Şimdi Ara

HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR
    HTC ONE M7 ve HTC ONE X için çok çeşitli kılıf ve aksesuarlar getirteceğim. Çeşit oldukça bol olacak. Fotoğraflar ve fiyatlar edinildikçe yüklenecektir.
    Fiyat : 25 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Her iki telefon içinde beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-) HTC One M7 TPU Stand ayaklı şeffaf kılıf : 20 TL.
    Kılıfın malzeme kalitesinin Pahalı markalar kadar iyi olduğunu söyleyemem. Elinizde pahalı hissi bırakmıyor. Fakat işlevsel olarak gayet iyi. Resimlerden de görüleceği üzere cihaz ile tam uyumlu, tüm tuşları ve şarj girişini kullanabiliyorsunuz. Elde kaymaması için yanları pütürlü. Arka stand ayağı kapalıyken çıkıntı yapmıyor, açıp masada vs, elde tutmadan cihazı yatay kullanabiliyorsunuz. Telefonculardaki kılıf veya bilindik markalarda bulunmayan ayak olmasına rağmen ürün yarı fiyatına, kargo dahil 20 TL.
    2-) HTC One M7 Mercury Siyah TPU kılıf : 25 TL.
    Bu üründe resimlerden göreceğiniz üzere telefonla tam uyumlu.
    3-) HTC One M7 Suni Deri Kredi Kart gözlü kılıf : 30 TL.
    Kılıfı aynı zamanda yatay stand haline getirerek de kullanabilirsiniz. 2 adet kredi kartı gözü var. Cihazla tam uyumludur.
    4-) HTC One M7 Araç Tutucu : 40 TL.
    Sadece HTC One ile kullanılabilecek, vantuzlu, 360 derece dönebilen başlıklı ürün.
    5-) Universal araç şarj cihazı : 15 TL.
    Micro usb uç, çakmak gözünden şarj için.

NOT: Ürünlerden elimde mevcut olanları ben kargolayacağım, bitenler için ise direkt tedarikçiden tarafınıza kargolatacağım. Fiyatlara kargo dahildir. Yurtdışından gelmesi 15-20 günü bulabiliyor.
    One X için de çeşitli aksesuarlar mevcut ama resimlerini henüz koyamadım, fırsat bulunca onları da ekleyeceğim.

HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR HTC ONE - HTC ONE X KILIF VE AKSESUAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackice_serkan -- 21 Haziran 2013; 10:55:48 >

• Daha baska modellerde var.ben su htc.gow.tr deki urunleri cok begendim ama nasl yapliyo slis vers

• Arkdslar ben htc one m7 telefonum icin cok ince telefonun gorselligini bozmayan yani kilif varmi yokmu belli olmiycak kadar guzel olan bir kab yada kilif mi dyosunuz ondan aryorum.lutfen bana onerilerinizi soylrmisijiz link te atarsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: girice

Arkdslar ben htc one m7 telefonum icin cok ince telefonun gorselligini bozmayan yani kilif varmi yokmu belli olmiycak kadar guzel olan bir kab yada kilif mi dyosunuz ondan aryorum.lutfen bana onerilerinizi soylrmisijiz link te atarsaniz sevinirim

Nilkin hardcase kılıflara bakın bence

• istanbulda rahat rahat bulunuyor mu bu kılıflardan ya ? Sakarya'da büyük sıkıntı var da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyede samsung veya iphone kadar yaygın aksesuari bulunmuyor ama yurtdışında çeşit, seçenek oldukça bol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.