Şimdi Ara

'Yeni Nesil Konsolların PC ile Çekişmesi İmkansız'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Crytek'in patronu Cevat Yerli, Eurogamer'a verdiği röportajla birlikte konsol oyuncularının tepkisini yeniden çekeceğe benziyor. Eurogamer'a konuşan Yerli, "Yeni nesil konsolların PC ile çekişmeleri imkansız." şeklinde bir açıklamada bulundu.
     
        Konuya düz mantıkla yaklaşan Yerli, "Konsol üreticilerinin bize verdikleri bilgilere değinmeden şunu söyleyebilirim, 500 dolarlık bir konsolun 2000-3000 dolarlık 4 GPU'lu PC'lerle çekişmesi imkansız. Benim burada belirttiğim şey yeni nesil konsolların 500 dolardan çıkacak olması değil, isterlerse 2000 dolardan da çıkarabilirler fakat fazla taliplisi olmaz." sözlerini söylerken, konuya Crysis 3 adına da bir ekleme yaptı; "Bu yüzden Crysis 3 gibi yüksek grafik kalitesi kullanan oyunlar PC'de, yeni nesil konsollara oranla daha iyi bir sunum yapacak." açıklamalarını yaptı.
     








  • Crytek kısacası şunu diyor;Bu alemde bir kral vardır o da pc'dir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Lan Cevat 2 dakika bi sus be..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • adam haklı imkanım olursa alıcam 3 de..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Biz konsolcular grafik için değil eğlenmek için konsol alıyoruz... Sonuna kadar da konsola devam :D
  • Hadi ordan. 360 ilk çiktiginda PCler agliyordu. GRAW 360 versiyonu çok daha iyiydi ve PC sorunluydu. COD3 PC ye gelmedi bile.
    PGR3, Gears fark atmıştı
  • bunu cevat yerlı deıl kundaktakı cocuga sorsan oda soyler... Akıl var mantık var bır ekran kartı parasına konsol alıp nasıl çekişeceksin pc ile oyun fırmaları ıstese suan kı teknolojının 20 katı daha gelısmıs oyunalar yapardı pcye ama yapamaz kı ısın ıcınde sony mıcrosft varken yapamaz tabıkı nekadar da korsan oyunlar konsollara daha once dussede daha cok orda satıyorlar gercek bu.. Yapacak bısı kalmadı alcaz artık yenı nesıl bır konsolcuk bakacaz keyfımıze ne yapalım dunya nın adaletı bu arkadas

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • cevat abicim sen o 4 gpu lu pc de önce gow, uncharted, last of us, beyond ve nice konsol ex oyunu çalıştır veya eş değerinde oyunlar çıkar kredi çekip en baba pc yi toplamazsam ne olayım. biz bu pilavı 5 sene öncede yemiştik. senin o çok övdüğün pc de satışların dibe vurunca seneye o beğenmediğin konsollar hakkındaki yorumlarını yeniden alırız:) zaten donanımla sidik yarışı yapmaya kalkarsan bunun sonu yok her 6 ayda bir neredeyse teknoloji kendini belirgin ilerlemeler kaydediyor önemli olan mevcut donanımı en iyi ve verimli şekilde kullanmak. onun için benim konsolum bana senin pc in sana...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oha konsol diye bişey mi kaldı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lllmag07

    cevat abicim sen o 4 gpu lu pc de önce gow, uncharted, last of us, beyond ve nice konsol ex oyunu çalıştır veya eş değerinde oyunlar çıkar kredi çekip en baba pc yi toplamazsam ne olayım. biz bu pilavı 5 sene öncede yemiştik. senin o çok övdüğün pc de satışların dibe vurunca seneye o beğenmediğin konsollar hakkındaki yorumlarını yeniden alırız:) zaten donanımla sidik yarışı yapmaya kalkarsan bunun sonu yok her 6 ayda bir neredeyse teknoloji kendini belirgin ilerlemeler kaydediyor önemli olan mevcut donanımı en iyi ve verimli şekilde kullanmak. onun için benim konsolum bana senin pc in sana...


    hop hop ne oluyor bakayım?Cevat Yerli haksız sayılas da bu demek olmuyor ki pc çöp.gow, uncharted, last of us, beyond gibi exc oyunlarından 10 kat daha iyi oyunlar var bu dünyada.Hadi git 3 4 exc oyununla övün bakayım sen.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Sen niye bu toplara giriyorsun ki ? Oyunun piyasaya çıkmış,onunla uğraş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Biliyoruz bilmediğimiz birşey anlat bize cevat. Pc nekadar güçlü olursa olsun İnsanlar Konsol aldıkları sürece ve 1.parti 3. parti frimaların konsollara Oyun desteği verdiği sürece Konsollar hayla ilgi görecek amaç güç meslesi değil. talep ve arz bukadar konuşuyo saydıryo Crysis 2 ve 3 konsollara çıkartıyo çıkartma ozaman yani böyle açıklama yaparak kimse biyere varamaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PC'ciler ile konsolcuların bu kavgası niyedir anlamış değilim. 2000$'a bilgisayar almışta olsan konsolda ki tat ve konsolda ki rahatlık yok dostum.. Klavyeyi mouse'u masada kullanmaktan sırtın ağrır. Oyun satın al yükle serial gir cd tak oyna harddisk dolsun dosya indirmek istediğinde hafıza dolu cart curt konsolda bunlar yok CD'n varsa oynarsın yoksa oynamazsın harddiskin bomboştur dolu olsa da bişey ifade etmez.. Açıkcası Cevat Yerliyi kınıyorum çünkü, oyuncular olarak en azından bilinçli olanlarımız oyunun grafikden ibaret olmadığını biliyoruz. Hayatımızda Uncharted 3 ya da Gears Of War 3 gibi oyunlar varken hala nintendonun mario'yu pokemon'u milyonlarca satmasının nedeni budur. Lütfen şu gereksiz grafik ve verilen para miktarlarını bi kenara bırakın.. Polodan tshirt alırsın 100 liraya pazardan alırsın 5 liraya hangisi hoşuna giderse onu giyersin Polo daha pahalı diye onu giyersen o senin gösteriş budalalığındır. Burda herkes şu kadar para bu kadar para diyo birbirine ama olay bu değil.. Oyun konusunda Konsolu olan oyuncudur. Diğerleri sadece grafik ve gösteriş takıntısı olan cahil insanlardır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Cevat'ın biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış. O zaman konsollar için neden oyun yapıyorsun Cevat aga. Madem PC'de inanılmaz görseller sunan çok ileri bir alet, o zaman PC'ye özel oyun yap. Senin o dediğin ekran kartları kaç kişide var Cevoooo? O grafiklerde oyun çıkarsan kaç kişi oynar yiğidim. Herhalde PC teknolojisi üstün olacak her zaman, sonuçta konsollarda ıhlamur agacının parçaları kullanılmıyor gülüm. Ama işte o dediğin grafikleri verecek ekran kartı ne kadar?
    Burada bışuna konsol vs PC tartışması yapmayın. Cevat Yerli aklında popüler olmaya çalışıyor. Az laf, çok iş Cevat. Far Cry 1 ve Crysis 1 kalitesinde oyun yap boş konuşacağına. Dışı güzel, içi boş oyunlar yapıyon anca.
    Grafiğe tapan Cevooo gibi geliştiricilerin sayısı çok değil neyse ki.
  • Yorumlara bak ya -7 altı girmesin foruma arkadaş ya adam gibi düşüncenizi belirtin ordaki adamın'da sizin kadar beyni var merak etmeyin
  • hala pc diyor sen önce pc de uncharted 3 grafik kalitesinde oyun oyna .. adam diyor ki pc ile yarışamaz yarışmasında zaten pc ye oyun yapan sizden başka firma yokki ! naughtdog , quantic dream , santa monica gibi firmalar nasıl grafikli oyunlar yapıyolar da siz yapamıyosunuz konsola ? beceriksiziz demiyorda konsol yetersiz diyor idda ediyorum pc de uncharted heavy rain gibi grafikli oyun yok daha çıkmadı hatta gears of war 3 gibi . düşünün ki daha the last of us ve god of war ascension demedim ..
  • Gitsin crysis 3 o bahsettiği 4 GPU'lu PC ya uygun halde yaratsın tam grafik canavarı olsun yapsın konuşacağına yapsın da görelim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar ne kadar mantıksız yorumlar yapıyosunuz ya bi düşünün ondan sonra yorum yapın adamın biri diyoki "o zaman sadece pc lere oyun yapsın cevat aga " ilk önce biraz terbiyeli konuş ikinci olarak adamlar cryengine 3 ü konsollara oyun çıkarmak için ve pc grafilerini yükseltmek için çıkarmışlar ve adam doğruyu söylüyor "konsollar hiç bir zaman pc nin gücünü geçemez" sadece pc ye oyun çıkarsalar konsol sahipleri napıcak bu adamlar o kadar kaliteli oyun yapıyor nasıl para kazanıcaklar bana göre wii u ya da çıkması lazımdı crysis 3 ün daha çeşitli bi oynanış görürdük senin dediğin lafa bak ya :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ya cevat yerli yi severim crysis ve türk oyun sektörü adına çok büyük işler başarmış bir insan fakat çıkıp ta çok afedersiniz saçma sapan açıklamalar yapması neden? bu adama özel bir para mı veriyorlar pc yi savunması için?bu açıklama ne demek ki şimdi?zaten yeni nesile geçildiğinde grafik kalitesindeki ilerleme ilk başta pek hissedilemeyecek fakat yeni nesil konsolların çıkışından yaklaşık 1 yıl sonra ortalama bir pc kesinlikle konsol kalitesinin çok altında kalacak ve fps oranı çok düşük olacak hepimiz de biliyoruz ki bu bu nesilde de önceki nesilde de oldu ve bu sistem değişmedikçe hep te olmak zorunda çünkü zaten teorik olarak bir nesilin grafik kalite sınırlarını belirleyen konsollardır ve pc buna ayak uydurmaya çalışır çünkü zaten konsollar oyun için tasarlanır ve en üst kaliteyi vermek ZORUNDADIR.sadece şimdi olduğu gibi neslin sonlarına doğru pc grafikleri ön plana çıkar e bunu herkes bildiğine göre ortaya çıkıp saçmalamanın ne manası var?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Hikaye anlatmaya devam sanarsın **** sırf grafik için para harcıyor.Ayrıca arada işletim sistemi olmadığı için bilmem kaç gb ram'e bilmem ne donanımına da gerek yok.Bunu bilmek için de süper bilgili olmanıza da gerek yok, adam besbelli konsol düşmanı.Amiga zamanlarında o bilmem kaç kilobayt kapasiteye neler yapıyordu adamlar ve halen daha örnekleri çıkıyor karşımıza, sallıyorum 500 kilobayta 3d grafik, efekt müzik vs sığdırıyorlar, bu işin sırrı yazılımda(Bunlarda olmayan) ve konsollar her zaman donanım özellikleri düşük görünmelerine rağmen süper grafikler vermiştir ve de aksi olmayacak bu kesin.Durup dururken böyle gereksiz açıklama yapmaları konsol düşmanı olduklarını gösteriyor.İstiyorlar ki kendi oyunları en pahalı sistemde çalışsın..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.