Şimdi Ara

RAPİD SHARE (sınırsız download da son nokta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://rapid share.de/files/21040479/Grabber142SHiNEUpdate2.rar.html

Gelin programı size tanıtayım. İşte Grabber 1.4. Sizler bizler gibi tam bir rapid share düşmanı. O iğrenç rapid share sitesine girmeden bütün download işlerinizi halledebilecek, aynı anda istediğiniz kadar dosya indirebilecek, sınır tanımayacaksınız.

Açılınca karşınıza ilk ayar kısmı gelecek, buradan sadece Download Manager kısmını ayarlayın yeter.(Download manager kullanmıyorsanız bunu pas geçin) Ustalaştıkça programın ana kısmı olan Setting’den ayarlarsınız.
    Bölümleri:
    New Window: Yeni bir rapidshare indirme bölümü açar. Sınırsız indirmeyi bununla yapacaksınız.

Proxy Checker: Proxyleri kontrol etmenizi sağlar. Programın sınırsız mantığı da proxy zaten.

Link Chacker: Dedik ya rapide girmeden bütün işleriniz hallolcak diye. İşte linkleriniz bile buradan kontrol edilecek.

Rapid Share Explorer: Bu da rapidshare sitesinde bulunan bütün dosyaları google aracılığı ile gösteriyor.

Setting: Yukarıda bahsettiğimiz ayar kısmı.

Ana Bölüme gelelim:

Prograda zaten yapılcak işler numaraldırılmış. Bunları açıklayalım.

1. Rapid linkini buraya yapıştırıyorsunuz.

2. Proxy girdiğiniz yer. İsterseniz boş bırakabilirsiniz.

3. Grab a basıp bekliyoruz.

4. Graba bastıktan sonra rapid beklemesi geliyor. Bekliyoruz ve oradaki 3 harf/rakam giriyoruz.

5. Ve sonra Downloada basıyoruz. İşte karşınızda Başladı bile. Eğer Download Manager kullanıyorsanız (Internet Download Manager, FlashGet, GetRight vs.) Send to Download Manager seçiyorsunuz. Bütün işlem bu kadar.

Yenilikler:

- yeni rapid share hileleri eklendi.
    - ipyi yenile seçeneği eklendi. (Cookieleri silip ipyi yenileyince de sınırsız indirebiliyorsunuz.)
    - rapid dosyaları arama eklenti. (Google İle.)

(not yukardaki linkte 'rapid' yazısından sonraki boşluğu silerek indirebilirsiniz.)

Arkadaşlar programı deneyip görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Kolay gelsin.

• way be...
  • aynısıwww.p o z i t i f p c.com adresindede vardı.
    ya ordaki adamsın yada alıntı yaptın
    de bakalım hangisi.

Orjinalden alıntı: ersiniksar

iyi de o üç harfi girdikten sonra ne anlamı var ki?

üç harf programın ana penceresine geliyor zaten onu 4 nolu kutucuğa giriyorsun (siteye girmeden)
    100mb geçen downloadlarda cookie klasörünü temizleyip programı tekrar çalıştıdığında beklemeden devam edebiliyorsun.
    --- ASUS F8vr --- Canon 70D-18-135 STM --- AMD FX 8350 - Asus M5A97 EVO R2.0 - G-Skill Ripraws 1866 Mhz 8 Gb - Asus R9 270X 4GB DCİ2 - 2xWD Caviar Black 1TB - High Power 850W - Asus PA246Q 24" P-IPS Monitor
  • daha rapid.share in bileğini büken 1 yöntem anasından doğmadı...

Orjinalden alıntı: Van_Helsing76

aynısıwww.p o z i t i f p c.com adresindede vardı.
    ya ordaki adamsın yada alıntı yaptın
    de bakalım hangisi.

İkiside değil dostum program açıklaması kısmen alıntı yanlız, açıklama resmi ve program upload ı tamamen kendi alın terimdir.

Orjinalden alıntı: viper05

programı açıyorum kendini hemen kapatıyo.bi türlü kullanamadım

Sonradan bende de öyle olmaya başladı ama kapanmadan new window a tıklarsan kalıyor. (ne mantıksa artık)
    biras reflex lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper05 -- 21 Mayıs 2006; 23:10:23 >
    --- ASUS F8vr --- Canon 70D-18-135 STM --- AMD FX 8350 - Asus M5A97 EVO R2.0 - G-Skill Ripraws 1866 Mhz 8 Gb - Asus R9 270X 4GB DCİ2 - 2xWD Caviar Black 1TB - High Power 850W - Asus PA246Q 24" P-IPS Monitor
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper05

tamam ama şimdide linki yazıyorum grab diyorum öyle kalıyo hiç hareket yok. bayaa bekledim olmadı 3 harfli onay çıkmıyo.

Aynısı bende de olmuştu. Bi türlü kullanammıştım. Zaten aynı anda rapidden indirmem yavaslamasın diye. Bekleme süresini de modemin adaptör fişini çıkar tak yaparak hallederim

• Deneyim bi sagol

quote:

tamam ama şimdide linki yazıyorum grab diyorum öyle kalıyo hiç hareket yok. bayaa bekledim olmadı 3 harfli onay çıkmıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P€N€MY -- 21 Mayıs 2006; 23:54:06 >
  • hiiiç bosuna kendinizi yoramyın bole seylerle bence...
    bende denedim bunu olmuo...
    simdiden yaptıgınız paylasımları hmnpaylas tan falanb yaparak bu tip siteleri yaygınlastırmaya calısın bence...

DH Bisiklet Severler Grubu
    MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

Sevdamıza kimse engel olamaz. Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk.
    Fener sevgisinin adı konamaz. Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk.
  • ben bısey sormak ıstıyorum bu rapıdın bekleme suresını modemın fışını tak cıkar yaparak ortadan kaldırmayı bıyerde okumustum okudugumdan berı oyle yapıyorum zaten ama bunun sebebı nedır yanı modemı acıp kapatınca noluyo tam olarak ıp adresı mı degısıyo yanı ben pek anlamam bu ıslerden cahılım bıraz kusura bakmayın tam olarak anlamıyorum ama cok merak ettım

Orjinalden alıntı: redhotrider

hiiiç bosuna kendinizi yoramyın bole seylerle bence...
    bende denedim bunu olmuo...
    simdiden yaptıgınız paylasımları hmnpaylas tan falanb yaparak bu tip siteleri yaygınlastırmaya calısın bence...

• yav arkadaşlar ben cookie falan silmiyorum programda kullanmıyorum download sınırını geçince modemi kapatıp açıyorum yaklaşık 1 dakika içinde yeniden indirebiliyorum ne gerek var bu kadar uğraşmaya

Orjinalden alıntı: dlm

ben bısey sormak ıstıyorum bu rapıdın bekleme suresını modemın fışını tak cıkar yaparak ortadan kaldırmayı bıyerde okumustum okudugumdan berı oyle yapıyorum zaten ama bunun sebebı nedır yanı modemı acıp kapatınca noluyo tam olarak ıp adresı mı degısıyo yanı ben pek anlamam bu ıslerden cahılım bıraz kusura bakmayın tam olarak anlamıyorum ama cok merak ettım

rapid seni ip adresinle taniyor. modem acip kapatinca eger dinamik ip sahipsen telekom sana yeni bir ip adresi veriyor. boylece rapid seni tanimiyor.
  • pogrami paylasan o kadar da emek harcayan arkdasa tesekkurler ama bence bu program o kadar da gerekli degil 3 harf girmek gerekli oldugu surece. zaten bunu manuel de yapabiliriz. ama sunlari saglayan bir prog. bulun veya yazin helal olsun
    1. resume yapilabilsin.
    2. 3 harf girmden dosyalari siraya kayabilelim(boylece makine basinda olmadan gigabytelaca dosyayyi indirebiliriz.)
    3. dosyayi parcalayarak indirsin.

bunlarin hepsini yapan bir prog var asilnda. rapidget rapidin kendi yazdigi program ama tabii ucretli.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.