Şimdi Ara

Türkiye Finans'tan HGS'ye Geçenlere İlk Yüklemede 15 TL Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Türkiye Finans'tan HGS'ye Geçenlere İlk Yüklemede 15 TL Hediye


    Köprü ve otoyol geçişlerini hızlandıracak Hızlı Geçiş Sistemi’ne, Türkiye Finans ile geçenler ekstra avantajlardan yararlanıyor.
    Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, müşterilerinin bütçesini rahatlatacak özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Türkiye Finans, otoyol ve köprü geçişlerinde araçlara durmadan hızlı geçiş imkânı sağlayan HGS’ye sahip olmak isteyen müşterileri için avantajlı bir kampanya düzenliyor.

    31 Mayıs’a kadar HGS için Türkiye Finans şubelerine başvuranlara HGS etiketi ücretsiz veriliyor. İlk HGS bakiyesi yüklemesi üzerinden de 15 TL hediye ediliyor. Üstelik HGS ile otoyol ve köprülerdeki tüm geçişler %20 indirimli yapılıyor. 1. sınıf araçlar için HGS etiketlerini müşterilerine ilk olarak İstanbul, Ankara ve İzmir illerindeki şubelerinden vermeye başlayan Türkiye Finans, kısa zaman içerisinde müşterilerine HGS etiketlerini tüm şubelerinden sunuyor olacak.

    HGS etiketlerini veren Bankalar arasında en avantajlı kampanyayı sunduklarını ifade eden Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar; “Türkiye Finans şubelerinden HGS ürününü alabilmek için Bonus özellikli Happy Card, Haremeyn kredi kartı veya herhangi bir Türkiye Finans kredi kartına başvurmak ya da banka hesabına sahip olmak yeterli. Türkiye Finans’tan kredi kartı olmayan ve HGS kampanyasından faydalanmak isteyen müşteriler, Türkiye Finans şubelerinden HGS aldıkları sırada kolaylıkla kredi kartı başvurusunda bulunabiliyor” dedi.

    Türkiye Finans’ta hesabı veya kredi kartı olanlar, HGS bakiyeleri belirledikleri limitin altına düştüğünde otomatik yükleme talimatıyla rahatlıkla HGS’ye para yükleyebiliyor.

    HGS ürününe hemen sahip olmak için en yakın Türkiye Finans şubesini ziyaret etmek yeterli. Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler; turkiyefinans.com.tr ve 444 2 444 Müşteri İletişim Merkezi’nden ayrıntıları öğrenebiliyor.







  • Iyiymis ama biraz gec kalmislar isin kaymagini baska bankalar yedi zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %20 indirim olayı sürekli ise harika kampanya...
  • %20 indirim HGS kullanan herkes için geçerli. HGS'nin KGS'ye ya da paralı ödemelere oranla indirimi yani. Bu arada milleti zaten tarih sınırı var diye gaza getirdikleri için ihtiyacı olmayan dahi HGS'sini aldı. O yüzden şu an manası pek olmayan bir kampanya olmuş.
  • Arkadaslar diyelim ki kartı buradan aldık.

    Yüklemeyi istediğimiz bankadan yapabiliyoruz değil mı ? İlla bu bankayı kullanmak zorunda değiliz... Yanılıyor muyum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce Garanti'den HGS aldım. Acaba bunuda alsam yani iki HGS cihazım olsa bir sorun çıkar mı? Ya da Garanti'den bedava aldığımı iptal etsem Garanti bir ücret alır mı?
  • bana bulaş (kart al yada hesap aç) sana 15tl vereyim diyor.
    yok kalsın.mersi.
  • yukleme icin alt limit var mi ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmit şubeden 2 gün önce aldım merak edenlere ilk yükleme mecburi 30.TL Oluyor 15.TL T.finanstan yani hesabınızda 45.TL oluyor.

    Bakiyenin Minimun Düşme Sınırı 15.TL Minimun Yükleme Tutarı ise 30.TL Etiket ücretsiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.