Şimdi Ara

SAPPHIRE 7850 Oc 2Gb sorun kökten çözüldü :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce bu kartın incelemesini yapıp üzerinde kullanılan fanların asus dcu2 de kullanıldığından bahsetmiştim ancak sapphire ya fireli olanlarını yada kusurlu fanları kartlarında kullanmayı tercih etmiş olacak ki crossfire düzeneğimdeki kartların fanlarıdan biri bugün acayip bir sürtünme sesiyle çalışmaya başladı sonra dikkat ettiğimde diğer 3 fanında aynı şekilde ses yapmaya başladığını gözlemledim.fanlarda görünürde fiziksel bir temas yok mil yatakları sorunlu sanırım. arkadaşlar üzerine basa basa söylüyorum bu seri kartları sakın ola almayın aldırtmayın.yarın fırsat bulursam hemen vatan servisine bırakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 23 Mart 2013; 23:01:18 >

• arkadaşlar fanda budur

SAPPHIRE 7850 Oc 2Gb sorun kökten çözüldü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

daha önce bu kartın incelemesini yapıp üzerinde kullanılan fanların asus dcu2 de kullanıldığından bahsetmiştim ancak sapphire ya fireli olanlarını yada kusurlu fanları kartlarında kullanmayı tercih etmiş olacak ki crossfire düzeneğimdeki kartların fanlarıdan biri bugün acayip bir sürtünme sesiyle çalışmaya başladı sonra dikkat ettiğimde diğer 3 fanında aynı şekilde ses yapmaya başladığını gözlemledim.fanlarda görünürde fiziksel bir temas yok mil yatakları sorunlu sanırım. arkadaşlar üzerine basa basa söylüyorum bu seri kartları sakın ola almayın aldırtmayın.yarın fırsat bulursam hemen vatan servisine bırakacağım

Aynı ekran kartından bende kullanıyorum yeni aldım umarım pişman olmam ama saphiredeki yeni seri kartlardaki malzeme eski kartlarına göre beni kara kara düşündürüyor doğrusu
    bil hassa soğutucu ünitesi kalitesiz izlenimini uyandırıyor bende neyse İnşallah serviste yaşadığınız problemi çözerler çok geçmiş olsun.....

• quote:

Orijinalden alıntı: nedim@tm

quote:

daha önce bu kartın incelemesini yapıp üzerinde kullanılan fanların asus dcu2 de kullanıldığından bahsetmiştim ancak sapphire ya fireli olanlarını yada kusurlu fanları kartlarında kullanmayı tercih etmiş olacak ki crossfire düzeneğimdeki kartların fanlarıdan biri bugün acayip bir sürtünme sesiyle çalışmaya başladı sonra dikkat ettiğimde diğer 3 fanında aynı şekilde ses yapmaya başladığını gözlemledim.fanlarda görünürde fiziksel bir temas yok mil yatakları sorunlu sanırım. arkadaşlar üzerine basa basa söylüyorum bu seri kartları sakın ola almayın aldırtmayın.yarın fırsat bulursam hemen vatan servisine bırakacağım

Aynı ekran kartından bende kullanıyorum yeni aldım umarım pişman olmam ama saphiredeki yeni seri kartlardaki malzeme eski kartlarına göre beni kara kara düşündürüyor doğrusu
    bil hassa soğutucu ünitesi kalitesiz izlenimini uyandırıyor bende neyse İnşallah serviste yaşadığınız problemi çözerler çok geçmiş olsun.....

inşallah sende aynı sıkıntılı durumu yaşamazsın ve benimde sorunlu kartım iade alınır.

• ee
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakahmet19

ee

pardon ne ee???
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakahmet19

ee

pardon ne ee???

geçmiş olsun kardeşim inşallah yenisi ile değiştirirler
  • Dün vatana iade ettim bakalım ne olacak?
  • quote:

Dün vatana iade ettim bakalım ne olacak?

bende götürdüm kartı vatana şimdi yanıt bekliyorum ....
  • quote:

quote:

Dün vatana iade ettim bakalım ne olacak?

Bugün itibarıyla servise ulaşmış
  • Takip edelim bakalım bendede aynı karttan var. Hiçbir ses, sorun v.b yok şimdilik hadi hayırlısı
  • Bir sorun varsa değişir arkadaşlar sıkıntı yapmayın sapphire 1-1 değişim yapar. Benim 6850 fan sesinden gitti iade oldu yerine bu karttan aldım sıkıntım yok bende. 7 gün sürer max servise gitmişse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogz008

Takip edelim bakalım bendede aynı karttan var. Hiçbir ses, sorun v.b yok şimdilik hadi hayırlısı

İnşalah olmazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Bir sorun varsa değişir arkadaşlar sıkıntı yapmayın sapphire 1-1 değişim yapar. Benim 6850 fan sesinden gitti iade oldu yerine bu karttan aldım sıkıntım yok bende. 7 gün sürer max servise gitmişse.

Yenisi ile değişime girmesi durumunda çek isteyip yerine powercolor alıcam çünkü tek sorun fan seside değil buna ek şikayet kısmına faz ünitesi ses yapıyor yazırdım kısacası sorunlu bir kart çıktı
  • değişim olursa ki büyük ihtimal olur bire bir değişim garantisi ile satılıyor daha önce 7970 gönderdim sorunsuz iade alındı bende vatandan çek alıp farklı bir kart almıştım
  • quote:

svideoz'un kartında sorun olduğu için geri götürmüş. Sen niye geri götürdün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Sürü psikolojisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalps

quote:

quote:

Sürü psikolojisi

• quote:

quote:

Aslında zaman zaman gri ve siyah ekrana düşüyor ve pc donuyor bu yüzden götürdüm
    yani sürü psikolojisi değil ....
  • evet bende kullanırken fan hızını %50yi geçince cork cork ötmeye başlıyordu sanki sürtünme var gibi. arkadaş haklı alıcak varsa bu seriden yana tercih yapmasın...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.