Şimdi Ara

MSi Ge 60 Wireless Sorunu :( :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GE60 ımda problem var 411 w8 li olan wireless çok sıkıntılı ağlara bağlanmıyor bazen sınırlı diyor bazen kafayı yiyor hiç bir ağı görmüyor hatta az önce böyle oldu ancak sistemi geri yükleyerek çözebildim sorunu mesela şimdi yazdığım bilgisayarla bir ağa bağlanırken msi da sınırlı diyor ve bağlanmıyor ama bazende bağlanıyor yani sıkıntı var çözüm nedir sizce ne yapmalıyım çok canımı sıktı bu :(

• :S mesela şuanda .... 5-2 ağına bağlıyım bu bilgisayarda msi ile denediğimde bu ağa bağlanamıyor diyo :( nasıl çözecem bunu
  • up
  • Hangi ağa bağlanmaya çalışıyorsun? Üniversite ağı falansa dnsyi otomatik yap. Bu sorun windowstan kaynaklanıyor cihazla pek alakası yok. O bölümlerde açman daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donhak

Arkadaşlar GE60 ımda problem var 411 w8 li olan wireless çok sıkıntılı ağlara bağlanmıyor bazen sınırlı diyor bazen kafayı yiyor hiç bir ağı görmüyor hatta az önce böyle oldu ancak sistemi geri yükleyerek çözebildim sorunu mesela şimdi yazdığım bilgisayarla bir ağa bağlanırken msi da sınırlı diyor ve bağlanmıyor ama bazende bağlanıyor yani sıkıntı var çözüm nedir sizce ne yapmalıyım çok canımı sıktı bu :(

intel.com.tr adresinden destek linkine ve oradan da sürücü güncellemelerine ulaşın. Otomatik sürücü bulma linki var. çalıştırın sizin için bulduğu tüm güncellemeleri yükleyin. tarama sonucunda varsa dahili ekran kartı, network kartları, wifi ve ana kart sürücülerini bulacaktır.

Büyük bir ihtimalle intel proset kablosuz yazılımını da yükleyecektir. proset in görev çubuğundaki ikonuna sağtıklayın ve kablosuz bağlanmayı "wifi bağlatı için windows'u kullan" seçeneği ile windowsa bırakın. böylece doğru sürücü yüklenmiş olur. windowsun kullanılmasındaki sebep ise bazı windows iletişimleri için tanımlanmış olması ve windowsun proset i yönetmekte sorun yaşamasındandır.

okul yada iş yeri ağları için arkadaşlar sizi zaten uyarmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: mnaci99

quote:

Orijinalden alıntı: donhak

Arkadaşlar GE60 ımda problem var 411 w8 li olan wireless çok sıkıntılı ağlara bağlanmıyor bazen sınırlı diyor bazen kafayı yiyor hiç bir ağı görmüyor hatta az önce böyle oldu ancak sistemi geri yükleyerek çözebildim sorunu mesela şimdi yazdığım bilgisayarla bir ağa bağlanırken msi da sınırlı diyor ve bağlanmıyor ama bazende bağlanıyor yani sıkıntı var çözüm nedir sizce ne yapmalıyım çok canımı sıktı bu :(

intel.com.tr adresinden destek linkine ve oradan da sürücü güncellemelerine ulaşın. Otomatik sürücü bulma linki var. çalıştırın sizin için bulduğu tüm güncellemeleri yükleyin. tarama sonucunda varsa dahili ekran kartı, network kartları, wifi ve ana kart sürücülerini bulacaktır.

Büyük bir ihtimalle intel proset kablosuz yazılımını da yükleyecektir. proset in görev çubuğundaki ikonuna sağtıklayın ve kablosuz bağlanmayı "wifi bağlatı için windows'u kullan" seçeneği ile windowsa bırakın. böylece doğru sürücü yüklenmiş olur. windowsun kullanılmasındaki sebep ise bazı windows iletişimleri için tanımlanmış olması ve windowsun proset i yönetmekte sorun yaşamasındandır.

okul yada iş yeri ağları için arkadaşlar sizi zaten uyarmış..

Hocam dediğiniz işlemi yaptım güncelleme bölümünde bunlar geldi
    Graphics Driver (Newer Driver Available)
    Intel Chipset Software Installation Utility (Chipset INF)
    Audio Driver for Intel Desktop Board
    Wireless Networking (WiFi)
    Wired Networking

En üstteki ekran katrı onu zaten nvidiadan güncellemiştim sistem geri yükleyince falan gitti büyük ihtimal onu yine nvidia dan güncelliyorum internetle ilgili gözüme iki şey çarptı wireless ve wired networking bunları nasıl indirecem tıkladığımda more information geliyo ordan bi indirme linkine ulaşamadım.

• expand all ile açılan pencerede current driver alanında aktif olan sürücü vardır. eğer yeni bir sürücü öneriyorsa o da yanındaki pencerede çıkar üzerine tıklarsanız sizi download sayfasına götürür.
    eğer wireless kartınızın modelini biliyorsanız otomatik yükleme değil kartı seçerek yükleme yapacağınız download sayfasına gidin ve kartınızı bularak verilen dosyayı indirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • msi ge60 2oe
    driver cdsi güncel değil. ben win8 64 biti update edince wi-fi sorun çıkardı. sınırlı erişim dedi (limited access). bilgiayar ip almadı.

sorun killer lan managment driver

çözüm,
    killer lan managment tı denetim masasından program ekle kaldırdan kaldırıp bilgisayarı restrat etmek, sorun çözülüyor ve güncel driverı internetten indirdikten sonra dirvere yükleyip tekrar restart etmek driverın düzgün yüklenmesini sağlıyacaktır.

http://www.msi.com/serv...oad/nbdriver-19160.html
  • trako T kullanıcısına yanıt
    Teşekürler ge60 la ilgili son problemimim de son bulmuş oldu böylece.
  • Yararlı konu zamanında bende çektim çok wifi den
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xcutter

Yararlı konu zamanında bende çektim çok wifi den

hocam ben de bu konudan muzdaribim ne yapmamı önerirsiniz. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makay

quote:

Orijinalden alıntı: Xcutter

Yararlı konu zamanında bende çektim çok wifi den

hocam ben de bu konudan muzdaribim ne yapmamı önerirsiniz. ?

453 tr modeli var bende firmware update ile çözdüm sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yangac

Teşekürler ge60 la ilgili son problemimim de son bulmuş oldu böylece.

Nasıl çözdünüz, aynılarını yaptım bende çözülmedi. Bendeki sorunda seninki ile aynı. Bilgisayar MSI GE60 2PC. daha yeni aldım. Evde TP-Link in modemi ile eski bir Airties(RT-210) modemi var. TP-Link olan interneti görüyor ve bağlanıyor. Airties modemin yaydığı interneti görüyor ama bağlanamıyor. Başka bir airties modem getirdim onda ise kablosuzu hiç görmedi. Ama bu labtobun görmediği veya bağlanamadığı internete diğer bilgisayar ve telefonlar bağlanabiliyor. Servisi aradım getirin bakalım diyor. Servise götürmek te istemiyorum. Killer management i kaldırdım ama sorun yine çözülmedi. Yenisini hem msi olandan yükledim olmadı sonra tekrar kaldırdım kendi sitesinden suite i yükledim yine olmadı. 1 haftadır uğraşıyorum kafayı yemeye az kaldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.