Şimdi Ara

Oyunlardaki ısınma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım 6 gb ram, ikinci nesil i5 işlemci , 1gb nvidia gt525m ekran kartına sahip dell marka bir laptop. Başlarda aldığımda çok memnundum hiç ısınma problemi yoktu Pes 2013 oynuyordum bir çok online oyun oynuyordum gel gelelim üstünden 1 sene geçti. Sistem gezgini bile %40 cpu harcıyor bilgisayar çok ısınıyor. Online oyun oynatmıyor. Formatladım direk Pes kurdum yine ısınıyordu. Virüs bazlı bir sorun değil yani. Fan'ı da temiz servisine yolladığımda temizlemişler. Napabilirim bilmiyorum. Bir kez daha servise uğraşmak istemedim ondan buraya yazdım. Umarım cevap alabilirim.

• Cevabın için teşekkür ederim fakat 4 gb rami olan işlemcisi i3 olan bilgisayarımda bu sorunu yaşamıyorum. O da laptop. Daha yapıcı cevaplar verirseniz sevinirim. İyi akşamlar.

Orijinalden alıntı: Madalyon31

Cevabın için teşekkür ederim fakat 4 gb rami olan işlemcisi i3 olan bilgisayarımda bu sorunu yaşamıyorum. O da laptop. Daha yapıcı cevaplar verirseniz sevinirim. İyi akşamlar.

Format at. Ondan sonra kesinlikle laptobun içinide temizlemelisin.

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.4 İşletim Sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madalyon31

Bilgisayarım 6 gb ram, ikinci nesil i5 işlemci , 1gb nvidia gt525m ekran kartına sahip dell marka bir laptop. Başlarda aldığımda çok memnundum hiç ısınma problemi yoktu Pes 2013 oynuyordum bir çok online oyun oynuyordum gel gelelim üstünden 1 sene geçti. Sistem gezgini bile %40 cpu harcıyor bilgisayar çok ısınıyor. Online oyun oynatmıyor. Formatladım direk Pes kurdum yine ısınıyordu. Virüs bazlı bir sorun değil yani. Fan'ı da temiz servisine yolladığımda temizlemişler. Napabilirim bilmiyorum. Bir kez daha servise uğraşmak istemedim ondan buraya yazdım. Umarım cevap alabilirim.

şu an ben kullanıyorum i5 bende 8gb ram var 2gb aynı marka model ekran kartı toshiba satelllite l750 benimki bile pes 12 de ısınıyo bırakta ısınsın o kadarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F49EABFB -- 16 Haziran 2013; 21:45:04 >

• Hocam soğutucu kullanıyor musunuz?
  • Soğutucu kullanmıyorum. frkn anlıyorum elbet ısınabilir fakat 4gb rami olan packard bell marka laptopum da gram ısınma olmuyor aynı oyunda yani. Laptop iş bilgisayarı demek geçerli bir seçenek değil cevap olarak. Bunu kendim nasıl çözebilirim onu merak ediyorum. Dell bilgisayarlarda fanın temizliğine nasıl bakabilirim ? Belki adamlar salladı beni temizledi :S
    10 yıl önce açıldı
    Düşük FPS Sorunu.
    3 hafta önce açıldı
    Oyunlarda Ani Fps Düşüşü
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.