Şimdi Ara

SÜPERONLİNE SABİT IP İLE HİZMET VEREMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce süperonline açıkcası digitürk paketi verdiği için geçtim. evde ıp kameralar olduğu için statik ıp başvurusunda bulundum. 2 3 kere servis geldi hergün müşteri hizmetleri ile tlf ile konuşuyoruz. uğraşıyorlar uğraşıyorlar ama hizmet veremiyorlar.statik ıp ihtiyacı duyacak kişiler süperonlinedan uzak durun derim



  • Sorun tam olarak nedir anlayamadım . Statik ıp ayarlayamadılar mı ? Yoksa desteklemiyor mu dediler ?
  • statik ıp verdiler ama statik ıp verildiği andan itibaren internet hizmeti veremiyorlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IP CAM seyredebilmek için statik IP ye ihtiyacınız yok. Cihazınızın desteklediği bir dinamik dns servisine ücretsiz bir hesap açıp gerekli ayarlamaları yaptığınızda kameralarınıza uzaktan erişebilirsiniz. Üstelik ücretsiz.
  • Çok tuhaf bir durum hocam. Şuan kayıtlarınız açık galiba superonline da. Çözüm üreteceklerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 20 Nisan 2013; 20:01:34 >
  • çok acemiler ya :)) bugün eve 3. modemi getirdiler sürekli modem değiştiriyorlar sanki modemle alakalı bir durum var gibi.merkezle kayserideki ekipler birbirinden habersiz. eve gelen son modem stok kayıtlı olmadığı için tekrar geleceklermiş modemi geri götürdüler. bakalım sonu ne olacak
  • Sonu hayır olsun hocam . Gelişmeleri aktarırsanız seviniriz.
  • Ben cafeciyim, Superonline adsl'de statik ip kullanıyoruz. Kullanmaya da mecburuz zaten. Sizde teknik bir sorun olmuştur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stones

    Ben cafeciyim, Superonline adsl'de statik ip kullanıyoruz. Kullanmaya da mecburuz zaten. Sizde teknik bir sorun olmuştur.

    ben sağlik ocağina bağlaticam sanırım münferit bir olay arkadaşın başına gelen.sürekli mernisten sorgulama yaptiğimizdan dolayı mernis statik ip istiyor.umarım sıkıntı olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stones

    Ben cafeciyim, Superonline adsl'de statik ip kullanıyoruz. Kullanmaya da mecburuz zaten. Sizde teknik bir sorun olmuştur.

    +1


    statick IP bukadar zor değil ama bizim firmada 1 saat içinde tanımlanıp gerekli evrak gönderiliyor.İlginç bir durum
  • arkadaşlar statik ıp i en son mesajımdan sonra bir şekilde çözdüler.zorda olsa çözüldü
  • Ben de Nisan Mayıs gibi aynı sorunu yaşadım. Çözülemedi ve statik IP talebimi geri çektim, internetim geldi.

    Şimdi tekrar başvurdum ve internetin yine gitti. Bakalım n'olacak.

    Çok acemi oldukları tesbiti çok kibar bir tesbit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B en fibere başvurdum. Fiber eve gelmeden önce ip adresi geldi.
  • Aynı sorunu 2014 yılının haziran ayında bizde yaşadık. Sorunu ne anlayabildiler ne de giderebildiler. Sabit ip özelliğini iptal ettirdikten sonra internete 4 gün sonra kavuştuk ve DYNDNS kullanmaya başlamıştık. Şu an ise daha güzel bir sorun mevcut. Modem de gözüken ip adresimiz ile whatismyip de gördüğümüz ip adresleri birbirlerinden tamamen farklı. Doğal olarakta modem üzerindeki port yönlendirmelerinin hiçbiri çalışmıyor. Sabit ip'ye geçsek internet yok, dinamik ip de kalsak port yönlendirmeleri çalışmıyor. Şimdi gelde anlat bu sorunu süperonline'a da sana çözüm bulsunlar. Allah'tan süper birde Hiper olsalardı nasıl olacaktı kim bilir.
  • cygors C kullanıcısına yanıt
    Abone sayısından daha az sayıda ip bloğu aldıklarından dolayı aynı ip adresini birden çok aboneye paylaştırıyorlar. Bu sorunu yaşayanlar müşteri hizmetlerini arayarak cgn (carrier grade nat) kaldırılmasını isteyerek çözmüşler.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler, lakin bunu telefona çıkan ben onlara robot diyorum darılmasınlar müşteri temsilcilerine bunu anlatmak oldukça zor olacak. Zira hile hurda yalan her türlü dalavere dönüyor kaosonline da. Kısacası süperonline dökülüyor geçmek isteyenler saç baş yolmamak için iyi araştırın lütfen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgileriniz doğrultusunda Superonline ile görüştüm. Kendileri sorunun modem kaynaklı olduğunu ilettiler her zaman olduğu gibi. Bunu sürekli yapıyorlar zaten. Daha öncede birçok sağlayıcı ile çalıştım ancak bunlar kadar kurgusu güçlü bir firma görmedim. Sürekli sms gönderiyorlar mesela; probleminizle ilgileniyoruz diye, aradığınızda da aynı şekilde problemle ilgilenildiği söyleniyor, ancak hepsi senaryodan ibaret. Amaç sorunu çözmek yerini çözüm etrafında sürekli dolanarak, sizi pes ettirip kendi istedikleri şekilde kullanmaya zorluyorlar.
  • Gelip modem testi yaptılar, sonuç aynı, gelen arkadaş süperonline teknik birimle görüştü, sabit ip almak zorunda olduğumu söylediler. Benimle görüşmeyi reddettiler. Kısacası port yönlendirmesi kullanan ve sabit ip almak istemeyenler süperonline da durum bu şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cygors -- 31 Temmuz 2014; 12:56:05 >
  • Doğrudur bizim internetimizde 1 hafta önce aynı şekilde değişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cygors

    Gelip modem testi yaptılar, sonuç aynı, gelen arkadaş süperonline teknik birimle görüştü, sabit ip almak zorunda olduğumu söylediler. Benimle görüşmeyi reddettiler. Kısacası port yönlendirmesi kullanan ve sabit ip almak istemeyenler süperonline da durum bu şekilde.

    IP aralığı değiştirtip sorunu cozenler oldu bu forumda (gecen hafta)

    ben yerinde olsam farklı saatlerde arar tekrar sorarım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.