Şimdi Ara

Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
2
Favori
24.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar bugün sabahtan eren outlet'e gittim. kendime ycs540 model numaralı saati 130 tlye aldım.
    gitmek isteyenler olabilir diye de fotoğraflar çektim. aşağıdaki fotoğraflarda outletteki bütün modelleri ve fiyatlarını görebilirsiniz. en azından gitmeden önce bi fikriniz olur.

aldığım saat: ycs540. kendi deri kayışını, siyah silikon ile değiştirdim.

Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları)

eren outlet 09:00 - 18:00 arasında açık.
    Lacoste, Burberry, Swatch, Calvin Klein ürünleri satılmakta.
    sabah gittiğim halde mıh gibi kalabalıktı.
    burberry çantalar için kadınların birbirine girdiğine şahit oldum.

nasıl gidilir diye sorarsanız, ben ataköyden, şirinevler metrobüs köprüsü'nün altından güneşli dolmuşuna binip metro gross market'in önünde indim. ordan da taksiyle geçtim. metro gross market'in önünden taksi 7-8 tl tutuyor.

45 - 55 - 60 - 70 TL'lik Modeller

Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları)

Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları)

70 - 85 - 90 TL'lik Modeller

Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları)

105 - 110 - 120 TL'lik Modeller

130 - 140 TL'lik Modeller

Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları)

105 - 150 TL'lik Modeller

190 TL'lik Modeller

Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları) Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 22 Mart 2012; 22:44:06 >

• beklediğim bir kampanyadı ama ürünler beklediğim gibi çıkmadı konuyu açan arkadaşa teşekkürler yinede oraya kadar gitmekden kurtardı çoğu kişiyi veya almasına sebeb olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiPeRVA -- 20 Mart 2012; 15:59:38 >
  • başka hangi ürünler vardı acaba
  • devamlıürün geliyoru yenibosna metrobüsen nasıl gidilir.
  • bunu bi de internette yapsalarmış süper olurmuş
  • Geçen seneki gibi güzel metal saatler yok galiba...
  • nerde bu yer?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bunu bi de internette yapsalarmış süper olurmuş

http://www.occasion.com.tr/Products.aspx/M/Swatch/2/F/Erkek/0/A/Saat/3/C/Saat/19

belli modelller için mümkün
  • Lacoste fln vrmi ?
  • lacoste tarihi hakkında bilgisi olan varmı?
  • Resimdeki modeller tırt :)
  • elinize sağlık.
    YRS 403 almak istiyordum, yoktur.. gitmeme gerek kalmadı.
  • Şu ürün 399 TL ile al beni al beni diyor. Sabahtan beri direniyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

quote:

http://www.occasion.com.tr/Products.aspx/M/Swatch/2/F/Erkek/0/A/Saat/3/C/Saat/19

outlet çaıdırndaki fiyatlarla sitedeki fiyatlar aynı mı? aynı ise boşu boşuna yol tepmeye gerek yok sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

quote:

outlet çaıdırndaki fiyatlarla sitedeki fiyatlar aynı mı? aynı ise boşu boşuna yol tepmeye gerek yok sanırım?

degil malesef ama bazı ürünlerde ufak farklar var ..

• lacoste tişörtler filanda var dimi? birde içeriye herkesi alıyorlarmı forumda şey filn yazıodu sanki eskiden telefonuna lacostedan gelen msjı filan gösteriomuşsun.
    sen elini kolunu sallaya sallaya girdinmi bişet fln göstermeden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luluu

lacoste tişörtler filanda var dimi? birde içeriye herkesi alıyorlarmı forumda şey filn yazıodu sanki eskiden telefonuna lacostedan gelen msjı filan gösteriomuşsun.
    sen elini kolunu sallaya sallaya girdinmi bişet fln göstermeden?

merhaba, herkes girebiliyor. davetiye yahut mesaj göstermek gibi bir şey söz konusu değil.

lacoste, burberry, calvin klein, swatch markalarına ait ürünler outlette satılmakta.
    özellikle lacoste'ye olan ilgi çok yüksekti. burberry çantalar içinde hafif bi çekişme yaşandığına şahit oldum.
  • hocam öncelikle emeğinize sağlık.

ne zamana kadar devam ediyor biliyor musnuz?
  • eren holding in iletişim sayfasında bir kroki var fakat ben yerini tam anlamadım. Bilen biri tarif edebilir mi? Toplu taşıma ile nasıl gidebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Şu ürün 399 TL ile al beni al beni diyor. Sabahtan beri direniyorum..

CK başka bir modelini 1,5 yıl kadar önce yaklaşık bu fiyata buradan almıştım. 1. yıl dolmadan saat geri kalmaya başladı. Su geçirmeye başladı. Sonra pilini değiştirdim. 2 günde pil bitirmeye başladı. 2. yıl dolmadan garanti kapsamında vermem lazım. Sanırım illa oraya gidip vermek lazım, başka servis adresleri yok. Garanti konusunda çok şikayet okudum, yeri de uzak bir türlü gidemedim.

Tecrubeni paylastigin icin teşekkür ederim. Site üzerimden sipariş vermeye çalıştım, ödeme sayfasında 3d hatasi Verdi alamadım. Bu, arastirmam ve dusunmem icin bir işaret olsa gerek

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.