Şimdi Ara

Canon 600D 18-55 IS II Canon Eurasia Garantili Sıcakk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon 600D 18-55 IS II Canon Eurasia garantili 1189TL= 11tl Pepsi + 5 TL avantijix + 100TL de world puan ile 1073 tl ye geliyor.

http://www.n11.com/canon-600d-18-55-is-ii-lensli-dslr-fotograf-makinesi-P13259541

Kargo alıcıya aittir.

Sıcak gibi.

World'e özel 3-6-11 taksit kampanyası da varmış. Forumdaki 100EG çantayı da 39 tl ye mal ettik mi ihtiyacı olanlara iyi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 13 Haziran 2013; 14:43:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

650 D bu fiyatı yakında görür

Ağzın bal kaymak yesin dostum :) Bonus kart için nereleri takip etmem gerekir, 650d alacağım ama hala bekleyişteyim. Gold,hizlial,n11 falan bonus için pek uygun değil.

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

650 D bu fiyatı yakında görür

hep ağzımıza bir parmak bal çalıyorsun ama hep kursağımızda kalıyor.vaat çok icraat yok nasıl olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 650d bekliyorum. 700d nin çabucak piyasaya yayılması lazım, ancak o zaman 650d ucuzlar. 1500 civarına gelen düzgün kampanya bulsam alıcam. Ah Bonus kart ah, adam gibi kampanya yok vallahi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.