Şimdi Ara

DisconnectedFrom Server Başka Topic Olmasın Lütfen!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 7.30 ve disconnected olduk,başka topic olmasın

resmi çektiğim site;http://www.knightempire.com/server/stats.php

DisconnectedFrom Server  Başka Topic Olmasın Lütfen!..

• ewet Dc olduk server bakımı war galiba
  • bende oldum tamda ghost warior kesiodum bi baktım bi anda dondum bi daktım yatmısım ......... tas ta almamıstım yanıma %5 gitti
  • ewt ya x1 deydim pat diye dc gelince sasırdım !!!
  • SERVER AÇILDIĞINDA BURADAN DUYURALIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berk92

bende oldum tamda ghost warior kesiodum bi baktım bi anda dondum bi daktım yatmısım ......... tas ta almamıstım yanıma %5 gitti

lvl 58 assasin elinde +3 miragelerle +6fp lerle tek başına kaesebilirmighost warrioru??(konuyla alakası yok ama , bulmuşken sorim)

• quote:

Orjinalden alıntı: Martinx

quote:

bende oldum tamda ghost warior kesiodum bi baktım bi anda dondum bi daktım yatmısım ......... tas ta almamıstım yanıma %5 gitti

lvl 58 assasin elinde +3 miragelerle +6fp lerle tek başına kaesebilirmighost warrioru??(konuyla alakası yok ama , bulmuşken sorim)

ksemezsin heralde itemler ii deil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

goblin fp bots ve gögüslük + 7 öbürküleri takılılar +7 mirage +7 +7 kukry kesiom ben seni bilemem de kesemezsin giib gelio

• sitede server 9:30 da açılacak diyo
  • quote:

quote:

quote:

goblin fp bots ve gögüslük + 7 öbürküleri takılılar +7 mirage +7 +7 kukry kesiom ben seni bilemem de kesemezsin giib gelio

+8 sb alsam elime 2 tane keserim dimi? kaç vuruyor bu arkadaş insana? bide belli bi taktiği varmı , direk dalıyozmu? şimdiden teşekkürler

• ya 40yılda bi oyuna gireyim dedim dc
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus7332

sitede server 9:30 da açılacak diyo

bilmiyosan yanlş şeyler yazıp milleti yanlş yönlendirme. bi saat görüyon direk yazıosun o saatte açılcak diye.

Server maintenance will be performed at 9:30 PM Jun 20 2006.

türkiye saatine çevirirsek 21 haziran 07.30 da bakım olacaktır diyor. tam 7.30 da oldu zaten. ne zaman açılacağıyla ilgili bişey yazmamış
  • (abyysde dc olduk)yav konuyla alakasız ama bugün abyysde 81 tane abyys düştü 6.katı tamamiyle abim bize kapattı 63 lvl paper mage bnm abim neymiş be kim gelse kesiyor başta biri çok sinirlendi şu köşede biz keselim dedi abim olmaz dedi sonra 1 heal 3 mage geldiler abim indirdi aşağıya bnmde yan char 46 lvl okçumunda etkisi oldu 5 kişi geldiler 1 heal 1 asas 3 mage gene aldı abim sonra 6 kişi geldiler 2 heal(1920)3 mage 1 asas abim 2 heali 1de magei kestikten sonra düştü ancak bi daha kat yukarısına çıktığımızda kalanlar nasıl kaçıyor anlatamam size kim gelse kesiyor neymiş bnm abim be çok süperdi videoya çeksem ayakta alkışlardınız bu derece

• quote:

SERVER AÇILDIĞINDA BURADAN DUYURALIM

• quote:

off daha 1,5 saat var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

quote:

off daha 1,5 saat var.

yanlış vermiş kardeş
  • 9:30 da açılcak die bişi demiyo türkiye satiyle 7:30 da bakım war yazıyo orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDadonis

quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

quote:

off daha 1,5 saat var.

yanlış vermiş kardeş

ok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+8 sb alsam elime 2 tane keserim dimi? kaç vuruyor bu arkadaş insana? bide belli bi taktiği varmı , direk dalıyozmu? şimdiden teşekkürler

bana 500 vuruo sana bilmemde direk girme kayarak kesmeye calıs öyle seri vuramıo kayarak kesmeye calıstıgında +8 sb alsan kesersn ama bi healler al en ii si o

• TamDa LvL aTLıoDuM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.