Şimdi Ara

FATİH TERİM DOSYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyeyim 3. ligde top oynadım profosyonel oldum futbolcu olacaktım ki üni kazandım felan bıraktım ergen felan değilim yani 35 yaşındayım

-Burak YILMAZ Gs de 1 gol atmamışken bu adam ortalığı dağıtacak kimse durduramayacak dedim dalga geçtiniz

-Hamit ve Amrabat yanlış oyuncular GS de orta sahada oyunu tutacak selçuk ve melo ile pas alışverişi yapacak daha dirençli oyuncular lazım hoca yanlış adamları aldırdı dedim dalga geçtiniz

Burayı biraz açalım çünkü GS nin bütün yarası bu sorunu bu???
    Neden hep kapanan takımlara puan kaybediyoruz? neden hep arenada kaybediyoruz ?(Braga,Cluj,Eskişehir,Antep,Karabük ve Trabzon 1961 mçalrı hepsi aynı birbirinin kopyası)Çünkü bu maçlarda kapanıyor rakipler hamit pas alışverişini bilmiyor yapamıyor topu aldımmı kaçıyor ama rakip kapandığı için birini geçse diğerine takılıyor ve yerini boşalttığı için de kaptırdığı her top ile selçuk ve melonun sonra da defansın başı belaya giriyor..Amrabat aynı şekilde adamın içinden geçmeye çalışıyor aynı snearyo aynı film tekrar yaşanıyor...GS nin defansı süper selçuk ve melo formunun zirvesinde ama eksiklik buradan değil ki???Bunu kimse görmeden defansa ve selçuk ile meloya yükleniyor skor taraftarları...Hocanın yanlış adamları transfer ettiğinden,yanlış sisteminden,duvara çarpıp dönen toplardan bahseden yok hiç...
    -Fatih Hoca'nın her maç içerde ve dışarda her rakibe karşı 4-4-2 çıkması yanlış dedim dalga geçtiniz...

Bir de GS nin bu CL grubundan elini kolunu sallaya sallaya çıkması gerekir gerek kadro gücü gerek potansiyeli gerekse de vizyonu açısından fakat Fatih hoca baştan sona saçmaladığından iş buraya geldi ve kendi saçmalığının sanal kahramanı oldu ve ağızlara bal çalındı yinee...son braga maçında bile oyuna müdahale etti oyunu kazandık dedi herkes....Bir kişi de Be hey Fatih hoca bunca maça neden böyle başlamıyorsun?neden deplasmana çift forvet çıkarak orta sahandan bir adam daha eksiltip orta sahaları rakiplere kaptırıyorsun?diye soran olmuyor...

Yalnız artık şundan adım gibi eminim Fatih TERİM bu işi bil-mi-yor sene sonunda gönderilip daha profosyonel tanınmış garantici ve teknik taktik anlayışı yerinde ,otoriter ve disiplinli bir hoca alınmalıdır ve daha profosyonel bir anlayışa geçilmesi lazım yoksa gidecek kulübün bilmem kaç milyon eurocukları

Oyuna müdahale etti etmeseydi kazanamazdık

Ulan başlarım böyle müdahaleye sen önce batır dağıt süründür sonra işin içinden çıkmaya çalış...Euro 2008 de melekler yanımızdaydı...O müdahaleye hiç gerek yok aslında Maça o müdahaleyi yapmış olarak çıkacaksın Fatih hocaaaaa çift forvet çıkmayacaksın Allah ne verdiyse saldırmayacaksın çift forveti deplasmanlarda bırakacaksın...amma sen napıyon?Çift forvet çıkıyorsun ve orta sahayı bitiriyorsun sonra forvetin birini alıp orta sahaya adam alıyorsun işte bunun adı müdahale oluyor...komedi yaa
    Bu adam hocalıktan anlıyorsa ben de George Washington'um...

Dany muhteşemmm bir defans 20 metre geriden rakibi durduruyor çok hızlı ve atik
    Semih aynı şekilde canla başla çalışıyor sarı kırmızı aslanım aslanlar gibi mücadele ediyor
    Riera ayağına çok hakim ve tam bir profosyonel hatasız ve son derece basit oynuyor basit futbol en önemlsii zaten
    Eboue çok iyi bir profosyonel
    SELÇUK bildiğimiz virtüöz xelçuk tam bir tilki...fakat Hocanın yüzünden hem defansa geliyor hem ileriye destek veriyor hem de orta sahada boğuşmak zorunda kalıyor
    Melo bildiğimiz teknik kapasitesi yüksek hırslı ve al ver ayapan verimli bir orta saha
    Amrabat kafa kafaya oyunda etkili kapanan takımlara karşı zor yine de iyi niyetli ve faydalı bir oyuncu
    Hamit tamamen yanlış bir transfer kapanan takımlara karşı hiçbir şansı yok kontratak oyuncusu Gs nin baskı yediği maçlarda iş yapabilir ama Gs yapısı gereği daha çok rakiplere baskı kuruyor
    Umut çok verimli
    Burak oynadığı bölgede bana göre Dünyanın en iyilerinden birisi
    Elmander Formsuz bu aralar

Fatih Terim saçmalıyor bu sene bu kadar güçlü ve özellikli bir kadroya futbol oynatamıyor ,Cl de rakiplerinden çok çekiniyor sistemi tercihleri tamamen yanlış ,B planı yok,kadroyu verimli kullanamıyor...

-Ne zaman puan kaybedilse millet Baroş ,Necati diyor sorun Gs nin gol atamaması değil ki çok basit gol yemesi ve bol pozisyon vermesi

yahu hoca her maça neden 1. dk dan itibaren allah ne verdiyse hücum başlıyorsun önce bir dur rakibi tart zaten ilerde burak gibi her an defans arkasına sarkacak ne yapacağı belli olmayan bomba bir forvetin var...
    Fatih hoca ben Allah ne verdiyse hücum edeyim yersem de atarım euro 2008 de yaptım bunu her zaman yaparım diyor ama ya atamazsan???Bu sistemle gol kesin yiyorsun zaten hadi burak attı cl de ya atamazsan ne olacak?İşte böyle kendi sahanda 6 maç kayıp yaşarsın...Bu sisteminin adı Allaha emanet Futboldur..Bu sistemin adı Kumar futboldur tutmuyor hocaa artık 2. lig takımları bile oynuyor bu futbolu öyle baskı yok artık futbolda akıllı zeki taktiksel futbol var...sen baskı kurduğunu zannediyon ama elin adamı bak takıyor golleri...Kenardan sürekli topu ileriye atın diye işaret ediyorsun böyle bir sistem var mı?
    Dünya kupasına neden gidemedik hocaaa isviçreye neden elendik ?Oyunu tutamadın çünkü sen hücum ettikçe adamlar taktı golleri....FB ye neden 6-0 yenildin hocaaaa sen hücum ettikçe fb taktı golleri yıl olmuş 2013 hala devam ediyorsun bakalım nereye kadar gidecek?

haa bir de işte gruptan çıktık hala lideriz durumları var...Eee bu takım bunca para bunca yatırım yapıldıktan sonra 4. mü olacaktın ligde veya Braganın Clujun hepsini toplasan Bir gs eder mi?kuralar çekildiğinde ne düşünüyordunuz acaba?

• Bu akşam trabzon 1961 e yenildik diye açmadım bu konuyu ben haftalardan beri hatta sene başından beri hocanın bu muhteşem kadroya oynattığı futbolu eleştiriyorum zaten bilen bilir hatta buyrun kazandığımız sivas maçından hemen sonra açtığım konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_68929567/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68947282
  • Dany muhteşemmm bir defans 20 metre geriden rakibi durduruyor çok hızlı ve atik
    Semih aynı şekilde canla başla çalışıyor sarı kırmızı aslanım aslanlar gibi mücadele ediyor
    Riera ayağına çok hakim ve tam bir profosyonel hatasız ve son derece basit oynuyor basit futbol en önemlsii zaten
    Eboue çok iyi bir profosyonel
    SELÇUK bildiğimiz virtüöz xelçuk tam bir tilki...fakat Hocanın yüzünden hem defansa geliyor hem ileriye destek veriyor hem de orta sahada boğuşmak zorunda kalıyor
    Melo bildiğimiz teknik kapasitesi yüksek hırslı ve al ver ayapan verimli bir orta saha
    Amrabat kafa kafaya oyunda etkili kapanan takımlara karşı zor yine de iyi niyetli ve faydalı bir oyuncu
    Hamit tamamen yanlış bir transfer kapanan takımlara karşı hiçbir şansı yok kontratak oyuncusu Gs nin baskı yediği maçlarda iş yapabilir ama Gs yapısı gereği daha çok rakiplere baskı kuruyor
    Umut çok verimli
    Burak oynadığı bölgede bana göre Dünyanın en iyilerinden birisi
    Elmander Formsuz bu aralar

Yani bireysel anlamda bir ekisğimiz yok herhangi bir transfere ihtiyacımız da yok Tek sorun Hocanın oynattığı futbol ve Sistem...Kimi alırsan al bu sisteme gol yetiştiremezsin...Çok pozisyon veriyoruz basit pozisyon veriyoruz hemen pozisyon veriyoruz kazansak da fark atsak da pozisyon veriyoruz lider olsak da gruptan çıksak da sivası ,trabzonu deplasmanda yensek de her zaman %100 lük pozisyonlar veriyoruz o gün futbol şansımız varsa ya kazanıyoruz ya da beraberliği zor kurtarıyoruz yoksa zaten kaybedilen maçlar ve puanlar ortada...

• Okumadim ama sen Kaka'yi santrafor zanneden eleman degil misin?
  • Hocam Dany ile Semih bence o kadar uyumlu ikili değiller bu ikili çok daha iyi olabilir Semih Genç ve gelecek vaat ediyor oynamaya devam etmeli ama Danynin yerine kesinlikle çok kaliteli bir stoper şart burada paraya kıymanız lazım.Melo'da gecen seneki kadar iyi oynamıyor bunda orta sahadaki partnerlerinin değişmesi etkili olabilir,yada kampı kaçırmış olamasıda olabilir nedenini tam bilmiyorum ama günümüz futbolunda en önemli bölge orta saha maçları kazanmak için önce burayı kazanmak lazım.Elmander formsuz ben Burak ile ikisinin çok etkili olcağını düşünüyordum ama Elmander geçen senekinin yarısını oynamıyor Baros gönderdiniz Necati sene başında gitti elinizde Umut Elmander ve Burak var Sercanda var ama Sercana pek şans verilmiyor birde güvenilmiyor.Diğer 3 forvetten biri uzun süreli sakatlanırsa ne yapcaksınız bana göre 4-42 devam edilcekse bir tane forvet almalısınız yok 4-4-1-1 oynayacaksanız yaratıcı orta saha lazım.

• bida bu adamla dalga gecmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Hocam Dany ile Semih bence o kadar uyumlu ikili değiller bu ikili çok daha iyi olabilir Semih Genç ve gelecek vaat ediyor oynamaya devam etmeli ama Danynin yerine kesinlikle çok kaliteli bir stoper şart burada paraya kıymanız lazım.Melo'da gecen seneki kadar iyi oynamıyor bunda orta sahadaki partnerlerinin değişmesi etkili olabilir,yada kampı kaçırmış olamasıda olabilir nedenini tam bilmiyorum ama günümüz futbolunda en önemli bölge orta saha maçları kazanmak için önce burayı kazanmak lazım.Elmander formsuz ben Burak ile ikisinin çok etkili olcağını düşünüyordum ama Elmander geçen senekinin yarısını oynamıyor Baros gönderdiniz Necati sene başında gitti elinizde Umut Elmander ve Burak var Sercanda var ama Sercana pek şans verilmiyor birde güvenilmiyor.Diğer 3 forvetten biri uzun süreli sakatlanırsa ne yapcaksınız bana göre 4-42 devam edilcekse bir tane forvet almalısınız yok 4-4-1-1 oynayacaksanız yaratıcı orta saha lazım.

Hocam takımın transfere ihtiyacı yok Gs nin orta sahada oyunu tutacak barça gibi real gibi ispanya gibi pas alışverişi yapacak oyunculara ihtiyacı var hocanın sistemine göre kaleciden defanstan vs çıkan her top hiç düşünülmeden pas alışverişi yapılmadan fütursuzca forvete veya rakip kaleye ulaştırılmaya çalışılıyor futbolda böyle bir şey yok böyle bir oyun şekli yok mahalle maçı değil ki bu

@D-dokuzyuz seni kaale alacak kadar küçülmedim birader yat uyu geç oldu artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Tekke Beşiktaş Yolunda!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Hocam Dany ile Semih bence o kadar uyumlu ikili değiller bu ikili çok daha iyi olabilir Semih Genç ve gelecek vaat ediyor oynamaya devam etmeli ama Danynin yerine kesinlikle çok kaliteli bir stoper şart burada paraya kıymanız lazım.Melo'da gecen seneki kadar iyi oynamıyor bunda orta sahadaki partnerlerinin değişmesi etkili olabilir,yada kampı kaçırmış olamasıda olabilir nedenini tam bilmiyorum ama günümüz futbolunda en önemli bölge orta saha maçları kazanmak için önce burayı kazanmak lazım.Elmander formsuz ben Burak ile ikisinin çok etkili olcağını düşünüyordum ama Elmander geçen senekinin yarısını oynamıyor Baros gönderdiniz Necati sene başında gitti elinizde Umut Elmander ve Burak var Sercanda var ama Sercana pek şans verilmiyor birde güvenilmiyor.Diğer 3 forvetten biri uzun süreli sakatlanırsa ne yapcaksınız bana göre 4-42 devam edilcekse bir tane forvet almalısınız yok 4-4-1-1 oynayacaksanız yaratıcı orta saha lazım.

Hocam takımın transfere ihtiyacı yok Gs nin orta sahada oyunu tutacak barça gibi real gibi ispanya gibi pas alışverişi yapacak oyunculara ihtiyacı var hocanın sistemine göre kaleciden defanstan vs çıkan her top hiç düşünülmeden pas alışverişi yapılmadan fütursuzca forvete veya rakip kaleye ulaştırılmaya çalışılıyor futbolda böyle bir şey yok böyle bir oyun şekli yok mahalle maçı değil ki bu

@D-dokuzyuz seni kaale alacak kadar küçülmedim birader yat uyu geç oldu artık

Saygı duyarım ama benim düşüncem en azından bir stoper lazım hemde bu stoper çok kaliteli ve defansın lideri olacak biri olmalı.Melonun ikinci yarı eski performansına döneceğini düşünüyorum. Gs gecen sene ortada çok pas yapan bir takımdı dediğin gibi bu kimliğini de geri almalı.

• 3 kisi damlamis 2 tanesi tam sacmalamis sadece baros01 arkadasin yazdiklari tartisma amacli.
    Bir tanesi hadi Fenerli anlarimda digeri konuyla alakasiz Kaka olayini yazmis insaf arkadas ugrasmis bir yorum yapmis kafan basmiyorsa yorum yapma yok anliyorsan ona göre cevap ver.
    Olay zaten basit 4 kisilik defans, 5 kisilik orta saha ve hizli cikan forvet yada aradan hizli cikabilen oyuncular ile Gs takimini yenersin bunu Gs önde olsa dahi yapabiliyorsun özet sezon icin hatta Playofflardan beri bu sekilde anlamiyorsan kaka bilmem ne hikayelerine girme birde utanmadan okumadim demis aman okursunda bir sey ögrenirsin.
    Neyse bence gereksiz sekilde 3 5 ksii sana saldiracak kendine imparator, kral bilmem ne arayan bir zihniyetin cok oldugu bir ülkede FT gibi yada baska kisileri elestirmek bence iyi degil ayip etmisin arkadasim her ne kadar yazdiklarin dogrular olsada tek diyecegim adam kollamasi olayini unuttugun.
  • hepimiz kendimizce mantıklı şeyler söyluyoruz ama değişen bir şey yok.
    şakası yapıldı ya hani, cidden BUG bulundu, rakipler değerlendiriyor.
    buna rağmen Fatih hocanın aynı stilde devam etmesine bende şaşırıyorum.
    Kadro derinliğine sahip bir takımın bu halde olması çok ilginç.
    rakiplerimiz kötü basladı, hepsi düzeldi. biz iyi basladık 6 haftadır tokezleye tokezleye herkesi yanıbaşımıza aldık..
    Kısacası yine kendi ipimizi kendimiz çektik,kimse değil..
  • Bu adam bu bölümün yenerbalcısı mı ki la
  • gs 1maçta cezasahasına 50den fazla orta yapıp ancak 1gol atabiliyorsa bunda tdnin suçu yoktur
  • Semih dany balta hamit acilen gonderilmeli.

• fatih terim ile beraber en az 10 fultbolcu gönderilmeli. takımda derin rotasyon yapılmalı.
    ingiltere premier ligden bir kaç işim transfer edilmeli. 200 milyon euro bütçe ayrılmalı transferler için.

ama bunların hiç biri olmayacağı için unutun gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

fatih terim ile beraber en az 10 fultbolcu gönderilmeli. takımda derin rotasyon yapılmalı.
    ingiltere premier ligden bir kaç işim transfer edilmeli. 200 milyon euro bütçe ayrılmalı transferler için.

Senelerdir buyuk takimlarimiz surekli yap-boz oynar gibi radikal degisimlere gidiyor her sene olmasada iki senede bir mutlaka bu yapiliyor. O engin gorusleriniz yok mu beni benden aliyosunuz. Hocayi gonder, yaninda 10 topcuyuda gonder, bu adam olmadi sunu gonder. Senelerdir bu sacma salak radikal kararlarimiz yuzunden bir arpa boyu ilerleyememisken siz hala ayni seyi zirvaliyosunuz. En basiti Shaktar ornegi var, senelerdir ayni hoca ve bir takim futbolcular ile her sene bir adim ileri gidiyorken(örnek alinacaksa budur) benim asi, isyanci, kendine marjinal taraftarlarim yuzunden, hep bir fitne fesat ile, medya araciligi ile bel altina calisiyorsunuz. Cok geriye gitmenize gerek yok surada 2-3 sene evvel BAM'lı orta sahasi, Servet'li defansi ile firtinalar estiriyorduk degil mi? Ve hala Fatih hoca'ya giydiriyorsunuz ki ona sasiyorum. Adam takimin basina geldiginden beri Gs'a çağ atlatmis olmasina ragmen, her mevkiyi baz alarak konusmak gerekirse iki gomlek ustun ve genc oyuncu potansiyelini koruyarak, ayrica kulubun finansal zorluklarina ragmen bunu sarsmadan yapabildi. Gecen sezon agzinin suyu akarak izlediginiz takimi suan kotu form grafikleri yuzunden def etmeye calisiyorsunuz bilmem farkinda misiniz. Marjinal yorumlar olabilir eyvallah ama sacmalama sinirlarinida asiyorsunuz bazen. Bazen cok net bir sekilde ne kadar agir fmci oldugunuzu kanitlar mesajlari atiyosunuz. O imrenerek baktiginiz Avrupa takimlarinin, suan ki konumlarina nasil geldigini once bir arastirin, karsilastirin ve ondan sonra bu karsilastirmada Gs kulubunun bu duruma nereden/nasil/ne sekilde geldiginin grafigini cikarin. Analiz etme yetenegine sahip iseniz zaten bu kadar yuzeysel bir elestiri yapmazsiniz. Ama ne yazik ki herkesin klavyesi var.

• Sakin ol şampuan

Bida seninle dalga gececek kisi karsisin Uzmeyin cocuk daha da beni bulacak o

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

fatih terim ile beraber en az 10 fultbolcu gönderilmeli. takımda derin rotasyon yapılmalı.

Senelerdir buyuk takimlarimiz surekli yap-boz oynar gibi radikal degisimlere gidiyor her sene olmasada iki senede bir mutlaka bu yapiliyor. O engin gorusleriniz yok mu beni benden aliyosunuz. Hocayi gonder, yaninda 10 topcuyuda gonder, bu adam olmadi sunu gonder. Senelerdir bu sacma salak radikal kararlarimiz yuzunden bir arpa boyu ilerleyememisken siz hala ayni seyi zirvaliyosunuz. En basiti Shaktar ornegi var, senelerdir ayni hoca ve bir takim futbolcular ile her sene bir adim ileri gidiyorken(örnek alinacaksa budur) benim asi, isyanci, kendine marjinal taraftarlarim yuzunden, hep bir fitne fesat ile, medya araciligi ile bel altina calisiyorsunuz. Cok geriye gitmenize gerek yok surada 2-3 sene evvel BAM'lı orta sahasi, Servet'li defansi ile firtinalar estiriyorduk degil mi? Ve hala Fatih hoca'ya giydiriyorsunuz ki ona sasiyorum. Adam takimin basina geldiginden beri Gs'a çağ atlatmis olmasina ragmen, her mevkiyi baz alarak konusmak gerekirse iki gomlek ustun ve genc oyuncu potansiyelini koruyarak, ayrica kulubun finansal zorluklarina ragmen bunu sarsmadan yapabildi. Gecen sezon agzinin suyu akarak izlediginiz takimi suan kotu form grafikleri yuzunden def etmeye calisiyorsunuz bilmem farkinda misiniz. Marjinal yorumlar olabilir eyvallah ama sacmalama sinirlarinida asiyorsunuz bazen. Bazen cok net bir sekilde ne kadar agir fmci oldugunuzu kanitlar mesajlari atiyosunuz. O imrenerek baktiginiz Avrupa takimlarinin, suan ki konumlarina nasil geldigini once bir arastirin, karsilastirin ve ondan sonra bu karsilastirmada Gs kulubunun bu duruma nereden/nasil/ne sekilde geldiginin grafigini cikarin. Analiz etme yetenegine sahip iseniz zaten bu kadar yuzeysel bir elestiri yapmazsiniz. Ama ne yazik ki herkesin klavyesi var.

fatih terim haginin ekmeğini yedi. hagiden sonra bir başarısı yok. çok başarılı olsaydı milandan kovulmazdı ve şu an avrupanın köklü kulüplerinde teknik direktörlük yapardı. shaktarın başında lucescu var. fatih terimin bir lucescu olabilmesi için 10 fırın ekmek yemesi lazım. elde tesbih ile bu işler olmaz. oyunu okuyamıyor. taktik çok zayıf. transferler yanlış. bunun gibi daha bir çok yanlışları var.
    lucescu gibi bir adamı gönderenler utansın. başka da bir şey demiyorum.

• quote:

quote:

quote:

fatih terim haginin ekmeğini yedi. hagiden sonra bir başarısı yok. çok başarılı olsaydı milandan kovulmazdı ve şu an avrupanın köklü kulüplerinde teknik direktörlük yapardı. shaktarın başında lucescu var. fatih terimin bir lucescu olabilmesi için 10 fırın ekmek yemesi lazım. elde tesbih ile bu işler olmaz. oyunu okuyamıyor. taktik çok zayıf. transferler yanlış. bunun gibi daha bir çok yanlışları var.

İyi bile olsa senin Fatih Terim'e olan nefretin sağlıklı düşünmeni ve yorum yapmanı engelliyor. Bir noktaya odaklanıyorsunuz, dünü ve bugünü görmezden gelip sıfır pozitif düşünce ile saldırıyorsunuz. Bu taraftar mentalitesi ile sadece anamızın liginde, GS & FB & BJK muhabbetleri/kavgaları ile sene öldürürüz. Herkes yola çıkarken sonuna kadar sözü verip, yolda en ufak tökezlemede ilk verdigi sözden dönmeyi bırakın aynı yola baş koyan insanları bile hain ilan edebiliyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?!

• "35 yaşındayım"'dan sonrasını okumadım.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam nispeten doğru söylüyorsun...

bunları dün akşamki maçtan sonra sinirle yazdım biraz fazla yüklenmiş olabilirim fakattt ben Fatih hocanın Galatasaray'ını güçlü kaslı ve hırslı Sokak dövüşçüsüne benzetiyorum...Böyle bir dövüşçü profosyonel bir boksörle maça çıkıyor hırslanıyor saldırıyor ama yumruk boşa gidiyor üstelik kafasına aldığı bir darbe ile sayı kaybediyor...sonra tekrar kalkıyor yerden sinirle öfkeyle tekme tokat ağzından köpükler saçarak sonra bir darbe daha bu gücüne ve kaslı yapısına rağmen nakavt oluyor...

Yahu fatih hocam seni seviyoruz yapma bunu bize ,tek forvet çıkabilirim diye sen bile söylüyorsun ama uygulamyorsun farkındasın sen de ama bırak şu egolarını hocam...Barcelonayı,Real Madrit'i ,İspanyayı,Brezilyayı,Alman milli takımını hiç mi izlemiyorsun hocamm nasıl pas yapıyorlar orta sahada rakibin canı çıkana kadar orta sahada top çeviriyorlar...Bu takımlar aldıkları her topu ileriye mi atıyorlar ?Her top kazandıklarında saldırıya mı geçiyorlar hemen ?Sen napıyorsun?dk saniye hatta salise bile geçirmeden kazandığın topları hemen ileriye oynatıyorsun ya hocam bu mahalle maçı mı?Böyle futbol olur mu ?Böyle devamlı hücum ederk maç kazanılır mı?Bir araba sürekli son hızda gider mi gider ama sert bir virajda tepe taklak olur.
    Ya hocam çözüm basit Burak'ı tek forvet oynatacaksın gerekirse arkasına Umut'u koy veya başka birini koy...İleride 2 tane adam bekletme huyundan vazgeçeceksin 2000 yılında olduğu gibi dirençli mücadeleci bol pas yapan bir orta saha kuracaksın ,bak bakalım bu takımın bileği bükülüyor mu bak bakalım CL de bu takım nerelere geliyor?Hücum takımı kurmak istiyorsan yine de tek forvetle bunu daha iyi yaparsın hocammm

off yoruldum yaa ne yazsak ne söylesek boşşş

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.