Şimdi Ara

17.Ankara buluşması (21 ARALIK 2008 Pazar) BULUŞTUK (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.866
Cevap
2
Favori
81.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • jony nin ev kurtuluş çıkışına daha yakın olması lazm benm hatırladığım kadari ile,
    ama en yakın otobüs ile oluyor
    siyasal ın önünde inmeniz yeterli

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

jony nin ev kurtuluş çıkışına daha yakın olması lazm benm hatırladığım kadari ile,
    ama en yakın otobüs ile oluyor
    siyasal ın önünde inmeniz yeterli

tamam o başka o zaman kesin yer söylensin milleti dikimevi istasyon cıkısında beklıyecem dıye agac olmayayım
    aslın da bı lıste olsa kım ne taraftan gelıyorsa ona gore ya hukuk un önünde yada kurtulus ta bulusalım

ben yakınım A.paşa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jonhy_Guitar

arkadaşlar evim cebeci ptt nin orda comiser kardeşimiz eski evimden bahsediyo siz dikimevinde ineceksiniz buluşma gününe yakın daha detaylı konuşuruz

Ankaray dikimevi istasyonu askeriye çıkışı en uygun yer gibi

ptt hemen askeriyenin karşısı zaten

• Eryamandan arabayla gelcem;

Eryaman - Carrefour - istanbul yolu - çiftlik kavşağı - sıhhiye - kurtuluş - ve cebeci istikametinde gelecegim, güzergahım üstündeki arkadaşları alabilirim;
    Özeeliklede yanlarında kasaları olanları
  • comiser ellerine sağlık. topiği üst konu yapan ellerin dert görmesin...
    arkadaşlar bende çankaya-tunalı hilmi caddesi-beğendik-mithatpaşa ve ziya gökalp üzerinden arabayla geleceğim. bu istikamette olan veya olabilecek arkadaşları alabilirim...

bide pazar sabahı herkes evde sayılır

Orjinalden alıntı: prokizya

ya dikimevi ptt nin oralar genelde dar sokak bu arabaları cekecek yer var mı ?

bide pazar sabahı herkes evde sayılır

geçen sefer cebecide volkan bulmuştu bize park edecek yer. cebecide bulduğuna göre dikimevinde hayli hayli bulur...

Rab'le arana giren şifreyi ÇÖZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kırzincirleri

buluşalım 3 kasımda anasını satayım nolcek

kardeş 3 kasım geçti be 26 kasım olmaz mı ???

kızmayasın 3 aralık mesajın alındı.

valla dikimevi ptt nin oralar park soruuun olur gibi kısmet bakalım ...

Orjinalden alıntı: poetryer

geçen sefer cebecide volkan bulmuştu bize park edecek yer. cebecide bulduğuna göre dikimevinde hayli hayli bulur...

he ya.cebeci gibi bi yerde o daracık yere 2 araba sıkıştırdıydık senle. başkada boş yer yoktu hani. dikimevinde sorun olmaz die düşünüyorum bende:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokya6260 -- 13 Kasım 2006; 17:23:07 >
    Biostar TA770 A2+ || AMD Athlon 64 X2 5200+ AM2 || Sapphire HD4830 512MB || OCZ DDR2 1066MHz 2x1024MB || Creative Sound Blaster Live 5+1 || 250GB SATA2 Samsung 8MB || Airties RT-205 || Philips 5+1 || Lg L1960TR || Aopen H600B-B27 OCZ600W || Asus dvd-rom || Lg dvd-writer super multi || Powercom bnt800va || Toshiba Satellite A200-1AH
  • dikimevi ankaray çıkışında buluşuyoz yani
  • Günaydın millet bakalım kısmetse ilk olacak
    pazar sabahı dikimevi ankaray çıkışında elimde karanfillerle beklesem olmaz dimi
    ya yakamıza DH yazan bi kağıtmı yada bişey yapsak ..
    ben nasıl tanırım milleti yoksa millet elinde hdd ilemi geliyo ordan tanırım demi

aslında arabalar için stiker felan olsa ne güzel olur ya

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokizya -- 14 Kasım 2006; 9:10:02 >
  • bu hafta ankaralı dostları toplantıya bakliyorum, yer aneres cafe, tarih 19 kasım 2006 saat 13 adresi konur sokak no 13 kat 5 daire 15, leman kültür veya su cafenin karşısında, kızılayda, yüksel caddesini dikine kesen sokak, güzel bir cafedir, sessiz sakindir, bu hafta ankaralı üyelere ve gruba üye olan arkadaşlara özel mesaj atmaya başlayacağım, umarım biraz insan gelir.

http://forum.donanimhaber.com/m_8858630/mpage_2/key_//tm.htm#10131610 adresinde bu konu detaylandırıldı yeterince ve yolda buluşmaktansa, rahat ve sessiz bir ortamda oturup konuşabilmek ve elimizdeki şeyleri birbirimiz ile paylaşmak, takas yapmak daha rahat olur, sizleride bekleriz, birde ben 267 sında da gelirim yani bir rekabet oluşturmuyorum, gelecek olanlara duyrulur.

• Beyler 6 sından sonra buluşsak da ben de gelebilsem olmaz mı yaws.. Vizeler bitmeden gelmek içime sinmez ya..

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • quote:

Orjinalden alıntı: mersan0

bu hafta ankaralı dostları toplantıya bakliyorum, yer aneres cafe, tarih 19 kasım 2006 saat 13 adresi konur sokak no 13 kat 5 daire 15, leman kültür veya su cafenin karşısında, kızılayda, yüksel caddesini dikine kesen sokak, güzel bir cafedir, sessiz sakindir, bu hafta ankaralı üyelere ve gruba üye olan arkadaşlara özel mesaj atmaya başlayacağım, umarım biraz insan gelir.

http://forum.donanimhaber.com/m_8858630/mpage_2/key_//tm.htm#10131610 adresinde bu konu detaylandırıldı yeterince ve yolda buluşmaktansa, rahat ve sessiz bir ortamda oturup konuşabilmek ve elimizdeki şeyleri birbirimiz ile paylaşmak, takas yapmak daha rahat olur, sizleride bekleriz, birde ben 267 sında da gelirim yani bir rekabet oluşturmuyorum, gelecek olanlara duyrulur.

slm kardeş muhalefet olmak değil amacım ayrım da yapmaya gerek yok diye düşünüyorum kısmetse bu pazarda gelirim ama eve gıtmek için topluca belli bir yerde buluşmak şart...herkes ev adresını rahatca bulamaz cafenınde yerı aynı sekılde

• quote:

Orjinalden alıntı: mersan0

bu hafta ankaralı dostları toplantıya bakliyorum, yer aneres cafe, tarih 19 kasım 2006 saat 13 adresi konur sokak no 13 kat 5 daire 15, leman kültür veya su cafenin karşısında, kızılayda, yüksel caddesini dikine kesen sokak, güzel bir cafedir, sessiz sakindir, bu hafta ankaralı üyelere ve gruba üye olan arkadaşlara özel mesaj atmaya başlayacağım, umarım biraz insan gelir.

arkadaşım kendin ayrıca bir buluşma düzenlemekte serbestsin tabiki.
    ama bizim topikleri kullanmadan yeni bir topikte devam edersen sevinirim çünkü kafalar karışıyor.
    arkadaşlar mersan0 arkadaşımızı tanımıyoruz kendisini bize daha tanıtmadı. düzenleyeceği buluşma tamamiyle bizim grubumuzun dışındadır.
    bizim buluşmamız hakkındaki bilgileri pm yoluyla bütün üyelerimize bizzat kendim tarafımdan yollanacaktır, başka kişilerden gelen mesajlardan sorumluluk kabul etmeyiz.(Ankara Buluşma Grubu- ABG)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.