Şimdi Ara

GittiGidiyor %10 Bonus Kampanyası - Altın Dahil -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
12.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

** Garanti Bonus Card, Bonus Business Card, Money Visa, Flexi, Şeker Bonus, Deniz Bonus, TEB Bonus, ING Bonus, TFKB Happy Card, Tekstilbank, PTT Bonus, Abank Bonus ve Eurobank Tekfen kart sahipleri, 16 -30 Nisan 2013 tarihleri (bu tarihler dahil) arasında tek seferde yapacakları sepet toplamı 250 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerinde %10 bonus kazanacaklar.

** Flexi'nin kampanyaya dahil olabilmesi için "EVET GITTIGIDIYOR" yazıp kartın son 6 hanesiyle beraber 3340'a SMS gönderdikten sonra işlem yapılması gereklidir.

** Shop&Miles, Miles&Smiles kredi kartları, Amex, sanal kartlar, debit kartlar, ekspress limit işlemleri kampanyaya dahil değildir.

** Kampanya banka müşterisi bazındadır. Her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecek ve maksimum 100 TL Bonus kazanabilecektir.

** Kazanılan Bonus; Bonus ile alışveriş yapılan heryerde kullanılabilir.

** Kampanya dahilinde kazanılan Bonus, 03 Mayıs 2013 tarihinden itibaren aynı kartla 10 Mayıs 2013 tarihine kadar kullanılabiliyor olacaktır. Kazanılan Bonus kullanılmadığı takdirde geri alınacaktır.

** Kampanya; "Otomobil, Motosiklet ve Aksesuar" (Deniz Araçları, Otomobil, Motosiklet, Ticari Araçlar, Diğer Motorlu Araçlar kategorilerinde yer alan ürünler için) ve "Emlak" kategorileri dışında tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir.

** GittiGidiyor.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

HAYDİ HAYIRLI OLSUN.

http://yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/16-30-nisan-yuzde-10-bonus-kampanyasi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Adamlar gg'den altın satmak istemiyorki, aynı adamın yeniçarşım fiyatı ile gg fiyatı arasında yüzde 10 var.
  • http://yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/16-30-nisan-yuzde-10-bonus-kampanyasi

Kampanya dahilinde kazanılan Bonus, 20 Şubat 2013 tarihinden itibaren aynı kartla 05 Mart 2013 tarihine kadar kullanılabiliyor olacaktır. Kazanılan Bonus kullanılmadığı takdirde 06 Mart 2013'te geri alınacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyturan1 -- 15 Nisan 2013; 14:08:51 >
    Bugün banka internet sitesinden gramını 82 liraya aldığım gram altın 104 lira. GG'den altın almak akıl karı değil.

Orijinalden alıntı: kyturan1

http://yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/16-30-nisan-yuzde-10-bonus-kampanyasi

Kampanya dahilinde kazanılan Bonus, 20 Şubat 2013 tarihinden itibaren aynı kartla 05 Mart 2013 tarihine kadar kullanılabiliyor olacaktır. Kazanılan Bonus kullanılmadığı takdirde 06 Mart 2013'te geri alınacaktır.

Desenize zamanda yolculuk yapmak gerekecek :)

Kampanya dahilinde kazanılan Bonus, 03 Mayıs 2013 tarihinden itibaren aynı kartla 10 Mayıs 2013 tarihine kadar kullanılabiliyor olacaktır. Kazanılan Bonus kullanılmadığı takdirde geri alınacaktır.
    Daha Fazla Göster
  • Altın devamlı düşüyor dikkat edin hesabınızı iyi yapın. 2 günde çeyrek altın 10TL düştü.

Bu gidişle oradan altın işi yaş.
  • arkadaşlar geçen ay yine bonus kampanyası yapmıştı gittigidiyor...bu yeni kampanyaya da katılmak istiyorum malum fiyatlar düşmüşken ancak aynı kart ile katılmak sorun olur mu acaba ?? bilgisi yada tecrübesi olan varsa beklemekteyim hala..

Orijinalden alıntı: jhonathan

arkadaşlar geçen ay yine bonus kampanyası yapmıştı gittigidiyor...bu yeni kampanyaya da katılmak istiyorum malum fiyatlar düşmüşken ancak aynı kart ile katılmak sorun olur mu acaba ?? bilgisi yada tecrübesi olan varsa beklemekteyim hala..

katilabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ING BANKı yine cıkarttılar

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/10-gr-iar-gram-altin-ucretsiz-kargo-harem-altin-83131424

90tl puan gelir nerdeyse şu anda piyasa fiyatına bedel olur bir kaç güne piyasa düzelirse kar da edilebilir.

Önceki bonus kampanyalarinda 10 gram alinca 20_30 lira kar edilirdi $imdiki fiyatlara gore zarar edilir. Tabi bugün olusan fiyatlara göre fiyatlar yarin epey asagida olur GG da bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Altın ne yapacağını şaşırdı. Bulaşılmaz gibi duruyor.
  • 30 Nisanakadar vakit var biraz gözlemleme lazım. Altın fiyatlarıda çok oynak olduğu için satıcılarda fiyatları aşağı doğru yavaş yukarı doğru hızlı güncelliyorlar. Acil değilse şu an beklemek lazım.
    sabah mesaide de 2 kişi altın alıyordu. Ancak internette herkes kaçıyor altından.
    uygun bulursam alsam mı ?

Orijinalden alıntı: muhendizz

ING BANKı yine cıkarttılar

mORHİPO %20 ÇEK KAMPANYASINDA DA BUGÜN İNG BONUS UN OLMADIĞINI GÖRDÜM.

İNG BONUS UNcAZİBESİ KALMADI
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.