bende oldum tamda ghost warior kesiodum bi baktım bi anda dondum bi daktım yatmısım ......... tas ta almamıstım yanıma %5 gitti
lvl 58 assasin elinde +3 miragelerle +6fp lerle tek başına kaesebilirmighost warrioru??(konuyla alakası yok ama , bulmuşken sorim)
goblin fp bots ve gögüslük + 7 öbürküleri takılılar +7 mirage +7 +7 kukry kesiom ben seni bilemem de kesemezsin giib gelio
sitede server 9:30 da açılacak diyo
quote:
Orjinalden alıntı: berk92
quote:
Orjinalden alıntı: Martinx
quote:
bende oldum tamda ghost warior kesiodum bi baktım bi anda dondum bi daktım yatmısım ......... tas ta almamıstım yanıma %5 gitti
lvl 58 assasin elinde +3 miragelerle +6fp lerle tek başına kaesebilirmighost warrioru??(konuyla alakası yok ama , bulmuşken sorim)
goblin fp bots ve gögüslük + 7 öbürküleri takılılar +7 mirage +7 +7 kukry kesiom ben seni bilemem de kesemezsin giib gelio
+8 sb alsam elime 2 tane keserim dimi? kaç vuruyor bu arkadaş insana? bide belli bi taktiği varmı , direk dalıyozmu? şimdiden teşekkürler
ya 40yılda bi oyuna gireyim dedim dc
quote:
Orjinalden alıntı: zeus7332
bilmiyosan yanlş şeyler yazıp milleti yanlş yönlendirme. bi saat görüyon direk yazıosun o saatte açılcak diye.
Server maintenance will be performed at 9:30 PM Jun 20 2006.
türkiye saatine çevirirsek 21 haziran 07.30 da bakım olacaktır diyor. tam 7.30 da oldu zaten. ne zaman açılacağıyla ilgili bişey yazmamış
(abyysde dc olduk)yav konuyla alakasız ama bugün abyysde 81 tane abyys düştü 6.katı tamamiyle abim bize kapattı 63 lvl paper mage bnm abim neymiş be kim gelse kesiyor başta biri çok sinirlendi şu köşede biz keselim dedi abim olmaz dedi sonra 1 heal 3 mage geldiler abim indirdi aşağıya bnmde yan char 46 lvl okçumunda etkisi oldu 5 kişi geldiler 1 heal 1 asas 3 mage gene aldı abim sonra 6 kişi geldiler 2 heal(1920)3 mage 1 asas abim 2 heali 1de magei kestikten sonra düştü ancak bi daha kat yukarısına çıktığımızda kalanlar nasıl kaçıyor anlatamam size kim gelse kesiyor neymiş bnm abim be çok süperdi videoya çeksem ayakta alkışlardınız bu derece
quote:
SERVER AÇILDIĞINDA BURADAN DUYURALIM
quote:
off daha 1,5 saat var.
quote:
Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@
quote:
off daha 1,5 saat var.
yanlış vermiş kardeş
9:30 da açılcak die bişi demiyo türkiye satiyle 7:30 da bakım war yazıyo orda
quote:
Orjinalden alıntı: LORDadonis
quote:
Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@
quote:
off daha 1,5 saat var.
yanlış vermiş kardeş
ok
quote:
quote:
quote:
quote:
+8 sb alsam elime 2 tane keserim dimi? kaç vuruyor bu arkadaş insana? bide belli bi taktiği varmı , direk dalıyozmu? şimdiden teşekkürler
bana 500 vuruo sana bilmemde direk girme kayarak kesmeye calıs öyle seri vuramıo kayarak kesmeye calıstıgında +8 sb alsan kesersn ama bi healler al en ii si o