Şimdi Ara

Galaxy S4; HTC One'ı geçti, iPhone 5'i ikiye katladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
5
Favori
19.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Galaxy S4; HTC One'ı geçti, iPhone 5'i ikiye katladı


    Ön inceleme videomuzda DH olarak da kısaca değindiğimiz Geekbench testiyle ilgili daha ayrıntılı sonuçlar gelmeye başladı.Primate Labs'de yayınlanan sonuçlar, Samsung Galaxy S4'ün gücünü bir kez daha ortaya koyuyor.


    Geekbench yazılımını geliştiren Primate Labs'in kurucusu John Poole tarafından, firmanın bloğunda yayınlanan test sonuçlarına göre Geekbench 2 testinden Galaxy S4, 3163 puan almayı başarıyor. En rakibi ve tıpkı kendisi gibi 2013 model olan HTC One aynı testi 2687 puan ile tamamlarken, 2013'de satışa sunulan Z10 ise ancak 1480 puan alabilmekte. HTC One'a da tıpkı Galaxy S4'deki gibi Snapdragon 600 platformu eşlik etse de HTC One'ın işlemcisinin 1,7GHz frekansında, Galaxy S4'ün işlemcisinin ise 1,9GHz frekansında çalışmakta olduğunu belirtelim.

    Galaxy S4, Samsung'un en büyük rakibi olan Apple'ın şu anki amiral gemisi olan iPhone 5'i de Geekbench 2 testinde 2'ye katlamayı başarmış durumda. Ancak Samsung Galaxy S4'ü iPhone 5'den ziyade haziran ayında tanıtılması muhtemelen olan 7.nesil iPhone ile kıyaslamak daha doğru. Eğer Apple, iPhone 4S'den iPhone 5'e geçerken ortaya koyduğu 2,5 katlık performans artışını bir kez daha 28nm'lik A7 işlemcisi ile koyabilirse; Galaxy S4, liderlik koltuğunu yeni iPhone'a bırakmak zorunda kalacak.


    Öte yandan Geekbench 2'nin saf işlem gücünü ortaya koyan bir test olduğunu hatırlatalım.








  • One in performansida güzel iş gorür

  • S600 lü versiyon bile böyleyse big little nasıl acaba

  • Tegra 4 te durum ne?

  • Galaxy S4'e herkes tasarımı yüzünden çok yüklendi (ben tasarımını sevdim, daha derli toplu olmuş) fakat S4 bu yıl da gerek donanimiyla olsun gerek yazılımsal olarak sunduğu yeniliklerle gerek de iyi sayilabilecek guncelleme desteğiyle olsun piyasada bulabileceğiniz en ideal Android'li telefon olacak.

  • Z10 çıkardıktan sonra birde Apple i eleştiren bb yetkilileri acaba bu tablo karşısında ne diyebilirler?

    iPhone 5s ile iPhone 5 arasında 2,5 katlik bir performans artısı olacağını düşünmüyorum. Çünkü 3g den 3gs e ve iPhone 4 ten iPhone 4s e geçerkende bu kadar yüksek bir performans farkı yaşanmamıştı. Performans farkı illaki olacaktır ama 2.5 kat değil.

  • Adamlar en iyi performansı en iyi pil suresini en iyi guncelleme destegi alcak olan telefonu çıkarıyor bizim forumdakiler tutturmuş tutuş hissi diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnlyChaos

    Galaxy S4'e herkes tasarımı yüzünden çok yüklendi (ben tasarımını sevdim, daha derli toplu olmuş) fakat S4 bu yıl da gerek donanimiyla olsun gerek yazılımsal olarak sunduğu yeniliklerle gerek de iyi sayilabilecek guncelleme desteğiyle olsun piyasada bulabileceğiniz en ideal Android'li telefon olacak.

    2x2=4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci bazında elbette güçlüler ama ios ile iphone 5 bir araya gelince daha hızlı olan iphone 5 :) uygulamalarda ve oyunda performans hız isteyen her zaman iphone almalı başka şeyler arıyorsanız iphone işinize yaramaz :) Kaldı ki ekran kaydırma da bile android ağırlığını hissetiriyor ios'da böyle bir durum yok.Yani hem htc hem samsung ne kaybediyorsa hep android yüzünden kaybediyor.Yoksa donanım olarak çok çok üstünler

  • Keşke donanımhaber cihazların donanımsal değil yazılımsal özellikleri üzerinde de dursa... Millet Akıllı telefon değil, İşlemcisi en yüksek telefonu almak için yarışıyor...

  • s3de ikiye katlıyordu rakiplerini ama rehber açarken bazen 10-15 saniye bekliyor açılması...bu testler bi şey ifade etmiyor...

  • işte yine başladı milisaniye yarışı, htc sayfayı 110mili saniyede açıyosa s4 100 ms de açıcak ama hala plastik o saçma şekli 6600dan bile dandik mono hoparlörü vs. aynı kafayla hiç bir şey koyma donanımı 1 adım önde tut yolla piyasaya yesin...
    yav he he samsung he sensin..
  • Gladyatör Galaxy S4
  • Kime göre, neye göre !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExpertDH

    Keşke donanımhaber cihazların donanımsal değil yazılımsal özellikleri üzerinde de dursa... Millet Akıllı telefon değil, İşlemcisi en yüksek telefonu almak için yarışıyor...

    Hocam hangi cihazın yazılımı S4 cihazinin yazılımından daha iyi yada üstün siz başlık açın tartışalım. Donanımını da zaten sizde kabul etmişsiniz bu mesajınız da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android yerine de daha stabil bir os'e destek verseler birçok kişi tercih edecek aslında, çünkü büyük firmalardan donanım olarak öncülüğü her zaman samsung üstleniyor.
    Ama androiddeki optimize edilmemiş gelişi güzel üvey evlat niteliğinde hazırlanan uygulamalar yüzünden istediği kadar iyi donanım olsun, akıcılıkta pürüzler çıkıyor.
    Kağıt üzerindeki değerler o yüzden kullanım deneyimine pek etkili değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan

    Android yerine de daha stabil bir os'e destek verseler birçok kişi tercih edecek aslında, çünkü büyük firmalardan donanım olarak öncülüğü her zaman samsung üstleniyor.
    Ama androiddeki optimize edilmemiş gelişi güzel üvey evlat niteliğinde hazırlanan uygulamalar yüzünden istediği kadar iyi donanım olsun, akıcılıkta pürüzler çıkıyor.
    Kağıt üzerindeki değerler o yüzden kullanım deneyimine pek etkili değil.

    Android'in üstüne Samsung nasıl touchwiz arayüzü geliştirdiyse, arayüzden de öte şeyler yapılmalı. Android her telefonda var. 500 tl lik bir telefonla 2000 tl lik telefon arasında ne fark var? 2000 TL verip aldığın Akıllı telefon gerçekten AKILLI olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    s3de ikiye katlıyordu rakiplerini ama rehber açarken bazen 10-15 saniye bekliyor açılması...bu testler bi şey ifade etmiyor...

    Yanlisin var s3 rehberi 3 dakikada aciyor androidte rehber cozumu cok.exdialer rehberi kuranlar ip5 daha hizli bir rehber acilisina sahip oluyor. Bilmeyenlerde sizin gibi bu sistemi ios sanarak bi cozum olmadigini dusunuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 19 Mart 2013; 10:10:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu puanlama olayı bana günlük kullanımda pek fazla bişey farkettirmiyor. s3 kullanıyorum çok memnunum ve yeni z10 almayı planlıyorum , çok detaylı inceleme fırsatım oldu.bu tabloya göre çok uuduruk çalışması lazım ama tam aksine s3 ten daha akıcı ve stabil çalışıyor.yazılımın farkını ilk kez kendi gözümle farkettim.

  • 2 snap 600 arasında nasıl bu kadar fark olur ki 200 mhz bu kadar fark oluşturmaz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.