Şimdi Ara

Oyunlarda Kasma sorunu GPU 157 Mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar online Counter Strike oynuyorum Pc CS göre çok çok iyi olmasına, Fps sabit 100 olmasına pingim 15-20 ms olmasına rağmen hg-smoke atılınca yada 3-4 adam ile çatışmaya girince aşırsı 3 4 saniyelik kasma oluyordu. Ekran kartı ayarlarım full performans dikey yenileme vs. hepsi kapalı. Forum da bir konuya göz atarken Ekran kartı GPU hızının stabil olmamasından kaynaklı kasmalar olabilirmiş diye bir yazı okudum.Program indirdim ve gerçekten doğru GPU hızı 157 mhz iken kasma yok fakat çatışma yada hg smoke atılınca kasmalar başlıyo fakat fps yine 100 meğerse GPU hızı "500 mhz " fırlıyo anlık buda kasmaya yol açıyor. Şimdi nasıl bir yol izlememzi lazım GPU hızını CS girerken sabitlemek mi gerek ? Akşam ekran görüntüsü atıcam sıcaklık Gpu hızı vs.



  • pek bilgim yok ama duyduğum kadarıyla cpu hızı dengesiz hareket ediyorsa bir sıkıntı var bi araştır
  • Dengesiz değil bence atıyorum hg yada smoke atılınca patlama efekti oluyo oda ekran kartına ekstra yük getirdiği için GPU birden 500 mhz çıkıyor efekt bitince tekrar inip 157 mhz oluyor.
  • Virüs taraması yapın.Oyun dışında çalışan gereksiz programları kapatın.Oyunlar için sorunsuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srcnx

    Dengesiz değil bence atıyorum hg yada smoke atılınca patlama efekti oluyo oda ekran kartına ekstra yük getirdiği için GPU birden 500 mhz çıkıyor efekt bitince tekrar inip 157 mhz oluyor.

    evet mantıklı ben söyledığımıde forumdan duymustum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.