Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.790
Cevap
95
Favori
620.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haacar

    Sizin de söylediğiniz gibi donanım listesinde yok ama ben var diye hatırlıyorum. allure donanım kullanan bir arkadaş cevap verirse bizi de aydınlatmış olacak bu konuda..

    allure düşünüyorum. Cam tavan aklımı çeldi. Etg5 nasıl bir unitedir. Aracı alırsam pişman olur muyum. Birde active alsam çok fark olur mu Konfor yönünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yeni fabia'ya daha sonra 208'e baktım. Açıkçası 208 daha içime sindi. Test sürüşü yapmak istedim test araçları yokmuş. Allure donanım da yok. Galiba Allure donanım satmıyor ki getirmiyorlar. Babam da yanımdaydı o da baya beğendi. Bana active etg için 45500 fiyat verdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam bende yeni fabia almayi dusunuyorumda neyini begenmedinizi..Motor sanziman ve doananim fabiada cok daha iyi degilmi tesekkurlr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Tam adamına sordunuz hocam

    Valla ben aracımı değiştireli bir hafta kadar oldu. ben 208 imin sürüş keyfinden, malzeme kalitesinden, donanımından, yakıt ekonomisinden çok memnundum. ancak etg5 beni hayal kırıklığına uğrattı. ben etg5 e bi türlü alışamadım o da bana alışamadı ve yaklaşık 1 sene 4 ay kadar süren 208 maceram sona erdi. bence aracı almayı düşünüyorsanız bi test sürüşü yapın arabayı şöyle yokuş bi yere götürün birkaç kere kalkış yapın. daha sonra belli bi hızda yokuşta giderken yavaşlayın aracın kendisi vites düşürsün. bir de 1-2 ve 2-1 vitesleri kendisi değiştirecek şekilde aracı kullanın yani dur kalklar yapın. bi bakın şanzımanın durumuna ona göre kararınızı verin..

    arabayı aldığım zamanlarda bende allure düşünüyordum ama Türkiye ye gelmediğini filan söylediler. bende active almıştım. beni de en çok çeken yanı cam tavanla alüminyum jant olmuştu. bilemiyorum şimdi getiriyorlar mı allure..

    konfor derken neyi kastettiniz anlamadım ama allure ile active arasında yol konforu olarak çok fark olmadığını düşünüyorum. 15 inç jantlar ile 16 inç arasında çok fark olmasa gerek. ancak donanım farklarının yarattığı konfor farkı var. özellikle otomatik kararan iç dikiz aynası, ışıklı makyaj aynaları, yağmur sensörü, far sensörü (varsa tabi), cam tavan gibi özellikler sürücüye konfor sağlayan donanımlar..




  • badking kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Öncelikle Fabia2 sahibi olarak yorum yapıyorum. Fabia tip olarak güzelleşmiş ama VW'leşmiş. Ben VW tasarımlarından iğreniyorum eksiden bir nebze Skoda dokunuşları vardı. Ayrıca Fabia2'ye göre daha darlaşmış araç. Bu konuda 208 daha ferah geldi. Bir de malum DSG ve TSI sorunları mevcut. 208 bana özgün geliyor. Fiyatlar daha uygun. İkincil marka değil. Teknik olarak daha risksiz. Koltuklar bana çok rahat geldi. Aracın hareketli tasarımı cezbetti. Ben ayrıca bu aracın hem manuel hem otomatiğini kullanmıştım. Şeker gibi arabaydı konforlu ve sessiz gelmişti. Ele ayağa da düşmedi o çok önemli benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya benimde alternatifimdi 208 ama allure modeli satilmiyor galiba full dinanim cok ii fiyat var o yuzden vazgecmistim.Allure mideli hakkinda bilginiz varmi.bide 208 olanlar donanim hakkinda bilgi verebilirletmi.
  • haacar kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim. Fiyatına göre güzel araç. Benimde kafama takılan etg5 şanzıman. Neyse biraz daha sürem var Hayırlısı bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben 2015 allure aldım kısmetse haftaya teslim alacağım. Gemide henüz. Allure satmıyor değil böyle bir kanı oluşmasın bayiler para yatırıp getirmiyorlar ayrıca birde şu sıkıntı oldu alurre da cam tavan standart istememe imkanı yok hal böyle olunca allure siparişleri azaldı. Herkes cam tavan istemiyor. Cam tavanlı active ile allure fiyatı neredeyse aynı bakarsanız o bakımdan eğer cam tavan isteniyorsa kesinlikle allure alın active + skypack yaptırmayın allure buna değer.
  • Hocam güle güle binmeyi nasip etsin allah hayırlı olsun

    allur da tam olarak standart donanım ne geliyor

    birde fiyat kaça anlaştınız

    Saol
  • http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?8430-208-hakk%FDnda-her%FEey-burada&p=201446#post201446
    Arkadaşlar linkte bir arkadaşın 208 e yapılacak uygulamalarla ilgili yaptığı mükemmel bir paylaşım var.özellikle access birazda active araçlar allure u aratmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy İ kullanıcısına yanıt
    icemy hocam sende BMW ye geçtin ama yine burralardan kopamadın :) sanırım 208 i özlüyorsun link için teşekkür ediyoruz faydalı bilgiler var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • core2dal kullanıcısına yanıt
    Bir haftadır trend 1.2 Polo kullanıyorum.208 çok daha iyi bir araç.Değerini bilin.
    Özellikle 1 depo ile 1000 km şehiriçi gittiğim günleri özlüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy İ kullanıcısına yanıt
    hocam o değerlere nasıl ulaştınız? araç şu an 2000 km'de ama ortalama 7,2 gibi bir yakıt tüketimi var..bir depo ile 650 km şehir içi yapılabiliyor. 7-8 bin km sonra tüketim biraz daha düşer demişlerdi ama epey bi fark var sanki.

    yeri gelmişken 1,2 etg otomatik vites kullanan diğer arkadaşlara da sorayım. yakıt tüketimleriniz nasıl, ilk aldığınız aylara göre bir düşme var mı?
  • kerbuga K kullanıcısına yanıt
    Hocam benim araç dizeldi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler önceki sayfada yazdığım, camlar tam kapalıyken bazen benim duyduğum cam tıkırtısı hususu ile ilgili soruya göz atabilen oldu mu? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy İ kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni rekor 100 liralık mazot ile 620 km enjektör temizliği ve yaz lastiği değişikliği ile tüketim biraz daha azaldı. Son aldıgım mazot petrol ofisindendi sanki biraz daha fazla km gidiyor gibi geldi daha önce total den excellium katkılı olanından alıyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam ufak tıkırtılarda müzik açıyoruz artık :) kapı fitili lastiklerinden geliyordu benim eski araçta. Lastiğe silikon sütü sıkıp sunger ile yedirince ses kayboluyordu. Benzer durumsa deneyebilirsiniz. Benim yaşadığım olay kemer takılan yerin gıcırdamasıydı sprey pas giderici yağlayıcı olan wd sprey ile onu da hallettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy İ kullanıcısına yanıt
    pardon o zaman :) 1,2 kullanıyorsunuz diye hatırladım..dizel fabrika değeri 3,5 ama gerçekte 5 litre filan oluyor heralde söylediğinize göre. zaten o fabrikada nasıl kullanıyorlarsa artık gerçekle hiç alakası yok :) 6,5'a düşürsem iyi diyeceğim bakalım ilerde tutturabilecek miyiz...
  • benim şehiriçi değer 4,5 lt di.şehirdışında fabrika değerinin altınada iniyordum.hatta bir mesafede şehiriçi 2,7 bile yapmıştım.yol boştu :).tamamen kullanmaya bağlı değişiyor değerler.ben çok kısa mesafe ve boş yol değerleriyle 4,5 değerini yakalamıştım.aracı çok fazla stop ettiriyordum.
    ama @core2dal şehiriçi değerini tutturuyordu bildiğim kadarıyla @core2dal
  • kerbuga K kullanıcısına yanıt
    O değerleri hava şartlarından tamamen izole edilmiş, 1 derece bile eğimi olmayan bsk bir yolda elde ediyorlar. aksi halde dediğiniz gibi bizim elde etmemiz imkansız..

    bence zaman geçtikçe 6.5 değerini yakalamanız mümkün. forumda çok arkadaş o değerleri yakalamıştı diye hatırlıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.