Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.467
Cevap
47
Favori
936.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asilx; araba temmuzun on beşinde geliyor geçen konuştum.

bana sen istesende ben vermem sana 2007 vereceğim dedi bende yani bekledik on beşgün daha bekleyelim 2007 alalım zaten izinleride bu yüzden iptal ettik ağustosun yedisine kaldık bekledik birazdaha bekleyelim diye karar verdik
  • arabayı alalım ondan sonra söyleyeyim

ama sen bir tahminde buluna bilirsin en kıvrak hangisi.
  • bencede 15 gün daha bekle 2007 al
    doğru karar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 9 Temmuz 2006; 0:08:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: angaralı71

arabayı alalım ondan sonra söyleyeyim

ama sen bir tahminde buluna bilirsin en kıvrak hangisi.

valla bence al birini vur ötekine

ama bir tahminde bulunayım Neziroğlu
  • asilx; evet ankaralıyım

bencede ikinci eli düşünerek 2007 olarak alacağım kısmetse

ama alışkanlık çok kötü işe arabayla gidip geliyordum şimdi araba yok baya zor oluyor bununda kıymetini böylece daha iyi anlamış olduk
  • neyse süpriz olsun birdaha kısmet olur alırsam kapısından geçmem zatenservisede oraya götürmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: angaralı71

asilx; evet ankaralıyım

bencede ikinci eli düşünerek 2007 olarak alacağım kısmetse

ama alışkanlık çok kötü işe arabayla gidip geliyordum şimdi araba yok baya zor oluyor bununda kıymetini böylece daha iyi anlamış olduk

evet araba alışkanlık olunca bırakması zor gerçekten.. ama ankarada da okullar bitti trafik mahvoldu.. her tarafı kazdılar

eskişehir yolu istanbul yolu mahvolmuş durumda şuan.. keşke metro olsada her yere kullansam diye düşünmüyor değil

• allahtan işyeri eve yakın 2km
    biraz erken çıkarsam yürüyerek gidilebilecek mesafede hem spor yapmış oluruz ama daha öyle birşeyde bulunmadık.

ben daha önce istanbuldayken gidiş geliş yol toplam üç saatti

burası trafik yönünden oraya bakarak süper
  • evet istanbul daha beter gerçekten trafik olayında..

Neyse ben yatıyorum hocam, iyi geceler herkese
  • Kaskoları ii inceleyin derim onunda binbir türlü numarası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can1043 -- 9 Temmuz 2006; 1:25:18 >
  • arkadaşlar kasko konusunda;
    aracınızı gotureceğiniz servisin anlaşmalı olduğu şirketlerlere kasko yaptırın..benim aldığım servisin anlaşmalı olduğu anadolu sigorta ve axa oyak tı..(axa oyak)tum turkiyedeki renault servisleriyle anlaşmalıymış..bu konu çok onemli Allah gostermesin başınıza kaza;çalıntı;hasar gelirse daha iyi anlarsınız..
    ben aracımı kredili aldığım için bankadan (iş bankası) anadolu sigortaya yaptırdım..
  • önemli olan bir de şu;
    benim aracım clioIII hb 1.5 dCİ expression(ruhsatta boyle geçiyor)
    bankadan kasko poliçesini almaya gidince inceledim
    clio2 symbol 1.5 dCi üzerinden kasko yapılmış..
    kaskoyu yapan bayana soylediğimde ne fark eder dedi.sonuçta ikiside clio dedi..
    servisi aradım bana ruhsattaki modele gore poliçe olmalı yoksa ilerde başınız ağrır dedi..aman dikkat edin bu konuya
    bankadaki gorevli, bayan aracınızın faturası 29.900 den kesilmiş o fiyatlara denk gelen clio2 symbol dedi.clioIII expression 1.5 dCi 31.850 gozukuyor dedi..baya bi atıştım hatunla...akşam eve geldim tel açtı değiştirdiğini soyledi...
    kredi kartına 8 taksit 1.276 liraya geliyor benim kaskoda..

poliçelerinizi alırken bu hususlara dikkat edin arkadaşlar...
    ben kredi nedeniyle yaptıramadım ama axa oyak tercih edin bence..seneye bende ona geçecem...
    axa oyak 1.050 fiyat vermişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emhotep -- 9 Temmuz 2006; 10:57:11 >
  • Evet o olabiliyor. Benim aracın ruhsatın Clio 1.4 16v Dyna yazıyor. (Poliçede de) Büyük olasılıkla benimkide Clio 2 ye göre kesildi ama ne poliçede ne de ruhsatta Clio 2 veya 3 yazmadığından bir problem olmaz heralde
  • inşallah olmaz.bir kişinin yanlış satırı işaretlemesi ilerde başımıza sorun çıkarabilir ..senin ruhsattamı yanlış çıktı yoksa
    kafanı bulandırmak istemem ama ben biraz pipirikliyim bu konularda
  • oooo rütbe almışım ben buarada..arkadaşlar bunu kutlayalım..yemekler benden
  • quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

inşallah olmaz.bir kişinin yanlış satırı işaretlemesi ilerde başımıza sorun çıkarabilir ..senin ruhsattamı yanlış çıktı yoksa
    kafanı bulandırmak istemem ama ben biraz pipirikliyim bu konularda

onu yapabilirler miki? Sonuçta aracın şasi ve motor numaraları belli.. hem symbol de yazmıyor Clio II HB gibi çıkartılarsa imalatta da yurtiçi yazıyor

• yanlış bilgi vermişim sana asilx..
    benim ruhsattada aynen yazan şu:clio hb expression 1.5 DCI
  • quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

yanlış bilgi vermişim sana asilx..
    benim ruhsattada aynen yazan şu:clio hb expression 1.5 DCI

heh
    benimkinde de Clio HB 1.4 16v Dyna yada ona benzer birşey yazıyor

Clio III demiyor yani ruhsatta

edit: bu arada rütben hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 9 Temmuz 2006; 13:53:47 >
  • ne anlasın senin ruhsatını kontrol etçek polis filan clio işte
  • evet ama kendimizi en kötü senaryoya hazırlıyalım ama
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.