Bildirim
Lodgy Satışlar Başladımı?Fiyat aldım da
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dacia resmi sitesinde duyuru veya fiyat bilgisi hatta 2013 modellerine yönelik hiç bir veri bulunmuyor. Zeytinburnu bayisinde varsa helal olsun. Adamlar genel müdürlükten hızlı davranmışlar :):)
Araç bir gelseydi görüp karar verirdik. Dört gözle hala beklemedeyiz... -
quote:
Orijinalden alıntı: gozlugol
Dacia resmi sitesinde duyuru veya fiyat bilgisi hatta 2013 modellerine yönelik hiç bir veri bulunmuyor. Zeytinburnu bayisinde varsa helal olsun. Adamlar genel müdürlükten hızlı davranmışlar :):)
Araç bir gelseydi görüp karar verirdik. Dört gözle hala beklemedeyiz...
Araçlar geldi diye biliyorum
Bazı bayileri aradım 90 bg olanı var diyorlar, 110 gelmiyecekmiş nasıl iş anlamadım
bir forum da fotoğraf paylaşmışlar Antalya sanırım orada çekilmiş
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/142587-yeni-dacia-lodgy.html
Fuar da belirtmişlerdi fiyatları
-
Evet araç teşhir amaçlı K.Maraş-Yolsan'a da gelmiş ancak fiyat konusunda net bir bilgileri yok. 25 Ocaktan sonra satışa sunulacak ve tahmini "1.5 laurette, 110 bg, 7 Koltuklu, Beyaz" model için 43000 dolaylarında olabilirmiş. Hafta sonu gidebilirsem il merkezine incelerim ve fotolarını da çekerim.
Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: gozlugol
Evet araç teşhir amaçlı K.Maraş-Yolsan'a da gelmiş ancak fiyat konusunda net bir bilgileri yok. 25 Ocaktan sonra satışa sunulacak ve tahmini "1.5 laurette, 110 bg, 7 Koltuklu, Beyaz" model için 43000 dolaylarında olabilirmiş. Hafta sonu gidebilirsem il merkezine incelerim ve fotolarını da çekerim.
Teşekkürler.
Bekliyorum
Bakalım Fiyatı da öğrenirsin belki :)))
birde deneme sürüşü yaptın mı senden iyisi yok:))) -
Manisa bayide var.Gittim inceledim fena değil içten baya güzel ama dıştan çok tipsiz bence.Kalite bakımından öyle ahım şahım bir fark göremedim benim Logan Mcv Black e göre.Test aracı olmadığı için kullanamadım ama gelince haber verecek arkadaş ... -
BEN 23 ARALIK GÜNÜ ARACI BAYİDE İNCELEMİŞTİM 1.5 DİZEL LAURANTE FÜME 7 KOLTUK. KISACA YARDIMCI OLAYIM. 4 CAM OTOMATİK DİĞER DACİA LAR GİBİ KONSOL ÜZERİNDE DEĞİL DİĞER MARKALARDAKİ GİBİ SÜRÜCÜ KAPISININ ÜZERİNDE. NAVİGASYON MEVCUT. ARAÇ DIŞTAN EPEY Bİ HEYBETLİ. ÖN VE ARKA TASARIM GÜZEL. İÇİ ÇOK GENİŞ VE FERAH. 3. SIRA KOLTUKTA DİZ MESAFESİ TATMİNKAR.
23 ARALIKTA BANA VERDİKLERİ FİYAT 42.500 TL İDİ. AMA BENİ ŞAŞIRTAN BAYİYE GELELİ NEREDEYSE 1 AY OLMUŞ BİR ARACIN HALA NE SİTESİNDE BİR TANITIMI VAR NEDE HERHANGİ BİR YERDE BİR REKLAMI? -
Şubat ta satışa başlanacakmış ve lansman fiyatı olarak da bana 7 koltuk dci motor 90 hp sanırım 43 milyar dediler ... -
geçen hafta erzurum doğumakta aracı inceledim. gayet ferah ve geniş bir araç. bagajı cok geniş. yukarıda soylendiği gibi cam acma düğmeleri kapılarda nav v.s de mevcut. baktıgım arac 90 mı 110 mu bilemiyorum sormadım ancak satıs temsilcisine fiyat sordum 32 ila 38 arası bi fiyat düşünülüyor dedi. benim izlenimim şu oldu dacia reno nun yancısı idi ama yukarıları oynuyor. fiyat/malzeme kalitesi olarak hakeder mi bilemem. -
İzmir-Mais de füme 1.5 dci 110hp 6 vites olanı inceledim.Öncelikle çok başarılı araç olmuş ticarileri siler gibi ..ticari fiyatını düzgün ve hacimli araç olmuş bagaj hem uzun hem hacimli
Başta belirtmek gerek dacianın şuan için en kalite aracı olmuş.
MCV ile alakası yok tip olarakta kalite olarakta işçilik olarakta.
Renault modellerine yaklaşmış
İki kapı arası fitil olsun ,Sürücü tarafı Güneşlikte Kapaklı aynası olsun,4 Cam otomatiğinin kapılarda oluşu,Arka kapların cam düğmeleride kapılarda Hoparlörlerin ön arka kapılarda olması Kokpit tasarımı,NAvigasyonlu ekran
Çamurluk içleri arkalar dahil plastik kaplamalı olmuş diğer dacilarda yok Yer döşemeleri kalınlaşmış diğerleri gibi ince halıflex değil
Görünüşe gelirsek araç çok güzel duruyor Amblem olmasa dacia demezsiniz yanında mcv ve duster vardı ama onlar lodgy gibi durmuyorlar araç çok derli toplu görünüme kavuşmuş.
Kaput amortisörlü ve kaput keçesi var
Ön tampon altı lip var ve araç yere diğer dacialardan daha yakın
16" alaşım jant çift renk kokpit navigasyon ve hız sınırlama düğmeleri vardı 6 vitesti
Arka bagaj içini keşke duster gibi yarım plastik bırakmasalardı göze batan tek açık yer orası kalmış
Lastikler Continental Ecocontact 5 ti güzel.
Bagaj kapağı tek parça güzel
Fiyat 40 ve üzeri iyi olmaz sanırım mcv ler bitene kadar fiyat düşmez.
Romanyada mcv laurette ile lodgy laurette fiyatları aynıydı..
-
quote:
Orijinalden alıntı: alfa-x
İzmir-Mais de füme 1.5 dci 110hp 6 vites olanı inceledim.Öncelikle çok başarılı araç olmuş ticarileri siler gibi ..ticari fiyatını düzgün ve hacimli araç olmuş bagaj hem uzun hem hacimli
Başta belirtmek gerek dacianın şuan için en kalite aracı olmuş.
Renault modellerine yaklaşmış
İki kapı arası fitil olsun ,Sürücü tarafı Güneşlikte Kapaklı aynası olsun,4 Cam otomatiğinin kapılarda oluşu,Arka kapların cam düğmeleride kapılarda Hoparlörlerin ön arka kapılarda olması Kokpit tasarımı,NAvigasyonlu ekran
Çamurluk içleri arkalar dahil plastik kaplamalı olmuş diğer dacilarda yok Yer döşemeleri kalınlaşmış diğerleri gibi ince halıflex değil
Görünüşe gelirsek araç çok güzel duruyor Amblem olmasa dacia demezsiniz yanında mcv ve duster vardı ama onlar lodgy gibi durmuyorlar araç çok derli toplu görünüme kavuşmuş.
Kaput amortisörlü ve kaput keçesi var
Ön tampon altı lip var ve araç yere diğer dacialardan daha yakın
16" alaşım jant çift renk kokpit navigasyon ve hız sınırlama düğmeleri vardı 6 vitesti
Arka bagaj içini keşke duster gibi yarım plastik bırakmasalardı göze batan tek açık yer orası kalmış
Lastikler Continental Ecocontact 5 ti güzel.
Bagaj kapağı tek parça güzel
Fiyat 40 ve üzeri iyi olmaz sanırım mcv ler bitene kadar fiyat düşmez.
Romanyada mcv laurette ile lodgy laurette fiyatları aynıydı..
İstanbulda bazı bayileri aradığımda 110 bg olanı gelmiyor deniliyor
Bilgi kirliliği var sanırım 7 koltuklu fuar da 39,000 tl idi sanırım 110 bg 42-43.000 civarı olacak diye tahmın ediyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: alfa-x
Mcv ile tabiki alakası yok ikisi de farklı araba Bunun dışında malzeme kalitesi anlamında öyle ahım şahım bir fark yok Bazı cam düğmesi gibi ekstra artıları (ki olması gereken bu zaten) olmasına rağmen öyle abartılacak seviyede değil bence kesinlikle.Şahsen 45 milyar veremem ... -
Eğer 40 bin tl nin altında bir fiyat düzenlemesi olursa epey satar ama kritik eşik olan 40 binin üzerine çıkarsa farklı modeller farklı markalar ile yarışmak zorunda kalır ve satışı ciddi anlamda düşer. Duster'ın ön konsolu güncellenmiş hali gelirse kimse 40 binin üzerinde Lodgy almaz ve Duster'ın satışları daha da artar.
Dacia Türkiye akıllı bir fiyat uygulaması ile zaten Türkiye insanının istediği gibi geniş, ferah, ticarilere alternatif olan bu aracı satış rakamlarında üst çıtalara yükseltir.
Tahminimce MCV ile DUSTER arasında bir yerlerde olacak fiyatı, yoksa ben dahil kimse almayı düşünmez.
Saygılar. -
Yukarıdaki mesajı yazdıktan hemen sonra Gaziantep İmamkayalıoğulları bayisini aradım ve şu fiyatları aldım:
Dacia Lodgy Laureate 110 hp (6 vites) 7 kişilik : 39900
Dacia Lodgy Laureate 110 hp (6 vites) 5 kişilik : 37500
Not: Satışlar yapılıyor ama henüz ellerinde teşhir için tek araç var ve teslimat yapmıyorlar. Bu ayın sonunda veya Şubat başında teslimat yapılacakmış. -
Dacia Lodgy güvenlikte zayıf kaldı
Dacia Euro Ncap testlerine Lodgy modeli ile katıldı. Çarpışma testlerinde kabin bütünlüğünü koruyamayan araç B sütunundan ağır hasar aldı. Önden çarpmalarda baldır, göğüs ve ayak kısımları korunamayan sürücünün yanı sıra yolcularında göğüs ve baldır kısmı sınırlı seviyede güvenlik ile derecelendirildi.
Kötü tablo Lodgy için yandan çarpışmalarda da etkisini sürdürdü. Yandan sabit bariyer testinde göğüs bölgesine zayıf seviyede güvenlik sağladı. Arkadan çarpışmalarda ise güvenlik seviyesi en düşük değeri aldı. Bu sonuçlar ile Dacia Lodgy Euro Ncap testlerinden ancak 3 yıldız alabildi. Aracın ESP sisteminin olmaması, standart olarak sunulmayan hız sınırlama sistemi başarısızlığı destekleyen etmenler arasında.
k a y n a k _ ☻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 15 Ocak 2013; 19:21:37 >
-
1.6 benzinli versiyonları sanırım ayrıca ben merkezi aradım onlar bile cevap vermezken bayi nasıl şimdiden fiyat veriyor ... -
Bayinin cevap verme mantığının altında ellerindeki irsaliyeli faturalar yatıyor. Yani ham fiyat var ellerinde ve ötv, kdv, gider vs. her ne ise ekleyip satış fiyatını belirleyebiliyorlar. Ama bu demek değildir ki kesin fiyat budur. Belki de satış fiyatları açıklanınca daha ucuz bir fiyat politikası uygulanabilir. Kimbilir belki de daha pahalı olur.
Zaten bilgi edinme maili atıldığında adamlar topu bayilere atıyorlar. Araçlar teşhir amaçlı hemen hemen her bayiye ulaşmış. -
test sonuçları pek de ışık verici değil_!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
1.6 benzinli versiyonları sanırım ayrıca ben merkezi aradım onlar bile cevap vermezken bayi nasıl şimdiden fiyat veriyor ...
1.6 modellerinin Türkiye gelmeyeceğini duymuştum. Bu aldığım fiyatlar 1.5 Dizel 110 hp modeller için. -
Manisa bayi yukarıda da belirttiğim gibi 43 den başlayacağını söyledi dizel versiyonların ...
Benzer içerikler
- easy r şanzıman
- dacia sandero stepway kronik sorunları
- dacia sandero 1.5 dci stepway yorumlar
- dacia servis bakım fiyatları
- 1.6 sce motor yorumları
- dacia spring fiyat
- dacia jogger özellikleri
- dacia pickup
- yeni duster
- 2021 dacia duster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X