Şimdi Ara

Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün es es'in maçı var.... hadin arkadaşlar destek verelim inşallah kazanır ümidimiz kırmızı şimşekler...


    Es...Es...Es...Es...Es...Es...
    Es...Es...Es...Es...Es...Es...


    Es...Es...Es...Es...Es...Es...
    Es...Es...Es...Es...Es...Es...


    Es...Es...Es...Es...Es...Es...
    Es...Es...Es...Es...Es...Es...


    Es...Es...Es...Es...Es...Es...
    Es...Es...Es...Es...Es...Es...


    Es...Es...Es...Es...Es...Es...
    Es...Es...Es...Es...Es...Es...


    Es...Es...Es...Es...Es...Es...
    Es...Es...Es...Es...Es...Es...







  •  Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es
  •  Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es


     Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es
  • http://www.sakaryagazetesi.com.tr/haber.asp?id=27067&kategori=6
     Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es...Es


    quote:

    Şimşek çakacak, Pendik bakacak


    Eskişehirspor 2006-2007 sezonunda, 2.lig A kategorisinde yer almak için, Ankara'daki 4 maçlık yarışta son noktayı Pendikspor müsabakası ile koyacak. İlk maçta Karabükspor'u penaltı atışları ile 3-1, ikinci maçta Sarıyer'i yine penaltı atışları ile 5-4 ve son olarak Kartalspor'u maçın son 8 dakikasına sığdırdığı üç golle 3-0'lık skorla geçen kırmızı şimşeklerde hedef Pendikspor'u da gol yemeden mağlup ederek, 11 yıllık özleme son vermek. Her sezona hızlı başlayıp, bir türlü sonunu getiremeyen Eskişehirspor, bu sezon mutlu sona çok yakın.
    PENDİKSPOR NASIL GELDİ?
    1. Klasman grubunu 65 puanla zirvede tamamlayan İstanbul temsilcisi, play-off heyecanına Alanyaspor maçı ile başladı. Alanyaspor'u, Nail Uğur'un 16.dakikada attığı golle 1-0 yenme başarısı gösteren Pendikspor'u ikinci maçta Siirtspor bekliyordu. Siirtspor karşısında da net bir skorla (2-0) geçen Pendikspor'un gollerini Hakan Macit ve Kadir Deliömeroğlu atıyordu. İstanbul temsilcisi asıl sükseyi binlerce taraftarı ile Ankara'ya gelmiş Boluspor karşısında yaptı. Rakibini 5-0 gibi açık ve net skorla yenen Pendikspor'un gollerini Kadir, Yalçın Onur (2) ve Mücahit (2) atıyordu. Elemelerdeki üç maçta 8 gol atıp, henüz gol yemeyen Pendikspor genç, dinamik ve kontra atak futbolu çok iyi uygulayan oyun anlayışı ile dişli bir rakiptir.
    TANIDIK İSİMLER
    Pendikspor gerek defansif olarak, gerekse ofansif olarak takım olma hüviyetini kazanmış dinamik ve oyun disiplininden kopmama özelliği olan bir takım.
    Defanslarında Hakan Macit ve Bilal Sezer en etkili isimler olarak dikkat çekiyor.
    Geçen yıl Yalovaspor forması ile Eskişehirspor'a karşı iki maçta da oynayan defans oyuncuları, etkili ve sert defans anlayışını seven yapıları ile rakip forvetleri etkisiz hale getirmede başarı sağlamaktadır.
    Orta saha ve forvet hattında yer alan isimlerin tamamı ise gole dönük ve son vuruşlarda başarılı futbolculardır.
    En önemli özellikleri rakip ataktayken iyi kapanıp, topu kazandıktan sonra hızlı hücuma çıkıp, gol tehlikeleri yaratıp, sonuca gidebilmeleridir. Sağ kanatta Mücahit, sol kanatta Volkan, ortalarında Yalçın Onur ve Recep takımın orta sahasındaki etkili isimleridir. İleri uçta ise Cem ve Nail Uğur önemli silahlar olarak takımın ofansına güç katmaktadır.
    ES-ES KAZANACAK GÜÇTE
    Play-off maçlarındaki gol orucunu son Kartalspor maçında bozan Eskişehirspor, Pendikspor maçına daha moralli çıkacak.
    İlk iki maçta gol yollarında çeşitli nedenlerden ötürü skora etki edemeyen gol ayakları, maçın ilerleyen dakikalarında demoralize olmuş ve maçın penaltılara kalmasına neden olmuşlardı. Fakat Kartalspor maçında üç gol birden atan Eskişehirspor'da, ileri uçtaki M.Eren ve İshak'ın keyfi yerine geldi. Pendikspor maçında da kilit adamlar olarak M.Eren ve İshak ön plana çıkarken, orta sahayı Erhan ve Ramazan parselleyecek.
    En önemli görev yine defans bloğunda, özellikle de beklerde olacak. Rakibin Mücahit ve Volkan gibi, biri sağ kanatta, diğeri sol kanatta etkili iki ismi bulunuyor. Gerek birebirde adam geçmede, gerek ceza sahasında kaleyi gördüklerinde yaptıkları etkili ve sert şutları ve skoru değiştirebilme özellikleri ile önemli kozlarıdır. Dolayısı ile Turan ve Kazım'a bu maçta defansta daha fazla iş düşecek. Dörtlü defans bloğunun çakılı oynaması ve birebirde bu isimlere geçit vermemeleri rakibin gol yollarında etkili olmasını önleyecektir. Eskişehirspor'un kontra toplara karşılık defansını sağlam tutması bu maçın kazanılmasında öncelikli strateji olmalıdır. Aksi halde Boluspor gibi açık bir futbol ortaya konması, beklenmedik tehlikelerin yaşanmasına neden olabilir.
    ESKİŞEHİR SESSİZLİĞE BÜRÜNECEK
    31 Mayıs 1995 Çarşamba günü onbinlerce Eskişehirli kilometrelerce konvoylar oluşturarak Konya'ya akmış ve Aydınspor'u Veysel ve Metin Arvas'ın attığı gollerle 2-1 yenerek adını Süper Lige yazdırmıştı. Şimdi tarih 23 Mayıs 2006 Salı ve yine onbinlerce Eskişehirli yine kilometrelerce konvoylar oluşturarak Ankara'ya akıyor. Hedefte İstanbul temsilcisi Pendikspor var. Bundan 11 yıl önce Süper Lig için yakalanmış olan başarının aynısını 2A ligine çıkmak için Eskişehirspor taraftarları yollarda. Bugün Eskişehir'de hayat duracak ve saatler 17:45'i gösterdiğinde derin sessizlik sevinç çığlıkları ile bozulacak. Bu şehir bu takıma güveniyor ve zoru başarıp, tarihe geçeceklerine inanıyor.
    22.05.2006




  • dostum bolu maçlarını takip eden biri olarak eskişehir yükselmesini isterim şahsen ama pendik gerçekten çok iyi bir rakip...en azından şanslar yarı yarıya diye düşünüyorum..
  • Es-Es 'e başarılar.
  • Umudumuz Pendik
  • eskişehir valla bayram yeri gibi heryerde marşlar çalınıyor, arabalarda turlar atılıyor, çoğu kişi eskişehir formalarını giymiş şehirde dolaşıyor daha maçın başlamasına 3,5 saat var ve şenlik yeri gibi şehir şu anda maçın havasında saat 17:45 şehir ne olur kestiremiyorum yıllar önce 1. lige çıktığında yer yerinden oynamış size tavsiyem hangi şehirde olursanız olun hangi takımı tutarsanız tutun mutlaka bu maçı internetten eskişehir ses radyosundan dinleyin çünkü çok eğlenceli ve komik oluyor. yayindakiler.netten dinleyebilirsiniz. en büyük es-es-es-ki-ki-ki-eski-eski-es
  • sokağa çıktım sokaklardaki kişi sayısı yarıya düşmüş.her golde sokaklara 10 kişi falan çıkıyo bağırmaya başlıyo
    maçın başlama düdüğü çaldı millet sokaklara çıkmaya başladı.yok böyle bişey
    yunusemre caddesinde mobilyacı esnafı arabaların başında durmuş 3er 5er kişi maçı dinliyolar dinletiyolar.

    sağ salim gelirler inşallah.

    bu arada maç başlamadn önce radyodan dinliyom sunuc aynen şöyle
    önce işte takımları falan filan saydı sonra sıra taraftara geldi

    "ES-ES'Lİ YAKLAŞIK 15 BİN TARAFTAR VAR SAYIN SEYİRCİLER HER YERDE ES-ES BAYRAĞI.PENDİKTEN İSE 100 KADAR TARAFTAR VAR ZATEN ONLARDA ANKARADA OTURANLARDIR ELLERİNDE DE 2 TANE BAYRAK VAR"
  • SON 2 DAKİKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Hayırlı uğurlu olsun maç bitti Eskişehirspora başarılar
  • eses a kategorisine çıktı mı şimdi?
  • Fenerbahçe Es'e yoğun destek verecekler....Nedenmi Pendiğin acısını biz çıkartamadık bari Esler çıkar diyordur....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 23 Mayıs 2006; 19:13:01 >
  • tebrikler eskişehir...
  • Eskısehir gibi buyuk bır kulubu 1 lig de de gormek ısterızz
    Tebrikler Antalyalılar olarak sizleri kutluyoruz
  • Fenerliler neden Es'e destek çıkıyor....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: crackbaba

    Fenerliler neden Es'e destek çıkıyor....

    daha ne istiyon arkadaşımız es es'i tebrik ediyor işte ohhh bea sonunda 3-0 aldık maçı
  • Atatürk Bulvarıdan yürüyüş yapıyorlar.Epey kalabalık burası.
  • ben eskişehirsporun sadece takımını değil maçlara gelen taraftarlarını da tebrik ediyorum.....sebebini sorarsanız...ben boluda yaşayan biri olarak playoff maçlarında arkadaşlarla birlikte gittiğimiz her bolu maçının ardından eskişehir maçı dek geliyordu.yani eskişehirli taraftarlar bolu maç oynarken statda oluyorlar...ve her defansında bizim insanlıktan nasibini alamamış şahıslar eskişehirlilere küfür ediyordu ama hiç karşılık vermediler....bi de bunun üzerine bolunun 5-0 yenildiği pendik maçının ardından eskişehirspor taraftarları stad dışında "bolu sen bizim kardeşimizsin" diye tezahürat yaptıklarını görünce bizim görgüsüzler adına ben utandım ve eskişehir kafilesi ordan geçene kadar arkadaşlarla birlikte alkışladık......helal olsun bu kadar sağduyulu ve seviyeli bir taraftar grubu çok az bu ülkede....süper lige de çıkarlar inşallah......
  • inşallah seneye iyi bir kadro kurarak süper lig e dönerler eshişehiri süper ligde görmeyi özledik doğrusu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.