Şimdi Ara

KAYITLI CEP TELEFONLARI KAPATILIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt dışından getirilip yasal kaydı yapılan tüm cep telefonları kapatılıyor!!! detay habertürk'ün yaptığı haberde mutlaka izleyin.

Bakalım şimdi ne olacak vergisini verdiğimiz telefonlar bile kapanıyor bu nasıl bir anlayış !!!!!

• paranla rezil olmak buna deniliyor
  • Hepsi kapatilmiyor, sen mesela telefonu aldın kendi adına kaydettirdin. Eger telefonu o isme kayıtlı olmayan başka biri hat takıp kullanırsa o zaman kapanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber518

Hepsi kapatilmiyor, sen mesela telefonu aldın kendi adına kaydettirdin. Eger telefonu o isme kayıtlı olmayan başka biri hat takıp kullanırsa o zaman kapanacak.

O zaman yurt dısı telefon işi biter.. Hatta paralel ithalatlı ürünler bile sıkıntıya girebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Hepsi kapatilmiyor, sen mesela telefonu aldın kendi adına kaydettirdin. Eger telefonu o isme kayıtlı olmayan başka biri hat takıp kullanırsa o zaman kapanacak.

O zaman yurt dısı telefon işi biter.. Hatta paralel ithalatlı ürünler bile sıkıntıya girebilir

Evet aynen öyle y.dışından aldığın telefonu resmi kayıtlı olsa dahi satamazsın ne yapacağız çöpemi atalım saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

quote:

quote:

Evet aynen öyle y.dışından aldığın telefonu resmi kayıtlı olsa dahi satamazsın ne yapacağız çöpemi atalım saçmalık.

Aynen koca bir saçmalık. Bir şey soracağım babam yurt dışından htc one alcak. ben 18 yasima yeni girdim o yüzden hat babamın üzerine alınmıştı, 18 yasimi doldurmadan kimlik bilgilerimle gnctrkcll ye gecmistim şimdi internette hesaba girdiğim zaman benim adım gözüküyor. Acaba telefon kapanır mı yeni hat aldirtayim mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

quote:

quote:

Aynen koca bir saçmalık. Bir şey soracağım babam yurt dışından htc one alcak. ben 18 yasima yeni girdim o yüzden hat babamın üzerine alınmıştı, 18 yasimi doldurmadan kimlik bilgilerimle gnctrkcll ye gecmistim şimdi internette hesaba girdiğim zaman benim adım gözüküyor. Acaba telefon kapanır mı yeni hat aldirtayim mi

Habere göre uygulanıyorsa kapanması gerekiyor, benim telde aynı durumda hat benim kayıt başkasının ilerleyen günlerde göreceğiz ne olacağını şimdilik kocaman soru ?????

• benim active bu yuzden gumledi.. yurt disinda satacam artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

benim active bu yuzden gumledi.. yurt disinda satacam artik

Ne yani adamlar ciddi ciddi başlamıslarmı kapatmaya?
  • Ne zaman oldu, nasıl oldu detay verirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfunay -- 10 Nisan 2013; 22:24:05 >
  • quote:

quote:

bu mevzu haberden once varmis sonradan ogrendim.. parada boka gitti.. serefsiz bunlar
  • quote:

quote:

quote:

bu mevzu haberden once varmis sonradan ogrendim.. parada boka gitti.. serefsiz bunlar

Anladım kanka. Benimde bir sürü sattıgım tel vardı böyle. Adamlar şimdi bana geri dönerse mahcup olcam..

O degilde bizim Yunus ayvayı yedi. Xperiz Z almıstı gecenlerde. Kötü haberi sen mi verirsin benmi vereyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım kanka. Benimde bir sürü sattıgım tel vardı böyle. Adamlar şimdi bana geri dönerse mahcup olcam..

O degilde bizim Yunus ayvayı yedi. Xperiz Z almıstı gecenlerde. Kötü haberi sen mi verirsin benmi vereyim

bir tek Yunus yese iyi onun gibi kac kisi aldi oyle

• Eskiden pasaporta kaydedilen cihazlar ne olacak mesela 3 5 yıl önce kayıt altına alınan bir cihaz

Bunlar bu işin iyice suyunu çıkardı milletten ne istiyorlar adam getirir kayıt ettirir ister kullanır ister satar

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan.1905

Eskiden pasaporta kaydedilen cihazlar ne olacak mesela 3 5 yıl önce kayıt altına alınan bir cihaz

Bunlar bu işin iyice suyunu çıkardı milletten ne istiyorlar adam getirir kayıt ettirir ister kullanır ister satar

100 tl alinmadan onceki telefonlara bir sey olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan.1905

Eskiden pasaporta kaydedilen cihazlar ne olacak mesela 3 5 yıl önce kayıt altına alınan bir cihaz

100 tl alinmadan onceki telefonlara bir sey olmaz

Öyle olursa sorun yok bende eskiden kayıt altına alınmış 4 tane s.e var inşallar bunlarda sorun çıkmaz

• bence acilen babana ait bir hat al. Ama bu durumda da genc tarifelerden yararlanamayacaksın
  • quote:

quote:

Paralel ithalata birşey olacağını sanmam sonuçta onlar IMEI numaralarını ithal ürün olarak kaydettiriyorlar, pasaporta kaydedilmiyor.

Ancak haberi duyunca bir an titredim, 1 ay evvel Dubai'ye giden arkadaşıma az kalsın telefon aldırtacaktım, direkten dönmüşüm valla.
  • yani artık pasaport sahibinin ve harcı yatıran kişini aynı olması zorunluluğunu geçtiler üstüne birde o telefona takılı olan hattın sahibinin de mi aynı kişi olması gerekiyor bu nasıl bir iştir arkadaş zaten bir pasaporta 2 yılda bir cihaz kayıt yaptırılıyor bu işi niye bu kadar cok zorlaştırıyorlar anlamıyorum bence bu işin içinde telefon şirketleri var...
  • Bu ne arkadaş ya belki yurt dışından gelen biri bana telefon hediye etti ya da kullandığım telefonu sıkıldım kardeşime verdim şimdi böyle saçmalık mı olur nereden para (ç)alacaklarını şaşırmışlar. Zaten telefon fiyatları malum ülkemizde.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.