Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar,daha önce jiayu g3 konu başlığı altında telefonun , uygulamaların, romların ve telefonun kullanımı ile ilgili konular paylaşılması gerekirken, malesef hep sipariş ve gümrük ile ilgili konular paylaşılmış ve konu kirlenmişti şimdi o konu yöneticiler tarafından haklı olarak kapatıldı. Telefonun sipariş süreci burada devam etsin, telefonla ve kullanımı ile ilgili konular ise :

    http://forum.donanimhaber.com/m_70135038/mpage_1/f_/key_jiayu+g3//tm.htm#70178525

    başlığından devam etsin böylesi hem konunun kirlenmesini engeller hemde doğru bilgilere daha hızlı ulaşılır.



  • Ben tmallbox tan sipariş ettim umarım takılmadan gelir. o site için güvenilir deniyodu bakalım artık umarım takılmaz. Telini takılmadan almış olan arkadaşlar buraya takip kodlarını kapatarak kargo takip sırasını kopyalasalar en azından karşılaştırma yapabiliriz. Teşekkürler...
  • bu gumruk mevzuati degissecek gibi yinede birkac ay suremiz var gibi kimileri subat ayinda diyor ama bu kadar kisa surede yetismez. baari bu birkac ayda adam akilli alis-verisimizi yapsak
  • Katılıyorum kazık yemek İS-TE-Mİ-YO-RUZ ! Bu telefon geçmesse umi x1 geçirmeye çalışcam onun kutusu küçük geçer diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar Türkiyede Akıllı Telefonlara uygulanan vergi %25 ötv %18 Kdv ve 100 tl kadar da Diğer vergilerdir. Devlet bu işten tatlı para kazandığı için Gümrükten gelen Telefonlara taktı gerçi mevzuat gereği yasak olan bir üründür. Gümrükten 75 Euroya kadar diğer malzemeler geçirebilirsiniz fazla olursada vergisini öder yine alırsınız, Ama Telefon söz konusu olunca kurtuluş yok İade-i kargo yapıyorlar satıcıya. gümrük mevzuatı da değişecek bazı yerlerde arkadaşlar şubat başı demiş ama bence Nisan Mayısı bulabilir. Haa deyince bu ülkede mevzuat değişmez
  • Kimisi torbaya eklendi yazısını görürsen anlaki gümrükten geçmiş diyor. Ama hiçte öyle değil. Benimkinde torbaya eklendi yazısından sonra gümrüğe gönderildi yazmıştı. Sonra kimileri merak etme yurt dışından gelen her ürün gümrüğe gönderilir ama takılmazsa sana gelir demişlerdi. Öylede olmadı. Yani demem o ki telini almış birisi kargonun hangi aşamalardan geçtiğini buraya kopyalarsa en azından bizde elimize geçip geçmeyeceği konusunda aydınlanmış oluruz. Telini almış biri lütfen o sıralamayı süreci buraya bi kopyalasın..
  • Bana 200 dolar altı Paypal
    güvenceli , Ücretsiz kargolu
    Jiayu G3 linki verebilicek
    var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Antelife iyiydi ama Turkiyeye gondermiyyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bercalan21

    Kimisi torbaya eklendi yazısını görürsen anlaki gümrükten geçmiş diyor. Ama hiçte öyle değil. Benimkinde torbaya eklendi yazısından sonra gümrüğe gönderildi yazmıştı. Sonra kimileri merak etme yurt dışından gelen her ürün gümrüğe gönderilir ama takılmazsa sana gelir demişlerdi. Öylede olmadı. Yani demem o ki telini almış birisi kargonun hangi aşamalardan geçtiğini buraya kopyalarsa en azından bizde elimize geçip geçmeyeceği konusunda aydınlanmış oluruz. Telini almış biri lütfen o sıralamayı süreci buraya bi kopyalasın..

    Yurda ilk girdiğindeki İstanbul PİM Torbaya eklendi ifadesinden sonra eğer ptt şubesi için torbaya eklendi yazarsa o zaman tehlike geçmiş demektir. yani ilki bir şey ifade etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 11 Ocak 2013; 3:57:37 >




  • Antelife da 22 dolar'a g3 promosyon paketi vardi ama Turkiyeye gonderi yapmiyorlarmis. Baska Bildiginiz promosyon paketi satan bi yer var mi acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 11 Ocak 2013; 10:44:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bende takıldım gibi 5 gündür pimde bekliyor

     Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ


    Hala aynı durumlar ya. Artık takılacaksa takılsında geri gitsin abi yeter bune be.

     Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gojira -- 12 Ocak 2013; 21:40:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihan59

    Antelife da 22 dolar'a g3 promosyon paketi vardi ama Turkiyeye gonderi yapmiyorlarmis. Baska Bildiginiz promosyon paketi satan bi yer var mi acaba?

    bende bulamadım :S

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuasH

    Sanırım bende takıldım gibi 5 gündür pimde bekliyor

     Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ


    Umarım takılmamıştır. İstanbulda mı yaşıyorsun? Çünkü gümrüğe sevk edildi yazısından sonra gümrükte PTT ye yolluyor anladığım kadarıyla. Yani Gümrük ya " Bu paket te telefon var işlem yapılmalı" deyip PTT ye yolluyor. yada herhangi bir işlem yapmadan dağıtıma verilmek üzere PTT ye yolluyor. Ben bu şekilde anlıyorum farklı da olabilir. Ama genellikle gümrüğe sevk edildi yazılanlar takılıyor .




  • İstanbul dışındaysan bulunduğun ilin PTT merkezine gelmesi ve işlemeleri 3-4 günü bulabilir bu normal. Gerçi İstanbul da yaşayanların ki bile gümrüğe sevk edildi yazısından sonra 3-4 gün geçikmeyle PTT ye sevk edilebiliyor. Yani bekleyip göreceğiz. Süreci paylaşırsın bizimle. Ama arkadaşlar kesinlikle buradan takip kodu PAYLAŞMAYINIZ.
  • Takılmış.Sonraki aşamada Gönderi Yurt Içi Merkezine Sevk Edildi ve Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi olacak.Tebligat gönderilecek.Geçmiş olsun.
  • Jiayu G3 promosyon paketi bulabilen var mı bir tane buldum 34..... küsüratlı bir şey , daha ucuza bulabilen varsa lütfen yardımcı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuasH

    Sanırım bende takıldım gibi 5 gündür pimde bekliyor

     Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

    Hocam benim aşamalarda sizinki ile aynı. Benim ki 1 haftadır PİM'de bekliyor. Yaşadığım şehirdeki PTT'ye sordum. Gümrüğe girmiş çıkınca buraya gelir dedi ama onunda çok bilgisi yok bence bu konuda. Bu kadar zaman niye bekletiyorlar acaba? Tebligat filanda gelmedi, gümrükten. Beklemeye devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 11 Ocak 2013; 13:06:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuasH

    Sanırım bende takıldım gibi 5 gündür pimde bekliyor

     Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ


    Telefonun gelmiş, (0212) 565 1400 telefonu arayıp nerede olduğunu öğrenip gidip elden alabilirsin. Beklemene gerek yok, eğer istanbulda isen.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.