Şimdi Ara

S4 ve HTC ONE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
210
Cevap
2
Favori
6.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ikisi arasında kaldım lütfen seçimim de yardımcı olun arkadaşlar

S4 diyenler IIIIIIIIIII

ONE diyenler IIIIIIIIIIIII

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikustaka -- 10 Mayıs 2013; 17:16:46 >

• Aynı durumdayız ben biraz iphone 5 kaydım gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil ve yeni özellik konusunda s4 den yana tercihim hem android desteği de uzun süre kesilmez. Htcnin ise sesinin iyi olması dışında pekte bi +sı yok.. Hangisi ihtiyaçlarını karsılıyosa onu al..

• Ya elime aldığımda o özellikleri o kadar farkedebileceğimi sanmıyorum ki o yüzden en iyisi iyi arayüzlü olanı almak işte bu konuda da çok kararsızım
  • S4 daha hızlı ve daha çok güncelleme alıcak zaten telefonu kılıfla kullanacağımız için htcnin kapak tasarımının pek bir olayı kalmayacak ayrıca htc kullanıcıları şu sıralar 4 sorunla boğuşuyorlar ölü piksel vs bir araştır derim , bana kalırsa daha iyi performans ve daha uzun süreli kullanım için s4 al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 alin harikulade bir urun

• Buyrun size yardımcı olacak bir video:

http://www.youtube.com/watch?v=_ZvcdM3TZnc

Hızların aynı olduğu görülmekte. HTC bazı avantajları daha üstün basıyor. S4 dokunmadan kontrol vs hikaye çok kasıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değiştirilebilir pil ve sd kart girişi olması nedeniyle ben telefon aldım mı 5 sene kullanırım diyenler S4 alsın. Her iki senede bir telefon değiştiririm diyenler HTC One alsın. Zira iki sene sonra HTC One pil değişimi oldukça zor olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Değiştirilebilir pil ve sd kart girişi olması nedeniyle ben telefon aldım mı 5 sene kullanırım diyenler S4 alsın. Her iki senede bir telefon değiştiririm diyenler HTC One alsın. Zira iki sene sonra HTC One pil değişimi oldukça zor olacaktır.

Sen S4 ve One alan bir kişinin 4-5 yıl bu telefonu kullanacağını düşünüyormusun?

Ben düşünmüyorum. Bu telefonları almak herkezin harcı değil. Bu telefonları alanlar lükse ve hıza düşkün insanlardan oluşur. Eminim %90 her yeni nesil amiral gemisini kullanır.

Bende her yıl telefon değiştirenlerden biriyim ve çevremde çoğu insan yenisi çıktımı hemen alır. Almayanlarda zamanla mutlaka meraktan alır :D
  • Allah askina su telefonun piline b**k atmayin.
    Yok kasaymis falan geciniz Allah askina sadece tek dert piksel sorunlari.
    Bazilari hizdan bahsetmis ne hizi? Goz var nizam var s4 one'den akici mi yani? Daha mi hizli? 1000puan antutudan azla aliyor diye daha mi auuu

Ana konudan alintilar;

arkadaslar bugün elime geçti telefonum resmen aşık oldum seri no:ht337.. die devam ediyor ne kasa problemi nede pixel.

Gerçekten htc devrim yapmış resmen hiç kamera koymasa bile alırdım bu telefonu cidden, ileriki tarihlerde paylaşımlarımı yaparım şarj,kamera vs.

Yalnız bugün alır almaz arkadaşımı aradım ve sesin netliğini sorduğumda sanki odada yalnız başına konuşuyormuşum gibi olduğunu söylediklerinde sasırdım iki sokak ötemde ezan okunuyordu.Konuştuğum kız arkadaşım ve artık senle skype tan görüntülü konuşmamızın gerkeceğini söyledi resmen

FuXiN
    Bugün; 23:56:08
    3.5 gün oldu ve pil 18 saat gitti bu gün saat 5.15 te şarjdan aldım 4 saat ekran açık kalmış deyatlara girmiyorum internet ve müzik bolca kullandım oyun bu arlar pek oynayamıyorum işten ötürü. Evo 3d den sonra böyle bir pil ömrü benim için muazzam dercede iyi ekranın o kadar açık kalmasına ragmen 18 saati geçmesi tek kelime ile harika 3 gündür 17 saatin üsütne tutturdu cihaz ve en kötü 3- 3.5 saat ekran açık kaldı ortalama.. Htc çalışanlarını tebrik etmek lazım bu kadar satbil akıcı ve pil dostu biz cihaz ve sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdemre -- 9 Mayıs 2013; 0:01:44 >

• Ben one derim. Çünkü;
    1.Alüminyum kasa ve mükemmel işçilik
    2.boomsound teknolojisi ve beats audio teknolojisi
    3. sense arayüzü
    4. tasarım
    5.zoe
    6.çok kaliteli ses ve video kaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelFRANTIX

quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Değiştirilebilir pil ve sd kart girişi olması nedeniyle ben telefon aldım mı 5 sene kullanırım diyenler S4 alsın. Her iki senede bir telefon değiştiririm diyenler HTC One alsın. Zira iki sene sonra HTC One pil değişimi oldukça zor olacaktır.

Sen S4 ve One alan bir kişinin 4-5 yıl bu telefonu kullanacağını düşünüyormusun?

Ben düşünmüyorum. Bu telefonları almak herkezin harcı değil. Bu telefonları alanlar lükse ve hıza düşkün insanlardan oluşur. Eminim %90 her yeni nesil amiral gemisini kullanır.

Bende her yıl telefon değiştirenlerden biriyim ve çevremde çoğu insan yenisi çıktımı hemen alır. Almayanlarda zamanla mutlaka meraktan alır :D

Evet düşünüyorum. Ilk çıktığı zaman s3 aldım ve arıza yapmazsa en az 4 yıl kullanacağım. Zamanı geldiginde de o donemin en iyi telefonunu alacağım. Her ust duzey telefon alani hava atma meraklısı sanma.

• Arkadaşlar bu arada bu benim ilk androidim olacak ve en az 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum. Başlarda hep ve sadece S4ü düşünürken şu son 2-3 gündür One'a kaydım çünkü S3 kullanan arkadaşlarım Widgetlarda, Rehberde vb. yerlerde kasma yaşıyorlardı. One'ın arayüzü ise çok stabil görünüyor ve hiç bir sorun yaşamayacakmışım gibi geliyor. Ama S4ün de yeni özellikleri ona çekiyor. Fakat ne kadar kullanışlılar bir fikrim yok. S4 kullanan birileri Air features ya da Smart features (Scroll,Stay) gibi özelliklerinden bahsederse çok mutlu olurum.
  • https://www.youtube.com/watch?v=6Mm_4nR8Nc4&feature=youtube_gdata_player

https://www.youtube.com/watch?v=DxMnQVtlJa4&feature=youtube_gdata_player

Bu ikisini izleyin

gerek varmı sen düşün tabi direct call mutiwindow smart scroll smart pause akıllı bekleme s beam en iyi foto en iyi yuz akıllı uyrı pop up play pop up browser all share ekran pil ömrü dene bence kamera olarak ta s4 daha iyi hem çekim olarak hem de çekim modları ama düşük ışık modunu filan kendi ayarlamyo kötü yanı sen seçiceksin

ben bu yüzden s4 seçerdim

İki telefona da kap takicaksin aliminyum kasayi onemseme ve htcnin kiliflari buraya.nerdeyse gelmiyo bile 3.parti ureticilerin geliyo samsungun ise dolu

• ONE bir çok site tarafından 2013 ün en iyi telefonu seçildi, s4 ise samsung reklamı alan bazı sitelerce önde tutuluyor :) isteyen araştırsın...
    şuan 2000 tl civarı bir parayı ONE dışında bir telefona veren cidden yazık eder, telefon olağanüstü ayrıca S4 ün hızlı olduğu falan da yok, iki telefonu elinize aldığınızda bu hız mevzusunun kağıt üstünde olduğunu, gerek kullanım gerekse internet hızı olarak kesinlikle ONE ın ciddi bir şekilde daha iyi olduğunu göreceksiniz. iPhone sahipleri bile ONE nın akıcılığı stabilitesi karşısında hayranlığını gizlemezken, bazılarının hala S4 demesini hayretle ve ibretle izliyorum. Kasa kalitesi şıklığı farklılığı ve muhteşem sesinden bahsetmiyorum bile,,, HTC bu sefer varını yoğunu ortaya koymuş... alınır.
  • "HTC al 2.el konusunda nasıl olduğunu sen tecrübe et. Başka da birşey demeyeceğim . Motorola da çok kaliteli kasalarda telefonlar yapıyordu bilirsiniz. Nasıl dı 2.el değerleri onu da hatırlayan varmı? iphone ve samsung cihazlarına yönelin, hepsi aynı işi yapıyor.Hepsinde yazılımlar aynı yada benzer.Boşu boşuna 2. elde aşırı değer kaybına uğramanın manası yok. Şimdi arkadaşlar itiraz edecekler HTC diğerleri gibi değer kaybediyor aşırı bir fark yok diye, yok ben almayayım . İnsanların genelde sokakta ellerindeki cihazlara bakarak telefon al, bence yeni, modelle değiştirirken rahat edersin."

Böyle yazmak istesem bile; HTC ülkemizde global garanti konusunda kale gibi duran tek firma. Bu yukarıda yazdıklarımı sadece bu global garanti bile tek başına götürür. Neyi beğeniyorsan tip olarak onu almalısın. Sürekl elinde tutacağın cihaz gözüne de hitap etmeli :) ciddiyim yahu.

Özellik konusunda ise cihazlar genelde aynı da olsa, değiştirilebilir batarya ve eklenebilir hafıza önemli kriterler.Yeni bunlar sürekli değiştirlecek durumda olmasa bile böyle bir özellik için fazldan para verilir demek istiyorum. Benim şahsen bataryası ve hafıza kartı değişmeyen ürünler alışveriş listemde yer almaz.

Alüminyum'un yere düştüğünde düzeltilemeyecek darbeler alacağı aşikar, plastik olanda kapak falan değiştiriyorsun yeni gibi oluyor.Süper İhtimam göstermenede gerek kalmıyor .Kısaca benim oyum Radyosu olmayan :( S4 'e olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 9 Mayıs 2013; 9:39:24 >

• One daha şık durmuyor mu peki ? Ve stabilite olarak daha üstün bence aradaki farklar az ve gözle görülemeyecek farklar gibi. Ayrıca air özellikleri de gerçekten işlevsel mi ?
  • stabilite konusunda yardımcı olucak video sonra uptade ile ne olur bilmem ama son durum bu

Htc one

http://www.youtube.com/watch?v=OVx1uJkBQ48

Galaxy s4

http://www.youtube.com/watch?v=RlaJMIe4Gj0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa

stabilite konusunda yardımcı olucak video sonra uptade ile ne olur bilmem ama son durum bu

Htc one

http://www.youtube.com/watch?v=OVx1uJkBQ48

Galaxy s4

http://www.youtube.com/watch?v=RlaJMIe4Gj0

Videolar için çok teşekkür ederim. HTC One almaya karar verdim

• Kararın hayırlı olsun ama bence samsungun kararlılık güncellemesiyle s4 rakipsiz olacak

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.