Şimdi Ara

iPhone-4S Sorunları-Çözümleri ve Soru-Cevap Bölümü (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  [sizer]iPhone-4S Sorunları-Çözümleri ve Soru-Cevap Bölümü (ANA KONU)



    Son günlerde iPhone-4S soru/sorunları ile ilgili konular artmaya başladı. Mükerrer konuları ve forum kirliliğini önlemek için iPhone-4S ile ilgili tüm sorunlarınızı, sorularınızı ve cevaplarınızı bu konu altında paylaşabilirsiniz. Fazladan açılacak konular silinecek/kilitlenecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Yeni başlıklar altında toplanmaya başlanmış, iPhone 5 içinde açılsın takip edelim .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Commander

    Yeni başlıklar altında toplanmaya başlanmış, iPhone 5 içinde açılsın takip edelim .

    buyrun:http://forum.donanimhaber.com/m_69233288/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69233288
  • Gereksiz bir konu bence. Zaten iphone sayisi topu topu 5 tane. Android forumu degil ki 80-90 tane cihaz icin konu karisikligi olmasin amaciyla ana konu acilsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk soruyu sorayım size,

    Youtube'da oynatma listesi hazırladım , bilgisayarımda tümünü oynat seçeneğini görebiliyorum ve tıkladığımda kesintisiz olarak listeyi izleyebiliyorum . Fakat iphone da listeyi görebildiğim noktada tümünü oynat seçeneği maalesef mevcut değil. Bunu nasıl çözebilirim ?

    Amaç : Spor yaparken koşu bandında oynatma listemi herhangi bir müdehalede bulunmadan izleyebilmek.

    Şimdiden teşekkürler
  • Elimdeki cihaz kayıtlı değil ama sim taktığımda servis yok diyor tamam burda sorun yok ama sim olduğunda veya olmadığında acil arama bile yapamıyorum arama ekranı geliyor ama çalmadan kapanıyor cihazı sadece açtırırsam sorun çözülür mü ?
  • apple iphone bölümünü tek bir başlık altında yürüyeceğini hiç sanmıyorum zaten sorun/çözüm/paylaşım için insanlar forumu ziyaret ediyor.
  • Ben eşzamanlamadan hiçbir şey anlamadım Rehberimi nasıl eşzamanlayacağım ayrıca restore ettiğim için icloud hesabıma giremiyorum lanet bir durumdayım şuanda.
  • 2 ay önce yurtdışından aldığım 4s cihazımda bir haftadır wi-Fi problemi yaşıyorum. Wi-Fi tuşu pasif silik/gri halde gözüküyor. Ne denediysem çözemedim. Başına böyle bir durum gelmiş arkadaş var mı? Çözümü var mıdır yoksa donanımsal mıdır sizce?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ymumuy

    2 ay önce yurtdışından aldığım 4s cihazımda bir haftadır wi-Fi problemi yaşıyorum. Wi-Fi tuşu pasif silik/gri halde gözüküyor. Ne denediysem çözemedim. Başına böyle bir durum gelmiş arkadaş var mı? Çözümü var mıdır yoksa donanımsal mıdır sizce?

    Şu anda bulamadım ama, nickimden yola çıkarak, aynı nedenden açtığım konuyu bulabilirseniz işinize yarayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ymumuy

    2 ay önce yurtdışından aldığım 4s cihazımda bir haftadır wi-Fi problemi yaşıyorum. Wi-Fi tuşu pasif silik/gri halde gözüküyor. Ne denediysem çözemedim. Başına böyle bir durum gelmiş arkadaş var mı? Çözümü var mıdır yoksa donanımsal mıdır sizce?

    Ayni sikayetten bende muzdaribim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doritoch

    quote:

    Orijinalden alıntı: ymumuy

    2 ay önce yurtdışından aldığım 4s cihazımda bir haftadır wi-Fi problemi yaşıyorum. Wi-Fi tuşu pasif silik/gri halde gözüküyor. Ne denediysem çözemedim. Başına böyle bir durum gelmiş arkadaş var mı? Çözümü var mıdır yoksa donanımsal mıdır sizce?

    Şu anda bulamadım ama, nickimden yola çıkarak, aynı nedenden açtığım konuyu bulabilirseniz işinize yarayabilir.

    Okudum ve sanirim 100 liraya tamir ettirmissiniz. Kime yaptirdiniz? Ardindan hic ayni sorunu yasadiniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *GameOver*

    apple iphone bölümünü tek bir başlık altında yürüyeceğini hiç sanmıyorum zaten sorun/çözüm/paylaşım için insanlar forumu ziyaret ediyor.

    katılıyorum, sorun yaşayıp konu açıyoruz daha çözüm bulunmadan konu kapatılıyor yönetıcıler tarafından,forumun amacı nedır acaba yöneticilere soruyorum ?
  • selam arkadaşlar,
    benim önemli bir sorunum var.
    Dün akşam laptop üzerinde gmail de gezinirken bir mail gördüm.
    iphone daki gmail hesabımdan, yine iphone daki notlarım kısmında yer alan bilgiler gizli alıcıya (alıcı kısmında hiçbir ardes yok) gönderilmiş.
    Hem de bir sefer değil farklı tarihlerde beş sefer falan yollanmış.
    Bu bir virüs müdür?Aklıma başka bir şey gelmiyor, sizce ne olabilir?
    Yardımlarınızı bekliyorum.
  • taso84 sanırım cihazınızda virüs var ama konu hakkında daha bilgili arkadaşlar yorum yaparsa sanırım daha iyi olur.

    Benim de bir sorum var.

    Hepsiburada'dan geçen yaz Siyah Iphone 4S 16GB telefon aldım. Jelatinin üzerinde GanPa logosu vardı. İçinden garanti belgesi çıkmadı ama çıkan bütün dokümanlar Türkçe.

    Bu cihaz şu anda arızalandı. (Arıza: Hiçbir WiFi Network görmüyor, cihazı tamamen sıfırladım, yine hiçbir modemi görmüyor.)

    Önce GenPa'ya götürdüm. Cihaz bizim sorumluluğumuzda değil, Teleservice'indir dediler.

    Teleservice'e götürdüm. Bizim sorumluluğumuzda değil, Turkcell'indir dediler.

    Hepsiburada'ya telefon ettim. Bu cihazı nereye götürmem lazım dedim. "Bu bilgiyi size telefonda veremeyiz, yazılı başvurmanız lazım" dediler.

    Tahmin edeceğiniz üzere Hepsiburada henüz yazılı başvuruma bir yanıt vermedi.

    Allah aşkına, servis olarak nereye götürülüyor bu Iphone telefonlar?




  • Merhaba arkadaşlar öncelikle şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler..

    İphone 4s mevcut elimde yurt dışından gelmiş normalde bakınca koduna MD245B olarak yazıyor telefonda araştırdıgıma göre factory unlocked olması gerek.. ama ne hikmetse unlocked bir cihazmış.. gevey ile kullanılıyordu kardeşim istemeden güncelleme yapmış ve yeni versiyonu 6.0.1 (10A523) basebandı ise 3.0.04 olmuş.. şu anda geveyle açılmıyor normal şekildede açılmıyor aktivasyon istiyor.
    this iphone is not currently setup to work with carrier you are attempting to use. ile başlayan uzun bir yazı yazıyor.. Ne yapmam gerekli? telefon simkartsız çalışıyor wifi vs hiç bir problem yok.. gene araştırmalarım sonucunda bir adet gevey aktivasyon sim i bulup aktivasyonu geçince işi hallolcak gibi ama genede bir bilene danışmak istedim.. gevey alınalı daha 1 hafta oldu. ULTRA S r Sim gevey olarak geçiyor. Ne yapmalıyım acil yardım lütfen..

    Not: Birde ek olarak Win7 kullanıyorum itunes i kurdum fakat telefonu görmüyor.. telefonu usb ye bağlıyorum şarj oluyor sorunsuzca fakat itunes görmüyor.. bu konuda da yardımlarını bekliyorum.. teşekkürler..




  • Arkadaşlar bende 16 gb black 4s var 9 ay sonra kontratı bitiyor simlocklu napmalıyım 9 ay sonra benim birşey yapmam gerekecekmi yurtdışından geldi isveçten adamlar sadece menüye 300 tl istiyorlar
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce 4s cihazımda şarj soketinden kaynaklandığını düşündüğüm ve araştırmalarımla doğruladığım bir ses sorunu oluştu.Ses açma ve kapama tuşlarına bastığım zaman ses çubuğu grünmüyordu müziklerde vs de de ses çubuğu görünmüyordu. Garantiye göndermedim çünkü daha önceki 2 cihazımda brightstar ve teleservice le uğraştım 2 ay telefonumu alamadım ve fahiş tamir ücretleri istendi. Bugün yerel bir ıphone yetkili satıcısında garanti dışı şarj soketimi değiştirdim garantilii bir şekilde uygun bir fiyata asıl konuma geçeyim.Arama sırasında karşı taraftaki kişiler kendi seslerini duyduklarını söylüyorlar bu operatörlerlemi ilgili yada bu değişim sırasındamı bir şey oldu yada yazılımsalmı bir yardımcı olurmusunuz lütfen kafayı yicem yoksa varsa çözüm önerilerinizi bekliyorum.
  • arkadaslar bu ıpone de cektıgım 20 30 dk lık videolar 3 4 gb nokıa e 52 de cektıgım 20 dakıka 130 mb . simdi sorum su ıponede cekıp laptoba attıgım videoyu 4 gb dan daha dusuge cevırebılıyormuyum laptop d sı kızardı ya delı olacam acil cevap
  • iPhone 4S telefonumu bilgisayara bağlamak ve iTunes ile müzik, uygulama vs atmak istiyorum ama telefonumu usb kabloyla bağlayınca donanım yüklenirken sorun oluşuyor. Ve PC veri iletişimi'ne tıkladığım zaman sim kartı kilitli veya mevcut değil diyo.. (şuan telefonumum içinde sim yok bu sebeple mi bağlantı yapamıyorum, yani pc bağlantısı için sim gerekiyormu.?)

    Yardımlarınızı bekliyorum..

    ha bide evdeki kablosuz modemime wifi ile bağlanıyorum ama internete girmiyor ve bi süre sonra bağlantı kopuyor... bunun sebebi telefonda sim olmamasımıdır?.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.