Şimdi Ara

Bu Fatih TERİM Akıllanmayacak!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün galip gelmiş olabiliriz hatta bu aralar formda da olabiliriz ok...ama bu takım yine çok pozisyon veriyor ,yine çok pozisyon veriyor...Maç 1-1 iken adamların %100 pozisyonları var...Ben yine de sağlam bir takım olmadığımıza ,hala orta saha direncimizin düşük olduğuna ve bunun da nedeninin meireless,okan buruk,emre belözoğlu ,suat vs.tarzı oyunun kalbine hakim olan mücadeleci orta saha eksikliği olduğunu ve tam da orta saha civarlarını her maç rakip farketmez rakiplere teslim ettiğimizi düşünüyordum ki Fatih Hoca Diego ve Snejder'i istemiyorum Kaka'yı istiyorum diyor.Tamam da hocam bu takım puan kaybettiği maçlarda orta sahada oyunu tutamıyor ki???Hocam kapanan takımlara karşı 2 tane mesii 3 tane de kaka koysan sonuç değişir mi?Belki değişebilir ama onun olması için de bu oyuncuların rahat oynaması rahat oynaması için de onlara uygun alanlar açılması gerekmez mi?Kaka geldi diyelim eee hocam sen bizlere CL de hep yüreğimiz ağzımızda gol oldu olacak şeklinde maç izlettiriyorsun Kaka bu pozisyonları önleyecek mi?Braga atamadı ama mesela Dortmunt ,Sevilla,PSG,Milan atar ne yapacan o zaman olum kaka 1 tane yedik ama çık sen 2 tane at da 2-1 öne geçelim mi diyeceksin?Tekrar tekrar söylüyorum bu takımın kesinlikle kim olursa olsun forvete ihtiyacı yokk arkadaş yokk bu takımın orta sahası üst düzey maçlarda ve kapanan takımlara karşı çok çabuk geçiliyor bunu çöz hocam 4-4-2 ile bu iş şimdilik oldu ama bu bir kumar hocamm bunu gör hocammm







  • drive a change
  • Sevgili renkdaşlar belki bana kızacak ama olsun buraya hepimiz düşüncelerimizi ve tespitlerimizi yazıyoruz sonuçta bir forum burası...Amacımız bir sinerji yaratabilmek...Fatih Hoca'nın 4-4-2 kumar sistemi şimdiye kadar yetti çünkü BU sistemin üst düzey maçlardaki adı Allaha Emanet futbol...Çok pozisyon bulup çok pozisyon verme futbolu diğer bir deyişle...Şimdi bugün ve genellikle şimdiye kadar çok pozisyon verdin ve bir sürü de puan kaybettin hocam ama hala lidersin ve cl den de bir şekilde Burak YILMAZ faktörünün de etkisiyle çıktın....Amma velakin artık işler değişti ve artık çok pozisyon vererek maç kazanamazsın hocammmm çünkü artık pozisyon bulduğunda affetmeyen takımlarla oynayacaksın...ve 1 tane yersem 2 tane atarım da diyemeyeceksin çünkü karşında Adanaspor olmayacak çok zor pozisyon veren taş gibi takımlar olacak...Orta sahayı güçlendirmesi lazım hocanın çok pozisyon veriyoruz ve şansa bala kör topal gidiyoruz...Çekirge her zaman sıçramaz daha garanti ve belli standartları olan bir takım kurmalıyız.GS nin ne yapacağı belli değil vallahi billahi takımın ne yapacağını ben önceden kestiremiyorum...




  • uslubun guzel olsa okumaya tenezzul edecegim fakat az biraz saygi be birader bu fatih terim ne demek bu hhitaplarla bu usluplarla diger takimdaki malum hocalardan ne farki kaliyor grandenin.Bak elestirme demiyorum elestir ama az uslubumuz duzgun olsun arkadas.

    Ve herseyi gectim senelerden beri hasret kaldigimiz mutluluklari Fatih Terim sayesinde bir nebze yasadik insallah yasamayada devam edecegiz.Bende memnun degilim son 1.5 2 ay ki ligdeki oyunumuzdan performansimizdan.Fakat sabirla olcak seyler bunlar.Ve umarim imparator ustesinden gelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takim senelerdir avrupada yok ciddi bir mac trafigi cekmiyor bu sene boyle duse kalka idare edecegix belki ama ilerde sabir ve devamlilikla herseyi daha gonul rahatligiyla halledecegimize inaniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Fatih Hoca'nın 4-4-2 kumar sistemi şimdiye kadar yetti çünkü BU sistemin üst düzey maçlardaki adı Allaha Emanet futbol


    Hangi ust duzey macta? Gecen sene %65 le top oynadigimiz derbi maclarinda mi? 20 kat fazla pozisyona girdigimiz kalemize sut cektirmedigimiz Fenerbahce maclarinda mi? Yoksa tek kale oynadigimiz Cluj, Braga maclarinda mi? Kazandigimiz Manchester maci mi? Veya 3 topun direkten dondugu Old Trafford deplasmani mi? Hangi ust duzey macta islememis bu taktik?

    Yahu puan kaybettigimiz takimlar ligin en dibindeki 90 dakika 0-0 a yatan takimlar. Bkz. Gaziantep, bkz. Karabuk, bkz. Mersin IY...

    Herkes futbol profosoru bi Fatih Terim bilmiyo zaten.
  • haklısın deniz sana aynen katılıyorum. dediklerin %100 doğru.....
  • Yürüyün gidin ulan yeter bıktım artık. Geçen sene hepiniz gerekirse 3 sene feda olsun diyip duruyordu. Şampiyon olduk, CL de ilk sezonda üst tura yükseldik yılan gibi üstünüzdeki deriyi hemen attınız. Sivrilmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. İğreniyorum artık yeter. Eleştirmeye çalıştığınız adamın adı Fatih Terim'dir. Bunu hiç unutmayın.
  • Gecen sene sampiyon olduk kulup cebi para gordu diye gozunuz mu dondu? Ne bu doyumsuzluk arkadas bi bitmediniz ya.. Ya gidin destekleyin adam gibi takiminizi ya da cekilin milletin de vaktini calmayin.. Oturup maclari analiz mi ediyosunuz ya ciddi ciddi siz taraftarsiniz arkadas kendinize gelin artik komik oluyorsunuz yemin ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsın akıllanmasın (!) Sizin aklınız herkese yeter...
  • Bu takimin forvete ihtiyaci yok diyorsun tamam da Kaka'nin forvetle ne alakasi var? Kaka orta ofans oynayan bir adam istenildiginde her iki kanatta da gorev yapabilen biri. Oyunu cozebilecek, bire birde etkili, takimi sirtlayabilecek, kapanan defansa karsi oyunu cozebilecek yetenekleri var. Reha Muthar'in Kaka'yi sag bek zannettigi gibi sende Kaka'nin santrafor oldugunu zannediyorsun galiba Stoper veya sol bek zaten almayi dusunuyorlar. Sadece Kaka yi alip hadi bu takimi kurtar diyecek halleri yok. Biraz mantikli yorum yazin.

    Sisteme gelince gecen sene tek forvet ile basladik lige hic bir halt olmadi. Ne zaman 4-4-2 ye donduk takim kanatlanip ucusa gecti. Simdi ise tek forvet diye diretiyorsunuz. Tamam bende bazi maclarda orta sahayi kalabalik tutup tek forvet oynanmasindan yanayim, rakibe gore yapabilirsin. Ama transferler 4-4-2 ye gore yapildigi icin suan kadromuz tek forvet oynamaya musait degil. Dedigim gibi sadece gecici olarak bazi maclarda cikarsin.




  • Pozisyon vermeden mac mi yapilir guzel kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    quote:

    Fatih Hoca'nın 4-4-2 kumar sistemi şimdiye kadar yetti çünkü BU sistemin üst düzey maçlardaki adı Allaha Emanet futbol


    Hangi ust duzey macta? Gecen sene %65 le top oynadigimiz derbi maclarinda mi? 20 kat fazla pozisyona girdigimiz kalemize sut cektirmedigimiz Fenerbahce maclarinda mi? Yoksa tek kale oynadigimiz Cluj, Braga maclarinda mi? Kazandigimiz Manchester maci mi? Veya 3 topun direkten dondugu Old Trafford deplasmani mi? Hangi ust duzey macta islememis bu taktik?

    Yahu puan kaybettigimiz takimlar ligin en dibindeki 90 dakika 0-0 a yatan takimlar. Bkz. Gaziantep, bkz. Karabuk, bkz. Mersin IY...

    Herkes futbol profosoru bi Fatih Terim bilmiyo zaten.

    pardon ama
    braga bile ağzımıza ıçıyordu arkadaş
    neyin kafasındasınız
    derhal 4-5-1 donülmeli ve kaka tarzi bir ileri donük os oyuncusu alınmalı birde türk stoper iyi olur




  • Bu ülkede spor adamı olmak hakikaten zor, hele gene Fatih Terim olup Galatasaray'ın TD si olmak daha zor, kaybetsen de kazansan da çıkar futbol fakiri iki üç tane zibidi bir kulp bulur laf ederler.

    Şampiyonlar liginde mücadele eden kaç takım yarıştıkları her kulvarda başarılı olduklarına bir bakın, aklıma ilk gelenler, M. City, B. Dortmund, Psg, Montpellier, Chelsea isimlerine bakın, oynadıkları futbola, liglerinde veya şampiyonlar liginde durumlarına bakın, her kulvarda yarışmak ve başarılı olmak biraz zordur.
  • Bu arkadaş biz Barcelona'yı eleriz diyen arkadaş o yüzden yav he he diyin geçin, sani Fatih Terim kör bunları görmüyor.
  • Oyle bir baslikla girmisin ki okumaya tenezzul etmedim. Elestirmyye calistigin kisi fatih Terim. Ama suc bizim yönetimde. Fatih Terim yerine forumdaki futbol dahası arkadaslardan heyet kurup onu takimin basina getirmesi gerekiyodrdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız Fatih Terim akillanmayacak..
    Çok uzak değil, 2010-2011 sezonunu 16 mağlubiyet ve -5 averajlar 8. sırada bitiren bir takımı devir aldı. Hepsinden öte takım futbol oynamayı unutmuş, ciddi özgüven kaybetmişti. İlk mesajı moralsiz camiaya umut aşılamak oldu; "kazanırken de, kaybederken de gurur duyacağımız" bir takım sözü verdi bize..
    Devraldığı bu takım ile tarihte ilk kez 2 etaplı oynatılan 2011-2012 sezonunun ilk etabını 9 puan farkla lider bitirdi. 2. etabı ise ezeli rakibinin sahasından çaldığı ve anasının ak sütü gibi hakettiği şampiyonluğu bize hediye ederek bitirdi.
    Bu şampiyonluk ile aynı zamanda en son 2006-2007 sezonunda katıldığımız 4 puanla sonuncu sırada bitirdiğimiz şampiyonlar ligi özlemimizi bitirmiş oldu.
    Bu sene 5 yıl aradan sonra katıldığımız şampiyonlar ligi 1. turunu 10 puanla 2. sırada tamamladık. Tüm maclarda (Braga deplasmanında ilk yarı hariç) gurur duyacağımız bir futbol oynadık. Old Trafford da üzerimize gelmesi beklenen takımla oynarken de, ASY'de onları yenerken de, bize karşı tam kadro defans yapan Braga ve Cluj maclarında da gercek Galatasray'lı olan herkes takımıyla gurur duymuştur.
    Şampiyonlar liginde 1 puanla son 3 maça girerken; gruptan 10 puanla çıkacağını söyleyecek kadar kendisine güvenecek çok az sayıda camia vardır dünya üzerinde.
    90 dakika Çanakkale geçilmez taktiğine puan kaybettiğimiz takımları yukarıda yazmış zaten arkadaslar. Bu takımlar sadece Türkiye'nin en büyük takımından puan almış oldular, hepsi bu. Galatasaray'ın büyüklüğünden kaybettiği bir şey de yoktur bu puanlara. Ligde de lider durumdadır. Ama bu futbol katili takımlarla oynanan ligin kalitesi ve sonuclarını milli takımın aldığı sonuclardan görebilirsiniz. Bu ayrı ve uzun bir konu tabi..
    Son notum; pozisyon da vereceğiz, kontra da yiyeceğiz ama biz bu takımla ve İmparator ile gurur duyacağız ve sonuna kadar arkasında olacağız. Gercek Galatasaray'lılık budur.
    Saygılar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.