Şimdi Ara

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...) (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.143
Cevap
14
Favori
334.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: akif57

İlgin için teşekkür ederim ghost1802 aracın fiyatı 21500 ytl. ben uzun süreli binmek için almak istiyordum daha çok.
    quote:

Orjinalden alıntı: ghost1802

quote:

Merhaba arkadaşlar
    forumda yeniyim. sizden sizin için ufak benim için önemli bir ricam olucak izninizle. 2006 model 24000 km de Space star almayı düşünüyorum. sıralı sistem lgp si varmış aracın ve alıcağım insanın söylediğine göre km de 10 ykrş yakıyormuş. bunun doğruluk payı sizce olabilir mi ve bu araba hakkında pek bir bilgim yok sadece mitsubishi nin sorunsuz olduğunu duyduğum için bu araca yöneldim. bu araç hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkür ederim.

Space hakkında genel bir bilgi veremiyeceğim ama. Mitsubishiler gerçekten temiz ve sağlam araçlar. Yakıt konusuna gelince senin kullanısına göre değişir. Denemeden bilemezsin.

Fiyatı nedir?

1.3 motor 86 hp olanmı.

• quote:

Orjinalden alıntı: drmert4431

çok teşekkür ederim tasshelhoff.Birçok soruya cevap vermişsin.oldukça aydıblatıcı bir yazı.en önemlisi de mercedes'le olan ortaklığı, ortak parçaları...güven verdi bana... ancak cevap bulamadağım birkaç soruyu tekrarlamak istiyorum müsade olursa;

1-İçeriye ne kadar ses alıyor? (hakikaten çok mu rahatsız ediyor? yada 8-10 saatlik uzun bir yolculuktan sonra insanın kafası davul gibimi oluyor?
    2-Anahtarı sustalımı yoksa klasik mi? (tamamen meraktan soruyorum bunu yoksa çok önemli değil)
    3-Aracın malzeme kalitesi nasıl? özellikle plastik aksam nasıl?
    4-birde süspansiyon için yapılan işlem nedir? hepsinde olmuyor demişsin benim alacağım 2005 model bu araçta varmıdır acaba?

''otomatik vites ise aslında otomatik vites olmadığı için kayma yapmakta. opel easytronik , ford asm veya toyota mmt gibi. baskı balatası var tork konvertörü yok.'' demişsin... 'kayma yapmakta' derken ne demek istediğini anlamadım..yokuşta kalkarken arkaya mı kayıyor? yada ??

şimdiden cevap için teşekkür ederim...

1. ve 3. sorularınız öznel sorulardır bunu ne kadar cevaplasamda anlatamam.

ben o gürültüyü seviyorum. ve hayır kafam davul gibi olmuyor kim demişse bunu? o kadar da değil yani sürekli 180-200 gitmeye kalkmazsanız herhangi bir B segmenti araç kadar ses alıyor içine.

aracın malzeme kalitesini bir binin bakın derim. herhangi bir mitsubishi bayiinde bakabilirsiniz.

anahtar sustalı değil bu bağlamda susta yayı hiç bir zaman bozulmayacak. ama aynı anahtarı smart for four da kullnıyor.

süspansiyondan kastım o problem her coltta olmuyor yani bazıları ses çıkartmıyor. sizinkinde varmı yokmu sürüp bakmak gerek ki tedavisi olan ve sadece ses çıkaran bir problem.

evet araç yokuşlarda geri kayıyor. aynı ford,opel yada toyota nın benzer şanjımanlı modelleri gibi. dediğim üzere tork konvertörü olmadığı için siz gaz verene dek aarab manuel arabalar gibi geri kayar. çözümü nedir? gene açıkladığım gibi el frenini kullanmaktr. gayet rahat ve huzurlu kalkış yapıyorsunuz araçta zorlanmamış oluyor.

sunroof hiç görmedim bu arada şayet orjinal değilse almamanızı öneririm. sonradan yapılan sunrooflar problem çıkarabiliyor su geçirme paslanma vb gibi

yerinizde olsam bir mitsubishi bayiine gider arabanın içini dışını bir güzel inceler bir de test sürüşü yapardım.

bir cümle daa ekleyeyim eminim takımdaki colt sahibi arkadaşlar bu iddialı cümlenin altına imza atacaklardır ( hatta atanlar söylesin)

bir colt sahibi aracını ya yeni colt ile değiştirir yada mersedes A serisi ile.

yanlız baktığım kadarı ile malatyada servisi yok. kayseride var.

bu problem olabilir sizin için.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 31 Ekim 2007; 19:30:40 >

• Temsanın elinde coltun fren diskleri yokmus 10 gün içerisinde geliyormus. Sıkıldım ben bu albeadan. Yalnız arkadaşlar ne kadar kaliteli ve sağlam araca bindiğimizi şimdi daha iyi anlıyorum.

Yok yol sesi imiş bilmem izolasyon eksikmiş. Boşverin bunları coltun yol tutuşu yeter ya. Alıştım ki öyle colta. Başka araba ile basmaya tırsar oldum. Sanki teneke gibi geliyo diğer arabalar.

Kullandigim Colt 1.3 AMT'yi -Turkiye'ye gelir mi, ne zaman gelir bilemiyorum- ancak Colt Plus'la degistiririm.

Selamlar,
    hoşçakalın...

ayrıca aracın tamözelliklerini öğrenin

sunroof orjinalmi? kaç havayastığı var esp varmı vb.

ve muhakkak servise sokun öyle alın arabanın servis geçmişini öğrenini.

hayırlı günler.

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

biraz daha bakının 2006 mdelini alın etse etse 1000 ytl fark eder kanımca. 1 yaş daha genç olur

hayırlı günler.

sence 2005 model 29000'de AMT,sunroof,park sensörü ve sis lambası olanımı almalıyım (fiyat 18750 YTL)
    yoksa 2006 model 49000'de AMT invite 'mi almalıyım (fiyat 18000 YTL)

birde bu sunroof ile ilgili kötü şeyler mi duydun?
    ve araştırdığım kadarıyla bu aracın hiçbir modelinde ESP(elektronik stabilite program) bulunmuyor yanılıyormuyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert4431 -- 1 Kasım 2007; 10:31:16 >

quote:

İlgin için teşekkür ederim ghost1802 aracın fiyatı 21500 ytl. ben uzun süreli binmek için almak istiyordum daha çok.
    quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar
    forumda yeniyim. sizden sizin için ufak benim için önemli bir ricam olucak izninizle. 2006 model 24000 km de Space star almayı düşünüyorum. sıralı sistem lgp si varmış aracın ve alıcağım insanın söylediğine göre km de 10 ykrş yakıyormuş. bunun doğruluk payı sizce olabilir mi ve bu araba hakkında pek bir bilgim yok sadece mitsubishi nin sorunsuz olduğunu duyduğum için bu araca yöneldim. bu araç hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkür ederim.

Space hakkında genel bir bilgi veremiyeceğim ama. Mitsubishiler gerçekten temiz ve sağlam araçlar. Yakıt konusuna gelince senin kullanısına göre değişir. Denemeden bilemezsin.

Fiyatı nedir?

1.3 motor 86 hp olanmı.

Hayır 1.6 motor 98 hp olanı

• quote:

Orjinalden alıntı: drmert4431

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

biraz daha bakının 2006 mdelini alın etse etse 1000 ytl fark eder kanımca. 1 yaş daha genç olur

hayırlı günler.

sence 2005 model 29000'de AMT,sunroof,park sensörü ve sis lambası olanımı almalıyım (fiyat 18750 YTL)
    yoksa 2006 model 49000'de AMT invite 'mi almalıyım (fiyat 18000 YTL)

birde bu sunroof ile ilgili kötü şeyler mi duydun?
    ve araştırdığım kadarıyla bu aracın hiçbir modelinde ESP(elektronik stabilite program) bulunmuyor yanılıyormuyum?

2005 model instyle güvenlik paketli versiyonları vardı.

onlarda 6 havayastığı ( perde hava yastıkları da vardı) 4 teker disk fren ,esp ve asr (antipatinaj) sistemleri vardı.

ama o modelden bulmak oldukça zordur.

sunroof orjinal ise problem yok , ama sonradan yaptırdıysa problem var.

coltta esp varmı yokmu anlamak için perde havayastığı varmı yokmu kontrol ederek anlayabilirsin.

hayırlı günler.

• evet arkadaşlar siyah "colt cz3 amt" ile aranıza katılmış bulunmaktayım 24.500 ytl ye spoiler ile beraber aldım ilk izlenimim çok iyi motor ve sürüş keyfi mükemmel olumsuz yönler zaten bildiğim şeylerdi birincisi kabin gürültüsü ikincisi amortisörlerin sertliği ama ikisininde çözümü var ilerde onları da halledicem yarın birkaç tane resim ekleyeceğim. yardımlarından dolayı tasshelhoff a teşekkür ederim...
    kafam çok karıştı ya? 1 haftadır nette araştırıyorum ve 18-19 bin YTL'ye bu kadar donanımlı ve otomatik bir araç neredeyse bulamadım...ve bugün temsa'ya telefon açıp sordum, elazığ'da ki servis kapanmış. bana en yakın mesafe 3 saat uzaklıkta.. olaki araç ciddi bir problem çıkartırsa ne yaparım bilemiyorum...
    öte yandan her nekadar mitsubishi'yi bilmesem de japon arabalarına sağlamlığından dolayı sempatim var...pahalı olmasa toyota alırdım ancak onlarda piyasada tutulduğundan çok pahalılar...
    ve bir kötü yanı da malatya da hiç colt yok ve en yakın 800 km öteden bulabildim....
    ama herşeye rağmen bu araca sıcak bakıyorum bakalım ne olacak...

• hayırlı olsun antidote arkadaşım.

güle güle kullanman dileği ile.

dr mert arkadaşım.

ne desem bilemiyorum.

colt iyi sorunsuz bir araç ama sonuçta kul yapısı.

3 saat uzak bir mesafe.

dediğin gibi bakalım ne olacak

hayırlı günler.

Orjinalden alıntı: antidote

evet arkadaşlar siyah "colt cz3 amt" ile aranıza katılmış bulunmaktayım 24.500 ytl ye spoiler ile beraber aldım ilk izlenimim çok iyi motor ve sürüş keyfi mükemmel olumsuz yönler zaten bildiğim şeylerdi birincisi kabin gürültüsü ikincisi amortisörlerin sertliği ama ikisininde çözümü var ilerde onları da halledicem yarın birkaç tane resim ekleyeceğim. yardımlarından dolayı tasshelhoff a teşekkür ederim...

rodaj süresine dikkat et.

1000 km kırmızı çizgide sürmemeye çalış arkadaşım.

hayırlı günler.

Ant oto komple motor ve alt kısıma izolasyon yapıyormus. Fiyatı 400 ytl. İzolasyon yaptıkları aracı denedim süper olmus. Ağzım açık kaldı. Fiyat normal değilmi?
  • Ant oto antalyada. Kdv herşey dahil 400 ytl. Bilmiyorum istanbuldakilerin yapıp yapmadıklarını. Ama ant oto bunun için bi ara kampanya yapmış 300 ytl imiş kampanya zamanında.

ben ziebartta 250 ytl ye yaptırtmıştım sadece gövde altı yalıtımı ama motor yoktu.

hayırlı günler.
  • arkadaşlar bir sorum olacaktı amt şanzımanlı aracı park ederken aracı "N" de mi bırakmak gerekir kullanma kılavuzunda yokuş aşağı bırakırsanız "R" de yokuş yukarı bırakırsanız "S" de bırakın diyor. ama bu "S" nedir s diye birşey yok "a" var bu s den kasıt a mıdır acaba ? siz park ederken nasıl bırakıyorsunuz vitesi ?

Aynen kılavuzda yazdıgı uzere ve senin de dedigin gibi park ediyorum. Yokus asagi park esnasinda R, yokus yukari park esnasinda ya da duz zeminde S'de. S'den kasit dedigin gibi (arac calisir vaziyetteyken gostergede isaret edilen) A olmali.

Selamlar,
  • evet dün denedim yokuş yukarı bıraktım aracı "A" da iken kontağı kapattım el frenini indirdim ve normal düz vites bir arabadaki gibi şanzıman tuttu aracı ama "n" de bırakırsam el frenini indirdiğim anda kaymaya başladı,aman diyim dalıpta "n" de bırakmayın yokuşlarda parkederken...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.