Şimdi Ara

Laptop'a Harici Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Son bir kaç haftadır yoğun araştırmalara girmiş bulunuyorum. Ama marka/model çokluğu ciddi anlamda kafa karıştırıyor. Gerek yabancı/Türk inceleme siteleri olsun, gerek donanımhaber sayfaları arasında kendimi kaybettim.

    Sahip olduğum HP Pavilion dv6-6020st ekranı artık yetersiz ve cansız gelmeye başladı. Yarı-profesyonel olarak uğraştığım fotoğrafçılık yüzünden artık daha canlı renkleri, yüksek keskinliği ve kontrastı ile bir harici monitör gerekli. Laptop'un özelliklerindne memnunum, bu sebeple HDMI çıkışlı harici monitor yardımı ile laptop'u masa başında kasa olarak kullanacağım. Kullanım açısından benim için sıralama Fotoğraf edit>Yüksek kalite film/dizi>nadiren oyun şeklinde. Bütçe olarak maksimum 400TL olarak ayarladım ve tabiki kredi kartı taksitle olacak.

    Araştırmalarım da elde ettiğim bazı öne çıkan modeller;

    http://www8.hp.com/emea_africa/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5328978 HP Pavilion 23xi IPS

    http://www.viewsoniceurope.com/tr/products/vx2370smh-led.htm Viewsonic vx2370smh


    Sonuç olarak bu modelleri kullanan arkadaşlar varsa ya da farklı model (bütçe dahilinde ) önerisi varsa, cevaplarınızı bekliyorum.

    Şimdiden teşekkürler.







  • Seçtiğiniz her iki monitör de bütçeniz için en uygun olanları sanırım. 23xi'yi bilmiyorum ama vx2370smh'nin konusu vardı bu bölümde.

    IPS panellerin renk doğrulukları şüphesiz TN panellere göre çok daha iyi. Ancak, sizin için renk doğruluğu üst seviyede olması gerekiyorsa benim önerim farklı olacak: Viewsonic VP2365WB. Bu monitörü Vatan'dan % 25 indirimli fiyatıyla 484.5 TL'ye almanız mümkün. Belki bütçenizi bir miktar aşmış olacaksınız ama aldıktan sonra bana dua edeceksiniz.
  • Yorumunuz için çok teşekkürler. Ürünü incelemeye aldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akirici -- 14 Mart 2013; 23:47:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.