Şimdi Ara

MSI Z77A-GD65 Anakartım Arızalandı Değiştiriyorlar ASUS için Model Önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Z77A-GD65 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ( O.C.) HDMI&DVI ANAKART arızalandığı için değişim yada para iadesi verdiler. Ben değiştirmeyi düşünüyorum. Artık MSI almam aklımda ASUS un üç modeli var. Intel sistemim için bunlardan birini almayı düşünüyorum.

1) ASUS SABERTOOTH INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART - 519 TL
    2) ASUS P8Z77-V PRO INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2560MHZ SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI ANAKART - 475 TL
    3) ASUS MAXIMUSVGENE INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2800MHZ(O.C.)SATA 3.0USB 3.0 HDMI ANAKART - 441 TL

Eski anakartı o zaman aldığım fiyat olan 386 TL ye sayacakları için sadece farkı ödeyeceğim. Anakart önerilerinizi sebepleriyle birlikte öğrenebilirmiyim.

Sistemim:

SAMSUNG 23'' S23B550V // I7 3770K // MSI Z77A-GD65 // ASUS GTX670 DirectCU II // CORSAIR 8GB (2X4GB)VENGEANCE LP 1600 MHZ // OCZ 128GB Vertex 4 // COOLER MASTER HAF 912 PLUS // SEAGATE 2TB SV35 // ASUS DRW-24B5ST // COOLER MASTER HYPER 212 EVO // COOLER MASTER MEGAFLOW

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hecaton -- 25 Mayıs 2013; 14:17:10 >

• GD65 in arızlanması talihsizlik olmuş.

maximus gene diyorum ben sebebi üst sınıf anakart diğer özelliklerini zaten girip okuyabilirsin. 3 yıl asus garantisi felan sabertooth a verme o kadar para.

• para iadesini beklet , 2. elden z77 ucuz bir board al yada cpu nu destekleyen en ucuz model şeklinde , değişim parana Z87 den güzel bir board alırsın. z77 de kalacam diyorsan 3 üde birbirini aratmaz o kartların
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

para iadesini beklet , 2. elden z77 ucuz bir board al yada cpu nu destekleyen en ucuz model şeklinde , değişim parana Z87 den güzel bir board alırsın. z77 de kalacam diyorsan 3 üde birbirini aratmaz o kartların

Z87 kartlar ilk çıktığında fiyatları ne seviyede olur acaba? Sadece yeni kart olduğu için yüksek paralar ödemek pek hoş olmaz sanırım. Kısa süre sonra kart fiyatları düşüşe geçer birde onu bekleyelim deriz sonrada Z97 çıkar mı
  • Maximus V Gene yeterlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hecaton

quote:

para iadesini beklet , 2. elden z77 ucuz bir board al yada cpu nu destekleyen en ucuz model şeklinde , değişim parana Z87 den güzel bir board alırsın. z77 de kalacam diyorsan 3 üde birbirini aratmaz o kartların

Z87 kartlar ilk çıktığında fiyatları ne seviyede olur acaba? Sadece yeni kart olduğu için yüksek paralar ödemek pek hoş olmaz sanırım. Kısa süre sonra kart fiyatları düşüşe geçer birde onu bekleyelim deriz sonrada Z97 çıkar mı

Oyle degil hocam daha z87 cikmadi bile siz z97 diyorsunuz hep daha iyi cikacaktir hep daha iyisini beklerseniz parcasiz kalirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

Maximus V Gene yeterlidir

P8Z77-V PRO ile MAXIMUS V Gene arasındaki fark V Gene modelinin daha küçük oluşu ,DVI çıkışı ve PS/2 (Klavye/fare yuvası) olmamasımıdır sadece ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

quote:

Oyle degil hocam daha z87 cikmadi bile siz z97 diyorsunuz hep daha iyi cikacaktir hep daha iyisini beklerseniz parcasiz kalirsiniz.

Z97 işin esprisi tabiki. Z87 Haziran ayında çıkacak sanırım ve çoğu yeni çıkan üründe olduğu gibi haketmediği şekilde sadece yeni olduğu için çok pahalı olurmu diye sormuştum. Yani birde fiyat düşüşünü beklemeyelim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

Maximus V Gene yeterlidir

P8Z77-V PRO ile MAXIMUS V Gene arasındaki fark V Gene modelinin daha küçük oluşu ,DVI çıkışı ve PS/2 (Klavye/fare yuvası) olmamasımıdır sadece ?

Sanırım evet aralarındaki farklar ufak detaylardan ibaret.Zaten harici Ekran Kartınız var CPU içindekini kullanmayacaksınız ayrıca PS/2 mi kalmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

quote:

Z97 işin esprisi tabiki. Z87 Haziran ayında çıkacak sanırım ve çoğu yeni çıkan üründe olduğu gibi haketmediği şekilde sadece yeni olduğu için çok pahalı olurmu diye sormuştum. Yani birde fiyat düşüşünü beklemeyelim.

Maalesef olur cikan her yeni urun alisana kadar pahali olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maximus serisi güzel ancak mAtx anakart, pci slotlarını vs. kullanmayacaksan alabilirsin, aksi halde PRO modelini öneririm.
  • Hiç biri sana ekstra bir performan sağlamaz. Hepsinin oc değerleri benzer ve özellikleri benzer. SLI düşünüyorsan Pro daha iyi seçim olur. Yukarıda LEON-X hocamın bahsettiği nedenlerden dolayı.
  • ASUS P8Z77-V PRO INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2560MHZ SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI ANAKART ı aldım umarım problemsiz kullanırım artık. Yorum yapıp yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.