Şimdi Ara

7850 vga sorununu monitörü değiştirmeden nasıl çözerim ? monitörü değiştirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forumda epey araştırdım sorunun vga çeviriciden olduğunu okudum fakat bu sorunu çözebilen yer yüzünde sanırım çok az kişi var klasik koyu renkte dangalanma görüyorum ne yapabilirim

asus 23" VS238H aldım 380tlye vatandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 25 Şubat 2013; 0:25:47 >

• Benim Arkadaşım da da Oldu İade Etmişti Herhangi Bir Çözüm Bizde Aradık Ama Bulamadık Hakikaten Varsa Çözümü Çok Yardımcı Olur Bekliyoruzz.
  • Dvi to Vga kullanmayı deneyebilirsin işe yararmı bilmem. Olmazsa hiç uğğraşma iade et.
  • hocam iyi güzel diyorsunuzda iade edip ne alacağım gidip gtx 560ti filan alsam 192bit ekran kartı 800mhz 7850'nin yanına yaklaşamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

arkadaşlar forumda epey araştırdım sorunun vga çeviriciden olduğunu okudum fakat bu sorunu çözebilen yer yüzünde sanırım çok az kişi var klasik koyu renkte dangalanma görüyorum ne yapabilirim

Şu zımbırtı mı sorunluymuş hocam?

Eğer öyleyse yeni bir tane al kurtul bunlardan, altın kaplama olanları falan var bildiğim kadarıyla..

• quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

arkadaşlar forumda epey araştırdım sorunun vga çeviriciden olduğunu okudum fakat bu sorunu çözebilen yer yüzünde sanırım çok az kişi var klasik koyu renkte dangalanma görüyorum ne yapabilirim

Şu zımbırtı mı sorunluymuş hocam?

Eğer öyleyse yeni bir tane al kurtul bunlardan, altın kaplama olanları falan var bildiğim kadarıyla..

evt hocam altın uçlu olanları varmış geceden beri araştırıyorum sadece 1 kişide düzelmiş geri kalan herkes ya kartı iade etmiş yada yeni monitör almış deniyeceğim

• Sapphire HD7850 OC 2GB 256Bit olan 7850 mi? Hangi marka ekran kartı? Ben bundan aldım da, inşallah aynı sorun çıkmaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sapphire HD7850 OC 2GB 256Bit olan 7850 mi? Hangi marka ekran kartı? Ben bundan aldım da, inşallah aynı sorun çıkmaz..

hocam bendeki asus fakat 10 saattir araştırıyorum hepsinde var sorun (gördüğüm kadarıyla) 7850/7870

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 10 Şubat 2013; 11:17:31 >
  • quote:

quote:

Sapphire HD7850 OC 2GB 256Bit olan 7850 mi? Hangi marka ekran kartı? Ben bundan aldım da, inşallah aynı sorun çıkmaz..

hocam bendeki asus fakat 10 saattir araştırıyorum hepsinde var sorun (gördüğüm kadarıyla) 7850/7870

7850/7870 kullananlar konusundaki mesajlarına da baktım, umarım en kısa zamanda güzel bir çözüm bulabilirsin hocam..

• İade şansınız varsa iade edin derim.Ayrıca hocam gtx 560 ti 192 değil 256 bit olan bir karttır.Almayı düşünebilirsiniz :
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engtx560tdci2di1gd5-gtx560-ti-directcu-ii-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63686

Alabiliyorsanız paranızı alın ve bekleyin derim.O zamana kadar üzerine para ekleyip yeni çıkan kartlardan alırsınız.Ya da şuna da bakabilirsiniz :
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-60901-10m-gtx660-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62094

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 10 Şubat 2013; 11:56:44 >

• quote:

quote:

quote:

7850/7870 kullananlar konusundaki mesajlarına da baktım, umarım en kısa zamanda güzel bir çözüm bulabilirsin hocam..

hocam youtube'da denk geldim gel beraber kolları sıvayıp şu işe çözüm bulalım

http://www.youtube.com/watch?v=nDuuyuDSnEo

sappire'dede sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 10 Şubat 2013; 13:08:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

sappire'dede sorun var

Deme bunu deme bunu

http://forum.donanimhaber.com/m_66367588/tm.htm şu konuyu okudun mu? Monitör değiştirince düzeliyormuş demişler maalesef, senin açından kötü bir durum tabi.

Bu arada ben hdmi ya da dvi kullanacağım zaten Ama yardımcı olayım, vardır bir yerlerde çözümü..

• merhabalar arkadaşımda gtx570 vardı , sattı onu daha sonra hd 6950 aldı dönüştürücü eski oldugu için görüntü çok bulanıktı daha sonra gitti dönüştürücü aldı sorun felan kalmadı , fakat hd 7850 de almıştı onda problem yoktu.. bu birazda şans işi gibi birşey sanırım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sappire'dede sorun var

Deme bunu deme bunu

http://forum.donanimhaber.com/m_66367588/tm.htm şu konuyu okudun mu? Monitör değiştirince düzeliyormuş demişler maalesef, senin açından kötü bir durum tabi.

Bu arada ben hdmi ya da dvi kullanacağım zaten Ama yardımcı olayım, vardır bir yerlerde çözümü..

hocam baya baktımda 1 kişi altın uçlu çevirici takmış ancak öyle düzelmiş ama bazılarıda o kadar çevirici değiştirmesine rağmen hiç birinde sorun düzelmemiş aslında kartı alalı daha 24 saat bile olmadı ama iade etmek istemiyorum bu veledi çok sevdim insan dışı bir yaratık gibi bişeye benziyor sanırım monitör alacağım ikinci el filan araştırıyorum denk gelirsede altın uçlu çevirici deniyeceğim kutunun içinden çıkan stock çeviriciyle sorun devam ediyor

• quote:

hocam baya baktımda 1 kişi altın uçlu çevirici takmış ancak öyle düzelmiş ama bazılarıda o kadar çevirici değiştirmesine rağmen hiç birinde sorun düzelmemiş aslında kartı alalı daha 24 saat bile olmadı ama iade etmek istemiyorum bu veledi çok sevdim insan dışı bir yaratık gibi bişeye benziyor sanırım monitör alacağım ikinci el filan araştırıyorum denk gelirsede altın uçlu çevirici deniyeceğim kutunun içinden çıkan stock çeviriciyle sorun devam ediyor

Bana kalırsa bence de ekran kartını değiştir, gir 7850 Kullananlar konusuna, asus ya da sapphire dışında ne önerirsiniz de. Powercolor falan olabilir sanırım, fiyatları bilmiyorum, ben ucuz diye sapphire almıştım

Tabi monitörünü bilmiyorum, monitörünün marka modeli nedir acaba?

• bende geçen hafta asus aldım direct cu 2 sadece far cry 3 ü dalgalanma sorunu var o da rahatsız etmiyo sadece karanlık renkde zaten. onun dışında kart king kong gibi sağlam:D oc felan hiç gerekte yok çözünürlüğüm belli zaten bu monitörle ihtiyacımda yok oc ye bu çözünürlükte bu kartın uçurmayacağı bir oyun olduğunu zannetmiyorum. o kadar takıntı yapmayın siz de. ileride monitör değiştirirsiniz eliniz bollaşınca relax biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 10 Şubat 2013; 13:34:38 >
  • quote:

quote:

Bana kalırsa bence de ekran kartını değiştir, gir 7850 Kullananlar konusuna, asus ya da sapphire dışında ne önerirsiniz de. Powercolor falan olabilir sanırım, fiyatları bilmiyorum, ben ucuz diye sapphire almıştım

Tabi monitörünü bilmiyorum, monitörünün marka modeli nedir acaba?

datron 19inç lcd monitör hocam sanırım 2009 yılında almıştım çokta temiz iyi kullandım ama teknoloji bizi kemiriyor ya yoksa 3 5 sene gideri vardı aslında 21 inç'e geçmenin zamanıda geldi diye düşünüyorum şöyle 1 2 ay idare edip dvi çıkışlı alsam diyorum hani 7850 gerçekten çok iyi yükte bile kapasitesinin %30'unu kullanıyor daha %100 nasıl denerim bilemiyorum hazır arıza çıkartmışken dvi monitör mü alsam diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 10 Şubat 2013; 23:09:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pantorion

bende geçen hafta asus aldım direct cu 2 sadece far cry 3 ü dalgalanma sorunu var o da rahatsız etmiyo sadece karanlık renkde zaten. onun dışında kart king kong gibi sağlam:D oc felan hiç gerekte yok çözünürlüğüm belli zaten bu monitörle ihtiyacımda yok oc ye bu çözünürlükte bu kartın uçurmayacağı bir oyun olduğunu zannetmiyorum. o kadar takıntı yapmayın siz de. ileride monitör değiştirirsiniz eliniz bollaşınca relax biraz

hocam aynen ya bu kart bi harika yani geri vermek istemiyorum yanlız bende oyunla alakası yok herşey kapalıyken bile koyu gri alan açarsanız yine dalgalanma oluyor mesela herşeyi kapatıp koyu gri açın görüceksiniz

• Monitör de VGA hariç giriş yoksa çözemezsiniz.
  • 250-300 tl arasında bıle guzel 21.5'' lık monıtorler mevcut..alın ve farkını gorun..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.