Şimdi Ara

YENİLENDİ - Sıvı Soğutma Rakor 5TL - SIFIR ADETLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İthal Somun Sıkmalı G1/4 Erkek Rakor ID 8MM OD 10MM hortumlar için Mevcut 25 Adet. Adet fiyatı 5 tl. Minimum sipariş 2 adettir.

Teknik Özellikleri:
    Minimum pressure: 0,99 bar (-0.099 MPa)
    Maximum pressure: 15 bar (1.5 MPa)
    Minimum Temperature: -20° C
    Maximum temperature: +80° C

Kargo alıcıya aittir. Eft ile ödeme kabul edilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 18 Haziran 2013; 16:32:27 >

• Rakorlar sert hortumla sorun çıkartmayabilir ama normal hortumlarda sorun çıkartır. Bu rakorlar genelde bakır boru yada plexi boru için kullanılıyor, hortumlar için en iyisi sıkmalı yada kelepçelidir ama sizin satıklarınız geçmeli olanlardan sanırım, bu da normal hortumlarda pek iyi sonuç vermez. Alacak kişi bunu göz önününde bulundursun sonra sistemi çalışırken hortum çıkarsa yazık olur.

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Rakorlar sert hortumla sorun çıkartmayabilir ama normal hortumlarda sorun çıkartır. Bu rakorlar genelde bakır boru yada plexi boru için kullanılıyor, hortumlar için en iyisi sıkmalı yada kelepçelidir ama sizin satıklarınız geçmeli olanlardan sanırım, bu da normal hortumlarda pek iyi sonuç vermez. Alacak kişi bunu göz önününde bulundursun sonra sistemi çalışırken hortum çıkarsa yazık olur.

Hayırlı satışlar.

Hocam hortum sert PU hortum yani poliüretan hortum. İlanımda da belirttiğim gibi silikon esaslı yumuşak hortumlardan değil. Rakorlara gelince bunlar otomatik rakor üstteği yüzüğü yukarı çektiğiniz anda içindeki tırnaklardan oluşan sistem geri çekiliyor sonra hortumu bastırıyorsunuz ve yüzüğü bastırıyorsunuz ve tırnaklardan oluşan kilit sistemi hortumu kilitliyor bırakmıyor. Çalışma basıncı 8-10 bar. İnsan eliyle kilitli vaziyette sökemezsiniz. Yeter ki hortumu eğri büğrü değil düz kesin ve düzgün yerine oturtun. Bu rakorlar aşırı sert olan bakır, plexi gibi sert, kırılgan yada silikon bazlı aşırı yumuşak hortumlar için değildir. Ayrıca hangi marka yada malzemeden teşkil sıvı soğutma sistemi kurarsanız kurun esas sisteme monte etmeden önce kurulan sıvı soğutma sisteminin sızdırmazlık testinin yapılması gerekir. Ayrıca zannetmiyorum ki buradan biri çıkıpta benim sistemim 10 bar ve üstü basınçla çalışıyor diyecek. Diyemez çünkü hiçbir 12v su pompası bu basıncı sağlayamaz. İlginize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 18 Nisan 2013; 13:50:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.