkatende çok iyi bir teklifti msn listemde kayıtlı durun her an yine kelepir bir bilgisayar çıktığında belki daha hafif donanımlı bşr alet
    ozaman sizi haberdar edicem
    belki 1-2 hafta içinde birşeyler çıkabilir
    Koray:
    m.koyedeme gelemezssınz
    yoksa makınayı baskasınamı verdınız
    makinayı satmakdan vazgeçiyorum sanırım şu anda başka bir planımız olabilir o bilgisayarla 1 hafta içinde tekrar satarmıyız yada bizde kalırmı bilemiyorum şu anda durumlar biraz karışık

ofise koyadabiliriz dediler ama ofis için fazla donanımlı ama işlemcisi eski falan bana kalsa satma yanlısıyım gibi gibi şeyler işte.

Kimden: $idikli
    Kime: LimeWaRe
    Tarih: 22 Haziran 2006; 10:22:46
    Başlık: slm

http://forum.donanimhaber.com/m_7725844/tm.htm

kardes bu ılandakı pc sahıbı benımle anlastı sımdı msn den senledemı anlastı acaba?alınmıstır yazmıssında

ben internette ilk defa bişey satıyorum pardon bilemeycem makina hala bende başkasınada satılmamış gibi duruyo
    Koray:
    gelırım
    gelmemde demedım ayrıca
    sorun yer meselesı dııl
    cok ıyı bılıosun
    yanımda
    başka biri çıkar ben gelir hemen alırım der işime gelir başkası çıkar ben 1000 ytl vercem der
    canı öyle istiyordur gelir alır kusura bakmayın
    bende böyle
    Koray:
    burası acık arttırma sıtesı dııl arkadasım!!,,
    anlasılmıssa baska bırıne gıdıp satamazssın satmamlısın yada soz verılmısse beter bızde boyledır donanımhaberde boyldır.

engelledı su an neyse yazık...

$idikli
    Onbaşı

İkinci el mesajı:1228
    Katılım zamanı: 2 Mart 2005;
    Burdan: Bakırkoy-Esentepe
    Durum: Forumda

22 Haziran 2006; 10:49:15

--------------------------------------------------------------------------------

önce sistem icin limewire ile anlasmıssın,sonra sistemi bana satıp,arkadasa satmak vazgeciorum dıye geri donmussun...

ustune ustluk bıde bırı cıkar 1000ytl verır ,ona veririm demıssın...ne malum yarın aksam ben gelene kadar satmayacagınız

söz vermek g*t vermeye benzemez...1'ine karar verin

Ben de almıyorum

(H) O.G.U.http://www.ogucdarsivi.7p.com/AMD2500+.htm:
    tabiki numarayı kaydediyordum
    ozaman yarın akşam sizin için makinayı ayarlıyorum
    ve aramanızı bekliyorum

Yalçın:
    1dk ılanda satılmıstır yazıor?
    lımeware mı aldı benmı

(H) O.G.U.http://www.ogucdarsivi.7p.com/AMD2500+.htm:
    yok şu anda siz aldınız ben sizle konuşuyorum
    limeware karşı tarafta oturuyormuş sizin teklifiniz daha cazip limeware alıyorum dedikten sonra arabayla bilgisayarı ayağıma getir falan dedi o aradada demekki foruma aldım yazmış makinayı eline almadan
    sanırım anlaştık ozaman
    yarın akşam görüşmek üzere

Yalçın:
    ok

Cin olmadan Şeytan çarpmaya kalkışmayın...

sidikli arkadasada ayrıca tesekkurler mert adammıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimeWaRe -- 22 Haziran 2006; 11:13:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• AYIP GERCEKTENDE
    Şimdiye kadar alışveriş yaptıklarım: Java, Yılmazeest, Samuray_, treach, kalpakci, Resident, hercul, Arbiter, hasli, GÖKAY, xtrmBarbar, LtPowell, Daywalkerr, delibash2002, coyotes, pSyCo, emre_yilmaz, Speedbuster07, Descountry, m134, kashgar, RuleaLL, sanyo, someone74, iori_yagami, rabesantrata, peacemaker, colossol, jacktheripper, yurt, Rottweiler, HaRdWaReMaNiaC, Dinçer, Viredox, rialto, nucro, enderc, Fistan, operaciumut, Zafer666, Albatros, bitkinjön, ALPelektronic, SlyAllen, Martin Mystere, TAG Heuer, mus_efe, SkyStar37,sbasol1981, teme, çaresiz, **cleverboy**, RaceDoctor, Cenk Manisalı, reLo, mahony99, fredycrouger, huso, bdalkiran, cowboy, serqanz, ahmetdemir, mehmet500, hederahelix, goztepeli_TR ....
    !!!Benimle alışverişi olan arkadaşlar tıklasınlar lütfen:"Bugüne Kadar Olan Alışverişlerim"!!!
  • vazgecsın onemlı degılde yalan konusup bıde uste cıkmıomu ayagıma cagırmısım yazmıs sıdıklı arkadasımıza bana satmıyorum dıo sonra asenalık yapıp b aska bısı dıo ondan gelıcek makına kazancagım parayı kazanmaz olayım ya m akınadada kesın cıkar bısıler emınım

• ya bu tür adamları nası temizlicez siteden bi çözümbulalım

• dünde benzeri benim başıma geldi. Dışardaydım arkadaşa ilk mesaj atarak rezerve etmesini söyledim ama 30dk sonra eve geldiğimde alet satılmış. Yeni üyeler için zaman ve paranın önemi daha fazla sanırım...

Orjinalden alıntı: LimeWaRe

valla bılemıyorum keske elımden bısı gelse kokunu kazısam

Elinden çok şey gelir mesela kafanıza takmazsın bu forumun en eskılerınden 2 kısıyele bır olayım oldu mesela yakın tarihte ıkısıde su an onlıne aktif ve cogunuzlada alısverıs yapmıstır satıcı arkadas msnde aynı anda 3 kısıyle konusup 3muzude soz verıp malı baska bır arkadasa satıyor ve alıcıa arkadasta benım malı alacağımı bıle bıle malı alıyor ama ben tutupta topıc acmadım değmez cunku 3 kurusluk malı ben gıder 4 kurusa yarın alırım ertesı gun alırım haftaya alırım ölmedim ya önemli olan insan olabilmek bilmem anlatabildim mi?

• SATICI FİYATLARI NET BİLMİYOR BURADA İLAN AÇIYOR VE HERKES BANA VER PARÇALARI DEYİNCE SAPITIYOR HALİ İLE MESELA İKİNCİ EL BÖLÜMÜNE 2 EL PARÇA SATIŞ FİYAT BİLGİLENDİRME LİSTESİ GİBİ BİR ŞEY KONABİLİR
    SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
    450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
  • Çok ayıp adam 4 kişiyle anlaşmış ya...Açık artırma değil,madem 1000 ytl istiyor baştan 1000 yazsın ona göre para veren biri çıksın...Hem sanmıyorum Amd 2500+ bir sistemin komple 1000 Lira edeceğini ama...

Geçmiş olsun.

Orjinalden alıntı: xpress

dünde benzeri benim başıma geldi. Dışardaydım arkadaşa ilk mesaj atarak rezerve etmesini söyledim ama 30dk sonra eve geldiğimde alet satılmış. Yeni üyeler için zaman ve paranın önemi daha fazla sanırım...

PSP DEN BAHSEDIYORSUN DEILMI CIDDEN OKUDUM BENDE COK GARIPTI

• quote:

Orjinalden alıntı: akrep

quote:

Orjinalden alıntı: LimeWaRe

valla bılemıyorum keske elımden bısı gelse kokunu kazısam

Elinden çok şey gelir mesela kafanıza takmazsın bu forumun en eskılerınden 2 kısıyele bır olayım oldu mesela yakın tarihte ıkısıde su an onlıne aktif ve cogunuzlada alısverıs yapmıstır satıcı arkadas msnde aynı anda 3 kısıyle konusup 3muzude soz verıp malı baska bır arkadasa satıyor ve alıcıa arkadasta benım malı alacağımı bıle bıle malı alıyor ama ben tutupta topıc acmadım değmez cunku 3 kurusluk malı ben gıder 4 kurusa yarın alırım ertesı gun alırım haftaya alırım ölmedim ya önemli olan insan olabilmek bilmem anlatabildim mi?

malesef bu forumda senin dediğinle ters düşen çok esnaf var Bile bile inadına alıyorlar birde üstüne para
    konuşur diyorlar

@1906 nedir silinen kısımları da okumuşundur umarım! Kim ne diye sildi o kısmıda anlamış değilim ya hadi neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 22 Haziran 2006; 11:27:17 >

• BİDE İNSANLARDA SÖZE SAHİP ÇIKMA VERİLEN SÖZÜN BİR NEVİ NAMUS TUTULMAYAN SÖZÜN NAMUSSUZLUK GİBİ VAHİM BİR HADİSE OLDUĞU BİLİNCİ KALMADI BUNUN SEBEBİ GENÇLİĞE BİZLERE ALLAH KORKUSUNU UNUTTURDULAR ALLAHA VERDİĞİ SÖZÜ TUTMAYAN ADAM HİÇ ONUN KULLARINA VERDİĞİ SÖZÜ TUTARMI VARSA YOKSA PARA PARA PARA OLMUŞ HAYAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öztin -- 22 Haziran 2006; 11:27:01 >
    SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
    450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
  • insan tutamıyor kendisini neler yazmak istiyor işte zaten allah korkusu ve kul hakkı korkusu olan ne dolandırıcılık yapar,nede başkasının hakkına el koyar.

• AMA ŞUNUDA İTİRAF EDEYİMKİ BEN YİNEDE UMİTSİZ DEĞİLİM NEDENMİ BU FORUMDA BELKİDE 500KİŞİ İLE ALIŞVERİŞİM OLDU ARADA 500 KİŞİDE 2 3 KİŞİ ÇÜRÜK ÇIKTI BUDA BANA GÖRE BU SİTEDE VE BU MİLLETTE DAHA İŞ BİTMEMİŞ ARKADAŞLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: öztin

SATICI FİYATLARI NET BİLMİYOR BURADA İLAN AÇIYOR VE HERKES BANA VER PARÇALARI DEYİNCE SAPITIYOR HALİ İLE MESELA İKİNCİ EL BÖLÜMÜNE 2 EL PARÇA SATIŞ FİYAT BİLGİLENDİRME LİSTESİ GİBİ BİR ŞEY KONABİLİR

osman hocam bu sıteye uye oldum olalı en ust bannerda hep borsa pazarın reklamı vardır daha extra bır listeye ne gerek varki unuttunuz herhalde
  • BEN BİZE ÖZEL BİR LİSTEDEN BAHSEDİYORUM BU FORUMDAKİ İŞİ BİLEN ARKADAŞLARIN ÇIKARDIĞI VE MENFEAT BEKLEMEDEN YAPTIKLARI BİR LİSTE BU HER KESİN HOŞUNA GİDERDİ YANİ BİZİM PİYASAMIZ BİZİM FİYATLARIMIZ DONANIM HABER FİYAT LİSTESİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.