Şimdi Ara

::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...) (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.143
Cevap
14
Favori
331.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde navi taktırmak istiyenler için :) RELAX
     ::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...)
  • COLT UN ORJİNAL NAVİGATORÜ TÜRKİYEDE NASIL BULUNABİLİR? BİLGİSİ OLAN VARMI
  • pahalıdır bence deymez. zaten navigasyon sistemi türkiyede henüz yapılamıyor. hiç gerek yok bence
    quote:

Orjinalden alıntı: yatmaz

COLT UN ORJİNAL NAVİGATORÜ TÜRKİYEDE NASIL BULUNABİLİR? BİLGİSİ OLAN VARMI
  • Arkadaşlar Toyota yaris için test sürüşü yaptık. dizel colt içinde yapmak istiyorum. Yaris ve Colt kullanmış arkadaş varsa hangisinin içi daha geniş 1 çocuklu aile için hangisi daha uygundur? Eğer yaristen küçükse gitmeyelim boşuna. Dizel Coltlarda direksiyondan kumandalı müzik sistemi varmı? Elektikli ayna eklenebiliyormu?tşk.
  • eşim dizel yaris test sürüşüne katılmıştı.sonuç olarak iç hacminin colttan küçük olduğunu düşünerek almakatan vazgeçmişti.genel olarak colltan daha kötü olduğu hissine kapıldı.bayanların hisleri genelde yanılmaz...
  • Yarisde dizel farkı; 3250 ytl. Coltta 7036 + donanım beni düşündürüyor.bir motor için 7000 Ytl fark verilirmi. Aralıkta fiyat düşermi birde bayiyle pazarlık şansımız oluyormu arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selo078

Arkadaşlar Toyota yaris için test sürüşü yaptık. dizel colt içinde yapmak istiyorum. Yaris ve Colt kullanmış arkadaş varsa hangisinin içi daha geniş 1 çocuklu aile için hangisi daha uygundur? Eğer yaristen küçükse gitmeyelim boşuna. Dizel Coltlarda direksiyondan kumandalı müzik sistemi varmı? Elektikli ayna eklenebiliyormu?tşk.

colt yarise göre minibüs gibi bir şey arkadaşım. bagajıda yaristen az biraz büyük. yani aradığın iç hacimse colttan büyüğünü bu sınıfta bulamazsın. bir jazz var o da colta eşit bir iç hacim sunmakta.

paran varsa herşeyi ekletebilirsin ama pek ucuz olacağını sanmıyorum.

coltun radyosu çok güzel bir radyo görünce anlayacaksın zaten basit ve sade yani direksiyondan kumandaya gerek bile yok hafıza düğmeleri kocaman ses de çevirerek arttırılıyor. öyle karmaşık ayarları vb yok. ben 1 yıldır kullnıyorum bi gün içimden geçmedi direksiyondan kumanda olsun diye.

elektrikli ayna herhalde baya tuzluya ekletilir aynalar değişecek ve tesisat çekilecek. ne kadardır bilmiyorum ama 1000 ytl den fazla olur kaanatindeyim.

yılda kaç km yapıyorsun arkadaşım? tekrar ediyorum yılda 15000 km den az yapıyorsan hiç düşünme 1.3 invite amt al. hem 4 havayastığın elektrikli aynaların olsun hemde 45 litre ile 600 km den fazla şehir içi yol yap.

neden coltun dizeli pahalı daha öncede dediğim gibi coltun dizeli mercedes motoru ( yüzdeyüz mercedes imalatı direkt mercedes fabrikasından geliyor) kullanmakta. bir mercedes neden pahalıysa colt dizelde o bakımdan pahalı. kalite. fiyatıda sadece geçen sene ilh bahar aylarında 27500 e düştü bi daha da düşmedi ben arabayı aldığımda benzinli 24000 dizel 30000 idi. hep aynı yani.

colt hakkında her tür sorunu sorabilirsin.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Kasım 2006; 20:53:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: selo078

Arkadaşlar Toyota yaris için test sürüşü yaptık. dizel colt içinde yapmak istiyorum. Yaris ve Colt kullanmış arkadaş varsa hangisinin içi daha geniş 1 çocuklu aile için hangisi daha uygundur? Eğer yaristen küçükse gitmeyelim boşuna. Dizel Coltlarda direksiyondan kumandalı müzik sistemi varmı? Elektikli ayna eklenebiliyormu?tşk.

Arkadaşım özellikle müzik sistemi konusunda tasshelhoff'a katılıyorum. Bende ilk alırken keşke olsaydı demiştim ama daha ilk günden bu isteğimi unuttum. Ancak bu kadar kolay ve rahat erişim olabilir. Dizel konusunda da Colt için fark ödemeyi düşünmeden benzinli alabilirsin. Bu forumu okumuşsan nasıl tüketim değerleri elde ettiğimizi görmüşsündür. İç hacim olarak Yaris'i görmedim ama gidip Colt'un içine oturmanızı tavsiye ederim, şaşıracaksınız. Her ne alırsan şimdiden hayırlı olsun.

• Test sürüşü yapıp eşimi ikna etmem gerekiyor, çevremden gelicek tepkilere kulak tıkamam gerekiyor 35000 ytl bu arabaya verilirmi diye. ayrıntılı resimlerini nerden bulurum?
  • colt binmek için alınacak bir araç.

çevrendekiler büyük htimal alman otosu olmayan herşeye "buda arabamı" gözüyle bakan arabadan anlamayan kişilerdir. genelin olduğu gibi.

colt b sınıfında teknik açıdan ve fiyat donanım açısından rakipsiz neredeyse.

tek rakibi mercedes A serisi. yani ben arabamı değiştirecek olsam bu sınıfta mercedes A serisinden başkasına binmem.

ama bilen biliyor işte.

bilmeyenlerde burun kıvırıyor coltta ne gidip meşhur alman malı araçların yarı aksesuarlı daha pahalı modelini alsana derler.

sen colta bir bin zaten fark edeceksin.

resim istiyorsan google girip mitsubishi colt invite pictures de bi sürü resim çıkacak.

kaç mesajdır soruyorum yılda kaç bin km yapacaksın arkadaşım?

dizel almak için dizel alma. benzin dizel farkından elde edeceğin tasarrufu peşin peşin bayiye verme.

hayırlı günler.

• benzin ucuzladı artık eskisi gibi 3 ytl değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

colt binmek için alınacak bir araç.

çevrendekiler büyük htimal alman otosu olmayan herşeye "buda arabamı" gözüyle bakan arabadan anlamayan kişilerdir. genelin olduğu gibi.

colt b sınıfında teknik açıdan ve fiyat donanım açısından rakipsiz neredeyse.

tek rakibi mercedes A serisi. yani ben arabamı değiştirecek olsam bu sınıfta mercedes A serisinden başkasına binmem.

ama bilen biliyor işte.

bilmeyenlerde burun kıvırıyor coltta ne gidip meşhur alman malı araçların yarı aksesuarlı daha pahalı modelini alsana derler.

sen colta bir bin zaten fark edeceksin.

resim istiyorsan google girip mitsubishi colt invite pictures de bi sürü resim çıkacak.

kaç mesajdır soruyorum yılda kaç bin km yapacaksın arkadaşım?

dizel almak için dizel alma. benzin dizel farkından elde edeceğin tasarrufu peşin peşin bayiye verme.

hayırlı günler.

ben şuandaki benzinli aracımla yılda 10.000 km.yapıyorum ama benzin fiyatlarından dolayı kısıtlıyorum. Dizel aracım olursa 15.000 km.den aşağı düşmem muhtemelen. Benim kafamdaki tek soru işareti benzinli dizel farkı bence aradaki fark bukadar olmamalıydı. Hepinize teşekkürler mutlaka test sürüşü yapıcam ve aralık ayını bekliyicem belki bir indirim daha gelir nedersiniz.

• selamlar herkese bazı arkadaşlar TEMSA DAN haber istemişler ben size bazı duyumları ileeyim:

1-) 2007 de TEMSA mitsubishi GALANT modeli piyasaya sürüleceği konuşuluyor. şuan için pazar araştırmalarının sonuçları inceleniyor büyük ihtimal 2007 baharında güzel bir süpriz yapacaklar.
    MİTSUBİSHİ GALANT
    2-) 2007 de Lancer DI-D teknolojisine kavuşacakmış. bu haberle ilgili kaynağıda yakında sizlere sunmaya çalışacağım
  • yılda 15000 km için ben hala derim benzinlisini al arkadaşım.

neden diyeceksin 1 bu fiyata böyle bir benzinli araç piyasada yok

2 dizel alırken piyasadan kalkmakta olan bazı modeller hariç farkı çıkarman garanti süresi kadar zaman alacak.

ben aracımı kasım 28 de almıştım en taban yaptığı nokta bu aydı. ben 1.3 invite amt yi 23900 e aldım geçen sene

bu arada colt almaya karar verirsen 400 usd ek ücret karşışğı teknik garantin 5 yıla çıkabiliyor haberin olsun. ben çıkarttırdım arabam 5 yıl garantili.

hayırlı günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

yılda 15000 km için ben hala derim benzinlisini al arkadaşım.

neden diyeceksin 1 bu fiyata böyle bir benzinli araç piyasada yok

2 dizel alırken piyasadan kalkmakta olan bazı modeller hariç farkı çıkarman garanti süresi kadar zaman alacak.

ben aracımı kasım 28 de almıştım en taban yaptığı nokta bu aydı. ben 1.3 invite amt yi 23900 e aldım geçen sene

bu arada colt almaya karar verirsen 400 usd ek ücret karşışğı teknik garantin 5 yıla çıkabiliyor haberin olsun. ben çıkarttırdım arabam 5 yıl garantili.

hayırlı günler.

Aralığın son günlerini bekliyicem otomatik dizeli 32 civarı çelik jantlarıyla verirlerse alıcam, yoksa yarise dönücem. bilgilendirdiğin için teşekkürler.

• alarm , spoiler istesen verirlerde alaşım jant vereceklerini sanmam

serviste tanesi 300-400 ytl idi çünkü.

ama dışardanda jant taktırabiliyorsun

neyse rast gelsin.

hayırlı günler.
  • Geçen gün sol arka kapı içerden açılmıyor diye az daha servise gidiyordum. Dışardan açılıyor ama içeriden kol boşa gidiyor gibiydi. Meğerse çocuk güvenlik kilidi kapı kapanınca görünmeyen ufacık bir kolmuş ve sanırım arabayı yıkarken yanlışlıkla kitlemişim. Ama nerden bileyim ben daha önce böyle bir durum yoktu ki birden oldu. hemde gelin arabası olduğu gün damadı bir süre içerde bıraktı. Servise gitmiş olsaydım oradaki durumumu düşünemiyorum. Neyse işte böyle... Asıl amacım konuyu 5. sayfalardan kurtarmaktı. Herkese iyi günler.

• Aynı şekilde ben de annemin temmuz sıcağında arabada kilitli kalmasına sebep olmuştum.Yıkamadan sonra kapı içlerini silerken dikkat etmem gerekiyo anlaşılanYoksa kapı kolu birinin elinde kalıcak.

Bu arada HERKESE MERHABA.Foruma yeni kayıt oldum(belli oluyodur herhalde).Beni de mitsubishi takımına eklerseniz cok sevinirim.
  • hosgeldin

bu cocuk kilidi olayına bende takılmıstım arabayı ilk aldıgımda
    2. gün gecenin bi vakti aklıma gelmisti cocuk kilidi olabilecegi
    gece gece dısarı cıkıp kontrol ettim harbiden cocuk kilidi kilitli kalmıs
    sokakta gülerek uzaklastım servislik olsak ne derlerdi acaba
  • Selamlar,

Bugun Mitsubishi Lancer alma yonunde adimimi attim ve kaporami odedim. Haftabasinda da islemleri halledecegim ve resmi olarak Mitsubishici olacagim. Insallah aldigim arac bana uzun bir sure asiri sorun cikarmadan hizmet eder. Aracimin ozellikleri soyle:
    Mitsubishi Lancer 1.6 MT 2007 model.

Aracta tum plus pakette olanlar var. Rengi de metalik gri. Fiyati 29000 YTL olarak anlastik. Araci Azizoglu-Ankara bayinden aldim. Satis bayisi Ulus'ta Kazimkarabekir Bulvari'nda. Azizoglu bu arada Istanbul yolunda Sasmaz Oto Sanayi'ne gelmeden cok buyuk bir galeri ve servis merkezi acmis. Test surusu icin oraya gitmistik. Ikinci yerlerini de gordum ve gercekten cok begendim. Ulus'taki bayi kucuk de olsa sehir merkezine olan yakinligi gercekten avantajli (ancak burasi servis sunmuyor). Ankara'da Azizoglu'nun servisi disinda iki adet daha servis varmis. Insallah sokaklarda daha cok Mitsubishi goruruz ve servislerin ve bayilerin sayisi artar.

Mesajimi tamamlamadan once sunlari da iletmek istiyorum. Yaklasik bir aydir arac alma konusunda arastirma yapiyordum. Google'da bu forumu buldum ve 3-4 gun once de uye olup ilk mesajimi yazmistim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_10444512/tm.htm

Arac almada Colt-Jazz-Polo arasinda gidip gelirken, sonunda Colt'a karar kilmistim. Bayiye gidince Lancer'i gordum ve cok cazip gelen fiyati, donanimi ve goruntusu yuzunden hem ben hem de ailece Lancer'de karar kildik. Araba almadan once sordugum sorulara cevap veren ve beni bilgilendiren Tasselhoff'a da cok tesekkur ediyorum. Onun tavsiyesi ile Mitsubishi Takimi'na uye olmak istiyorum. Ilerde Lancer'imle yasayacagim tecrubeleri sizlerle paylasacagim.

Tasselhoff, kis lastikleri almami ve takmami tavsiye etti. Insallah hemen bu isi de hallederim. Zaten babamin arabasina Michelin Alpin kis lastiklerini her sene Kasim aylarinda takip, kar-kis bitince normal lastiklere geceriz. Biraz fiyat arastirmasi yapacagim ve kis lastiklerini hemen alacagim. Galiba Michelin almayabilirim, yanilmiyorsam Fransiz mali degil mi? Lassa'nin iyi lastikleri varsa alirim, veya Tasselhoff tavsiye ettigi gibi Bridgestone da olabilir. Her ne kadar yeni lastiklerin tutusu iyi de olsa, kis lastikleri gibi olmaz.

Hepinize selamlar olsun, saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teaman1977 -- 18 Kasım 2006; 18:47:17 >

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.