Şimdi Ara

Kanıtlarıyla Diablo 3'teki bot ve hile rezilliği!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiiii 1 yılda 525.960 dakika var ve Diablo 3 adlı oyun tam olarak 1 yıldır piyasada bulunan bir oyun.Pekiii bu verilerden yola çıkacak olursak 505.416 elite killi olan bir insanın! bu kadar kille ulaşması için nasıl oynaması gerekiyor?Bilgisayarın başından hiç kalkmadan 1 yıl boyunca her dakikada 1 elite öldürmesi gerekiyor.Mümkünmüdür?Mümkündür canım neden olmasın,insan birşeye azmetsin yeterki

Peki bunu anladık, 803.337 killi olan arkadaşın bu kille ulaşması için nasıl oynaması gerekiyor?Bilgisayarın başından hiç kalkmadan 1 yıl boyunca her dakikada 1 den fazla elite öldürmesi gerekiyor çünkü 1 yılda 525.960 dakika var.Yukarıdaki örneğimiz matematiksel olarak mümkündü ama bu nasıl mümkün oluyor?Evet başlığımızın amaçlarından biride bunun cevabını verebilecek bir arkadaşımızı aramızdan çıkarmak zaten

Şimdi dilerseniz gelin bu üstün performanslı arkadaşlarımızı yakından tanıyamlım:

Silencio: 803.337 kill,+46 gold pickup
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Silencio-2698/

Spirit: Hardcore, 629.840 kill
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/spirit-1772/

Kennyho: 712.266 kill, +40 gold pickup
    http://us.battle.net/d3/en/profile/Kennyho-1249/

Karwa88: 621.700 kill, +31 gold pickup
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Karwa88-2640/

Dorksi: 620.688 kill, +37 gold pickup
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dorksi-2814/

Baonijuhua: 664.955 kill
    http://us.battle.net/d3/en/profile/baonijuhua-3202/

Assamari: 560.645 kill
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/assamari-2197/

Silentwolf: 505.946 kill, +25 gold pickup
    http://us.battle.net/d3/en/profile/Silentwolf-1497/

Euclide: 515.637 kill, +29 gold pickup
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Euclide-2627/

İşte böyle arkadaşlar gerçekten çok üstün performanslı oyuncular var dünyada o yüzden paylaşayım istedim.Adamlar ne kadar hızlı kesiyolar, ne kadar hızlı farmlıyolar keşke bende bu kadar iyi bir oyuncu olabilseydim ama değilim işte kahretsin

Hepinize iyi oyunlar,hayırlı farmlar arkadaşlar.Umarım yaptığınız farmlar sonucu istediğiniz itemleri düşürürsünüz

• bu kadar çok kill olmasının sebebi 1,05 ten sonra herkes mp0-1-2 yapıp özellikle barbarlar, whirl ile rüzgariyla elite kesiyorlardı... o dönemlerde demon hunter olarak vault ile kaya kaya kesiyordum elite geldimi bir lightening ball ölüyordu...

yani o ara dakikada kepth deep de level geçiyordum yani bir kepth deep de 4 5 elite varsa, dakikada 4 5 elite kesiyordum. Ki damageim çok yüksek değildir 200k filan...

ben haftasonları oyuna girip oynuyorum(diğer zamanlarda ah/rmah bakardım). o sürede baya elite öldürmüşümdür.

ama bot olayına gelince. Bot var yani bunun için kanıt aramana gerek yok.. demonbudy formuna gir binlerce insan oynuyor... oyunu zevk almak için oynamalısın o böyle şu şöyle dersen bu oyun itemleri gibi, çöp...

• quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

bu kadar çok kill olmasının sebebi 1,05 ten sonra herkes mp0-1-2 yapıp özellikle barbarlar, whirl ile rüzgariyla elite kesiyorlardı... o dönemlerde demon hunter olarak vault ile kaya kaya kesiyordum elite geldimi bir lightening ball ölüyordu...

yani o ara dakikada kepth deep de level geçiyordum yani bir kepth deep de 4 5 elite varsa, dakikada 4 5 elite kesiyordum. Ki damageim çok yüksek değildir 200k filan...

ben haftasonları oyuna girip oynuyorum(diğer zamanlarda ah/rmah bakardım). o sürede baya elite öldürmüşümdür.

ama bot olayına gelince. Bot var yani bunun için kanıt aramana gerek yok.. demonbudy formuna gir binlerce insan oynuyor... oyunu zevk almak için oynamalısın o böyle şu şöyle dersen bu oyun itemleri gibi, çöp...

525.960 dakikalık 1 yılda 803.337 kill whirl rüzgarıyla oluyo diyosun yani?

Bu kille ulaşmak için matematik bilimine göre 1yıl boyunca makine başından hiç kalkmadan,bilgisayarı hiç kapatmadan her dakikada 1 den fazla elite kesmen gerekli fakat bu kadar killin sebebi 1.05 ten sonra,yani oyun çıktıktan 5 ay sonra,barbarların whirl rüzgarı diyosun yani?

Matematik falan hikaye whirl rüzgarı şahane diyosun yani doğrumu anlıyorum kardeş?

• zaten çoğu hesapta inferno bütün actları bitirmek için uğraşılmamış smiting ve jeweler level 1 de hangi amaçla açılan hesaplar olduğu ortada dedehakanın verdiği site isminede baktım ben buna danışıklı dövüş derim sadece, bana kalırsa içinde hile hurda bulunmayan kaçtane popüler mmo var onları bulmalıyız hiç bir oyun firması işini hakkıyla yapmıyor malesef
  • bana kalırsa bu kadar geniş olmamak lazım.işte oyunu zevk için oynıcaksın kim ne yaparsa yapsın bakma sen onlara sen oyununa devam et.bunlar boş laflar.hile varsa biz napalım kardeşim elimizden birşey gelmiyorki denebilirde.hepten bu kadarda olmaz yani.sonuçta oyun free to play değil oynayabilmek için herkes para ödedi ftp oyunlara göre biraz daha kaliteli olmasını bekliyor insan.bak arkadaş 2 dkkada bulmuş.neyin ne olduğu belli çarda bi dünya gold pickup radius var chest ise goldskin bu adamın lvli'de paragon 100.olamazmı olur orası ayrıda al bunu takibe en fazla 2.gününde banlanır.ben oyunu oynuyorum zevk alıyorum diye başkalarının yaptığını görmezden gelmek saçmalık single player değil sonuçta mmo.biri diyor rekabet yok yaw kardeşim sana yoktur rahat adamsındır.oyunu öğretmeye çalıştığımız adam 2 gün sonra geldi 30blik itemle başladı bize oyunu öğretmeye bu adamın çarı 60 paragon 3 oyun saatide 22.verdiğin linkteki çavoların hepsi hileci dostum muhalefet olmak gereksiz.yok 1,031de böyleydi bi wuruyoduk ölüyodu yok 1,062de bi wuruyodum windows göçüyodu falan hikaye hepsi.bu tür botçu gavatların yüzünden 10m olmuş 0,25euro.diyosunki rmah istemiyosan hardcore geç onda rmah yok.yokta sadece rmah yok yaz gg diablo 3 hardcore gör gold ne kadar ediyor.

• Botla bile imkansız gibi bunlar, her dakika elit bulup onu kesmek ki bilgisayarı hiç kapatmamak nasıl mümkün oluyor? Bottan ziyade bir bug olmalı.
  • Adamlar blizardin aciklarini değerlendiriyor sonuna kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işin içine para girince bazı şeyler kaçınılmaz oluyor maalesef
    gerçek para olmasa bunların %80 olmazdı bence ...
  • Kesin bir açıklaması vardır atıyorum : her bir minionu yada add yi de elite sayıyırdur , ne bileyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

işin içine para girince bazı şeyler kaçınılmaz oluyor maalesef
    gerçek para olmasa bunların %80 olmazdı bence ...

yüzde80ini olmasada yüzde50si yine olurdu hocam. işin içine insanın egolarını tatmin etme duyguları girince maalesef böyle oluyor. Paradan puldan ziyade Blizzort bunları takip edip, gereken önlemleri en sert şekilde almış olsa senin o yüzde 80 değerin minumum olmak üzere elbette yaşanmazdı!!!
    Ben bunları yapanada kızmıyorum asıl baş suçlu blizzorttur bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitirimAbi

bana kalırsa bu kadar geniş olmamak lazım.işte oyunu zevk için oynıcaksın kim ne yaparsa yapsın bakma sen onlara sen oyununa devam et.bunlar boş laflar.hile varsa biz napalım kardeşim elimizden birşey gelmiyorki denebilirde.hepten bu kadarda olmaz yani.sonuçta oyun free to play değil oynayabilmek için herkes para ödedi ftp oyunlara göre biraz daha kaliteli olmasını bekliyor insan.bak arkadaş 2 dkkada bulmuş.neyin ne olduğu belli çarda bi dünya gold pickup radius var chest ise goldskin bu adamın lvli'de paragon 100.olamazmı olur orası ayrıda al bunu takibe en fazla 2.gününde banlanır.ben oyunu oynuyorum zevk alıyorum diye başkalarının yaptığını görmezden gelmek saçmalık single player değil sonuçta mmo.biri diyor rekabet yok yaw kardeşim sana yoktur rahat adamsındır.oyunu öğretmeye çalıştığımız adam 2 gün sonra geldi 30blik itemle başladı bize oyunu öğretmeye bu adamın çarı 60 paragon 3 oyun saatide 22.verdiğin linkteki çavoların hepsi hileci dostum muhalefet olmak gereksiz.yok 1,031de böyleydi bi wuruyoduk ölüyodu yok 1,062de bi wuruyodum windows göçüyodu falan hikaye hepsi.bu tür botçu gavatların yüzünden 10m olmuş 0,25euro.diyosunki rmah istemiyosan hardcore geç onda rmah yok.yokta sadece rmah yok yaz gg diablo 3 hardcore gör gold ne kadar ediyor.

Abi millete anlatmak istediğim şey bu zaten.Sanane sen oyununa bak diyolar.Ben nası bakayım oyunuma ya hal böyleyken?Bu oyun AH'yi hiç kullanmadan kendi bulduklarınla oynanabilen bir oyun olsaydı bunlar benim hiç umrumda bile olmazdı ama sen kalk bütün item sistemini AH'ye endeksle,ortalıkta botlar kol gezsin,bir şey söyleyincede sanane sen oyununa bak densin.Hangi oyuna bakıcam ben,bulduğum çöpleri ID edip edip mutlumu olucam?Çileden çıkıyorum şu sanane sen oyununa bak lafını duyunca artık.

• aslında herkes haklı bir hatta botçular bile
    asıl ve en büyük suçlu maalesef ki BLIZZARD !
  • Birinci linkteki adamın kill sayısı 812.487 olmuş.Banlayan eden yok ölümüne farma devam anasını satıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

Birinci linkteki adamın kill sayısı 812.487 olmuş.Banlayan eden yok ölümüne farma devam anasını satıyım

Bug vardır, bu sayı botla da pek mümkün görünmüyor :) Bir aralar, çok sıradan gear'a sahip karakterlerde uçuk dps miktarları görünüyordu...
  • Klasik çinli botu hellde oynuor sadece , loot yapmıor sadece keserek koşuor goldlarıda gold pickupla topluor.Bu kadar elite killi olması normal.Blizzard item loot yapmayan botları nedense hiç banlamadı gibi birşey özellikle hell modede kasanlarıBlizzard bu mesajları görmüş olmalı 1-2 botu banlamış bugun 1-2 bin (tahmini) kişide banlanmış
  • Neden banlanmıyor bu oyuncular, Blizort bunlar üzerinden de para kazanıyor. Ekonomiyi yönetiyor en önemlisi enfilasyonu kendi lehine kullanıyor. Sanki Blizzort bunları tespit edemeyecek ve/veya banlayamayacak kadar kontrolü yok mu ? hiç zannetmiyorum. Matematksel hasabı bende severim gold akışından dolayı Blizort ne kadar kazanıyor siz hesaplayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.