Şimdi Ara

Sedona - 771 2013 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
13.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıl bekleyişin ardından 771'ime kavuştum :D Dün gece bayram sabahını bekleyen çocuklar gibi sevincimden uyuyamadım :D
    Son 1 ay da aslı bisikletin üretim sıkıntısı sebebiyle bekledim. Geç oldu ama güç olmadı :)
    Seda bisikletten aldım. Çok iyi esnaflar, tekrar bisiklet alacak olursam orayı gözüm kapalı tercih edebilirim :)
    Yanında da şu ayar sehpası dediğiniz aparattan aldım. Fakat takılamıyor :bilmiom: Ya da ben takamıyorum. Bir de basınç göstergeli bi pompa aldım.
    SPD ayakkabı da alacaktım fakat denemekle yetindim. Büyük ihtimalle internetten sipariş vereceğim. Numarasını denedim. Kilometre sayacı, pompa gibi şeyler takmak istemiyorum. Sadece ebay'den aldığım ön ve arka lambaları takacağım. Jelli eldiven almam gerekiyor sanırım elcikler çok rahatsız. Ayrıca sele popomu da acıttı biraz. Belki alışırım :)

Biraz geç olduğu için tam inceleyemedim fakat beğendiğim şüphesiz :) Biraz dik bi yamaç buldum, 30-40cm'lik yarıklar filan vardı. İnişte bayağı hızlandığım için ilk günden taklaya geliyordum :D Küçük bi pişmanlık hissettim o an ama allahtan kurtardık :D Eve dönünce 2km'yi geçmemiş olmama rağmen nefes nefese kaldım. 40km'yi devirip yorgunluk hissetmediğim günlere baya uzağım sanırım :(

Hepinizin muzdarip olduğu bi konu da sanırım bisikleti araştırırken sitedekilerin haricinde kullanıcı fotoğraflarının azlığıdır. En azından benim öyle. O yüzden bol bol fotoğraf çektim. Buyrun;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 14 Ekim 2013; 0:30:27 >

• yakışıklı bisiklet, güle güle kullanın.
  • hayırlı ugurlu olsun
  • Sarj bitti hocam yazamıyorum tekrar hayırlı olsun ben Hakan
  • güle güle eskit. on numara bisiklet.
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 12:25:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Güle güle kullanın. Ben de dün Trek 7.2 aldım. Bugün 40 km yakın bir tur yaptım, çok eğlenceli oldu. Bisiklet gerçekten çok eğlenceli hobi, şehir bisikleti ile bunu bir kez daha anladım .
    MTB ile dağda bisiklet sürmek farklı bir zevk ama , trafikte şehir bisikleti ile tüm araçları geçmek de daha farklı bir zevkmiş bunu iyi anladım bir gün.
    Sizin gibi bende ufak bir kaza atlattım, ama benim durum tamamiyle sinyal ve ayna kullanmayı bilmeyen bir hayvanın yüzünden oldu.

Bu arada kask aldınız mı? Aldıysanız nasıl bir şey aldınız ? Ben Giro İndicator sipariş ettim, güzel bir kask gibi duruyor.
    Bu arada şu an Tchibo da kilit ve pompada % 50 yakın indirim var, almak isterseniz kaçırmayın.

İyi geceler

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, sağolun Aslında pek dağda süreceğim söylenemez, hatta araziye girmeye kıyamam

Kask almadım, aslında almam gerekiyor ama hoşuma gitmiyor bir türlü ısınamadım Bi kapalı kask olsa takarım ama. İlk önce SPD ayakkabı alma planım var

Fiyat baya iyiymiş aslında ama aldım artık gerek kalmadı
    http://www.tchibo.com.tr/2-fonksiyonlu-mini-pompa-p400028695.html

Kilit de olduğu için ona da gerek görmedim. Ayrıca bisikleti dışarıda biryerde kilitleyeceğimi sanmıyorum. Üstünden inip de bırakmam yani. Tuvalet gibi durumlar için gerekli olur ama

Şu kasklar iyi ama abartılı mı olur bilmiyorum. Sanırım downhill'ciler kullanıyor. Ve yazın sıcakta sorun olabilir

http://www.erdoganlarbisiklet.com/giyim/kask/bell-bellistic-red-titanyum-m-2011944.html

http://www.erdoganlarbisiklet.com/giyim/kask/bell-bellistic-mat-black-m-l-914784.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEDONA 640 - 610 Hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Bianchi Touring 713 Ebat Seçimi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Güle güle kullanın. Ben de dün Trek 7.2 aldım. Bugün 40 km yakın bir tur yaptım, çok eğlenceli oldu. Bisiklet gerçekten çok eğlenceli hobi, şehir bisikleti ile bunu bir kez daha anladım .
    MTB ile dağda bisiklet sürmek farklı bir zevk ama , trafikte şehir bisikleti ile tüm araçları geçmek de daha farklı bir zevkmiş bunu iyi anladım bir gün.
    Sizin gibi bende ufak bir kaza atlattım, ama benim durum tamamiyle sinyal ve ayna kullanmayı bilmeyen bir hayvanın yüzünden oldu.

Bu arada kask aldınız mı? Aldıysanız nasıl bir şey aldınız ? Ben Giro İndicator sipariş ettim, güzel bir kask gibi duruyor.
    Bu arada şu an Tchibo da kilit ve pompada % 50 yakın indirim var, almak isterseniz kaçırmayın.

İyi geceler

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, sağolun Aslında pek dağda süreceğim söylenemez, hatta araziye girmeye kıyamam

Kask almadım, aslında almam gerekiyor ama hoşuma gitmiyor bir türlü ısınamadım Bi kapalı kask olsa takarım ama. İlk önce SPD ayakkabı alma planım var

Fiyat baya iyiymiş aslında ama aldım artık gerek kalmadı
    http://www.tchibo.com.tr/2-fonksiyonlu-mini-pompa-p400028695.html

Kilit de olduğu için ona da gerek görmedim. Ayrıca bisikleti dışarıda biryerde kilitleyeceğimi sanmıyorum. Üstünden inip de bırakmam yani. Tuvalet gibi durumlar için gerekli olur ama

Şu kasklar iyi ama abartılı mı olur bilmiyorum. Sanırım downhill'ciler kullanıyor. Ve yazın sıcakta sorun olabilir

http://www.erdoganlarbisiklet.com/giyim/kask/bell-bellistic-red-titanyum-m-2011944.html

http://www.erdoganlarbisiklet.com/giyim/kask/bell-bellistic-mat-black-m-l-914784.html

Alıntıları Göster
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 10 Haziran 2018; 23:48:18 >

• Dostum öncelikle bisikletin hayırlı olsun, güle güle, kazasız belasız ve bol keyifli turlar yapmanı diliyorum. İnan derdime ilaç oldun. 2 aydır bu bisiklet ile 781 arasında gidip geliyordum. Çok araştırdım ama bir türlü kullanıcı fotoğrafı bulamadım. Kendi sitesindeki fotoğraflar çok sentetik duruyor ve yetersiz. Firmalar bu güzel bisikletleri yapıyorlar ama tanıtım konusunda bu kadar başarılı değiller maalesef.

Senin açtığın bu konu sayesinde ben de artık daha isabetli karar verebileceğim. Bu konuyu ve detaylı bir inceleme yazısını bisikletforum.com'da da açarsanız bir çok kişi size müteşekkir olacaktır.

Tekrar teşekkürler...
  • Of of of imrendim valla, iyi gunlerde guvenle kullanman dileğiyle. Bisiklet konusunda mutlu olan birini gorunce ben de mutlu oluyorum nedense :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZbrCED

Dostum öncelikle bisikletin hayırlı olsun, güle güle, kazasız belasız ve bol keyifli turlar yapmanı diliyorum. İnan derdime ilaç oldun. 2 aydır bu bisiklet ile 781 arasında gidip geliyordum. Çok araştırdım ama bir türlü kullanıcı fotoğrafı bulamadım. Kendi sitesindeki fotoğraflar çok sentetik duruyor ve yetersiz. Firmalar bu güzel bisikletleri yapıyorlar ama tanıtım konusunda bu kadar başarılı değiller maalesef.

Senin açtığın bu konu sayesinde ben de artık daha isabetli karar verebileceğim. Bu konuyu ve detaylı bir inceleme yazısını bisikletforum.com'da da açarsanız bir çok kişi size müteşekkir olacaktır.

Tekrar teşekkürler...

Merhaba, yorumunuz için teşekkür ederim

Ben nedense 781'i 71 kadar yakışıklı bulmadım aslında ona da yetebilirdi bütçemiz ama hiç üstünde düşünme gereği duymadım sanırım o da 3800tl ama 3200-3300'e alınabilir, karar sizin. Keşke 771' canlı canlı görme imkanınız olsa inanin fotoğraftaki halinden daha hoş

quote:

zigör

Dostum bu tip yazılar veya olaylar fikrimi değiştirmiyor malesef ama inanin olayın bilincindeyim teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah kazadan beladan korusun mükemmel bir bisiklet.
  • quote:

quote:

Dostum öncelikle bisikletin hayırlı olsun, güle güle, kazasız belasız ve bol keyifli turlar yapmanı diliyorum. İnan derdime ilaç oldun. 2 aydır bu bisiklet ile 781 arasında gidip geliyordum. Çok araştırdım ama bir türlü kullanıcı fotoğrafı bulamadım. Kendi sitesindeki fotoğraflar çok sentetik duruyor ve yetersiz. Firmalar bu güzel bisikletleri yapıyorlar ama tanıtım konusunda bu kadar başarılı değiller maalesef.

Tekrar teşekkürler...

Ben nedense 781'i 71 kadar yakışıklı bulmadım aslında ona da yetebilirdi bütçemiz ama hiç üstünde düşünme gereği duymadım sanırım o da 3800tl ama 3200-3300'e alınabilir, karar sizin. Keşke 771' canlı canlı görme imkanınız olsa inanin fotoğraftaki halinden daha hoş

Haklı olabilirisiniz... Ben normalde 771 düşünüyordum ama 781'i dediğiniz gibi kanlı canlı görünce aklımı çeldi. Bu fotoğraflar harika iş çıkardınız bir de güzel bir kamera veya cep telefonu ile yüksek çözünürlüklü bir video yayınlasanız tadından yenmez... Tekrar 771'e dönebilirim...

• Güzel makina daha iyileri benim olsun :)
  • quote:

quote:

quote:

Tekrar teşekkürler...

Haklı olabilirisiniz... Ben normalde 771 düşünüyordum ama 781'i dediğiniz gibi kanlı canlı görünce aklımı çeldi. Bu fotoğraflar harika iş çıkardınız bir de güzel bir kamera veya cep telefonu ile yüksek çözünürlüklü bir video yayınlasanız tadından yenmez... Tekrar 771'e dönebilirim...

Evet düşündüm fakat internet hızım 128 kbps mobil internet Bunları yükleyebildiğim için şanslıyım

781'in donanımı da göz ardı edilemeyecek kadar iyidir belki incelemedim pek ama iç lastiksiz lastikleri vardı mesela en azından...

• Sabah bu SPD'yi sipariş ediyorum

http://www.erdoganlarbisiklet.com/shimano-2013-sh-m088w-mtb-ayakkabi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 20 Mayıs 2013; 1:26:28 >
  • Güzel ayakkabı. Bisikletle uyumlu olur. Hayırlı olsun. Bakalım Aslı Bisiklet gerçekten müşteri memnuniyeti sağlayacak mı.. Benim de frenlerle ilgili sorunum var bayiler genelde uğraşmamak için takmıyor fakat en sonunda camını indireceğim birinin. Aslı Bisiklet'e mail attım. Olmazsa karalama kampanyası başlatırım. Tüketici mahkemesine de veririm haklıyım çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekvador

Güzel ayakkabı. Bisikletle uyumlu olur. Hayırlı olsun. Bakalım Aslı Bisiklet gerçekten müşteri memnuniyeti sağlayacak mı.. Benim de frenlerle ilgili sorunum var bayiler genelde uğraşmamak için takmıyor fakat en sonunda camını indireceğim birinin. Aslı Bisiklet'e mail attım. Olmazsa karalama kampanyası başlatırım. Tüketici mahkemesine de veririm haklıyım çünkü.

Ne sorunu var Model neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ekvador

Güzel ayakkabı. Bisikletle uyumlu olur. Hayırlı olsun. Bakalım Aslı Bisiklet gerçekten müşteri memnuniyeti sağlayacak mı.. Benim de frenlerle ilgili sorunum var bayiler genelde uğraşmamak için takmıyor fakat en sonunda camını indireceğim birinin. Aslı Bisiklet'e mail attım. Olmazsa karalama kampanyası başlatırım. Tüketici mahkemesine de veririm haklıyım çünkü.

Ne sorunu var Model neydi?

751 Arka teker zor dönüyor, frenle ilgili bir sorun. Ama mekanik bir arıza yok yani bana kalırsa ufak bir sorun fakat bazı bayileri yapmıyor. Sedona'ya mail attım gece, adamlar bu sabah dönüş yapmış. Modelini, hangi bayi olduğunu yazın diye. Şimdi de arayacağım bakalım, ilgililer gibi görünüyor adamlar. Yahu hadi fren bozuk olsun, en fazla rotor veya kaliper olsun hadi.. Yahu bayiye giren yok, firmaya giren yok? Adamlar uğraşmak istemiyor bildiğin.. Sedona'ya da giren yok. Garanti değil mi üretici firma Sram değiştirir.. Neyse bugün arayıp durumu anlatacağım adamlara.

• Yazı acayip tanıdık geldi ortalara doğru hatırladım bisikletforumda görmüştüm
    Hayırlı olsun. Bol pedallı, keyifli günler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.