Şimdi Ara

Pepsi Kapak Kodu Dağıtımı. Bitti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
17.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En başta da dediğim gibi o kodların paylaşmndan sonra isim yazan olmadığı için daha kod paylaşımı yok. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynxed -- 19 Haziran 2013; 13:10:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Acil kod lazım bana ya ip lazım pff.

ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • Bu şekilde yaparsan DH'den olmayan birileri de kodları alabilir. Çekiliş yoruyorsa konuya mesaj atma sırasına göre herkese birer kod dağıtabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    “A dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water logged stick will do just fine. A dog doesn't care if you're rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give him your heart and he'll give you his. How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?”
    ― John Grogan, Marley & Me
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nutella kapak kodu alınık
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaçırdım

• Yakalamak zor olucak gibi.

Orijinalden alıntı: iyavuzoz

elinde kodu olan pm yoluyla atabilirse sevinirim kendim kola içmiyorum

İmkansız.
    -Hz.Mevlana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Bu şekilde yaparsan DH'den olmayan birileri de kodları alabilir. Çekiliş yoruyorsa konuya mesaj atma sırasına göre herkese birer kod dağıtabilirsin.

Konuya 150 den fazla arkadaşımız yazmış bende ki kod sayısı 60 lara kadar çıktı hangi birine verim

Bir yolunu buluruz. Bir fikri olan arkadaş yazarsa onuda yapabiliriz. Ya da hayrına biri konudaki isimleri toplayıp sıralı şekilde bana mesaj atsın

Orijinalden alıntı: Vaşak

quote:

Bu şekilde yaparsan DH'den olmayan birileri de kodları alabilir. Çekiliş yoruyorsa konuya mesaj atma sırasına göre herkese birer kod dağıtabilirsin.

Konuya 150 den fazla arkadaşımız yazmış bende ki kod sayısı 60 lara kadar çıktı hangi birine verim

Bir yolunu buluruz. Bir fikri olan arkadaş yazarsa onuda yapabiliriz. Ya da hayrına biri konudaki isimleri toplayıp sıralı şekilde bana mesaj atsın

hocam koda talibim hani harbiden lazım yani.

• 150 kişi var demiştin, random.org'dan çekilişle kaç tane kod varsa elinde o kadar insana sırayla yollayıver mesajlarından, buraya yazıca ihtiyacı olanların yanısıra, dışarıdan misafirlerde görebilir, 3-5 tane birden aldığını düşün

quote:

Yarin yardimci olabilirim. Yarin konuyu ve kodlari mesajla yolla, konuya mesaj yazan ilk 60 kisiye kodlari dagitirim. Gelecek cumartesi de eline gecen yeni kodlari kaldigi yerden dagitmaya devam ederim. Guvenmezsen kodlari bana 5'er 5'er de yollayabilirsin.

• kodlar yazıldı

Çekiliş yapmak pek hoşuma gitmedi. O kadar çok kişi konuya katılmış ki hepsinin ismini kopyalayıp yapıştırmak uzun geldi...

Onun yerine burda günde 1 ila 5 arasında kodları koyucam sizler alırsınız. Yazamadığım gün için dier gün 2 katı olur.

Alan kişinin ricam 2. yi almaması. Bana hadi lan ordan seni dinlicem gibi laflar geliyor belki ama hak yemiş oluyorsunuz.

bugünün 7 kodu.

TRPMGZRLKZE439
    TRRTQXRLYJMTGW
    TRYKKYWERPW6T7
    TR7XRXCQLJ6QHW
    TR6MAZJVWZUC49
    TRHFMKU4C2FAHH
    TRKXTXLR7JW94W

Alanlar ismini yazmazsa daha kod yok.

Eski konu.

http://forum.donanimhaber.com/m_73142353/mpage_1/key_/tm.htm

Bu arada müzik güzel 35. sn de başlıyo..

edit: yanlış müzik linki yapıştırmışım

[DHTUBE=www.youtube.com/watch?v=q7ugLvjxKrQ]

Kodlar Tüm serverlar içinmi ? Bide bu Pepsi olayı nedir?

• lan ne bu dakikasında zaten kullanılmıs dıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.