Bildirim
Boyalı araç alınırmı?? ...[Kaporta/Boya hakkında herşey]...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben almam..
ama normal fiyatından 8-10 milyar düşüğüne satarlarsa düşünürüm...
yinede ciddi kazası varmı bakarım...
yani teredütlü yaklaşırım, sıcak bakmam.
fiyat ne verdiler...?
ne sebeple boyanmış...?
quote:
Orjinalden alıntı: bigboss07
arkadaşlar 2004 model golf 1.6fsi midline buldum araç temiz ama tek kusuru belden aşagısının boyalı olması sizce alınır mı??
-
Boya yapılmasının nedeni önemli... Büyük bir kazaya karışmışsa, yürüyen aksamda bir yamukluk olmuşsa sorun olur. Bu boya işi çok abartılıyor bence. Benim bir araca arkadan başka bir araç çarpmış ve tampon eğilmişti biraz. Servis tamponu düzeltmiş ve arka bölümü boyamıştı. Araçta da hiç bir sorun yoktu.
Boya yapılmasının nedenini iyi öğren. Yetkili ve Volkswagen servistede arabayı A'dan Z'ye incelet. Kaç para istiyorlar araca ve kaç km'de... -
bencede arabayı bir servise götür ve boyanın sebebini öğren
fiyatı da uygunsa al derim... -
araba gti görünümlü.değişen parça yokmuş sahibinin dediğine göre neden boyandıgını daha sormadım araç 52000km'de fiyat olarakta 24'e kapatırız sanırım aracın linki aşagıda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stochastic34 -- 1 Mayıs 2006; 15:20:00 > -
alınabilir tabi ki tek yapman gereken ciddi bir hasar olup olmadığını öğrenmen. çizik, sürtünme gibi ufak sorunlardan boyanan çok araç var. birleşim noktaları dikkatle incelendiğinde ciddi kaza geçirip geçirmediği anlaşılabilir. -
-
Özel tasarımlı golf GTI görünümlü ACİLL İHTİYAÇTAN.....
sakın almayasın. bu ne be....
madem bu kadar para harcayıp önünü değiştirmiş şimdi niye satıyor.... -
ciddi bişey olmadıktan sonra alınır hemde pazarlık şansın artar..sizce büyükşehirlerde boyasız araba bulmak kolaymı? -
yaw götür bir yetkili servise neyi var neyi yoksa anlarlar. Computeste de sokarsın aracın 100 üzerinden kaç aldığına bakarsın halledersin
quote:
Orjinalden alıntı: bigboss07
araba gti görünümlü.değişen parça yokmuş sahibinin dediğine göre neden boyandıgını daha sormadım araç 52000km'de fiyat olarakta 24'e kapatırız sanırım aracın linki aşagıda
-
Ben aracımda en ufak bir çizik olsun hemen boyatırım mesela... Geçen veledin biri baştan sona çizmiş bisikletiyle, ne yani orjinallik bozulmasın diye güzelim arabaya çizikler içinde binecek değilim ya... Hemen boyattım ;) -
aracın gönyesi vede statik yapısını bozacak bir kaza yapmayıpta çürük, çarık ,çizikten dolayı boyanmışsa neden alınmasın. -
Özellikle İst.da trafikte gördüğümüz 4-5 aracın 1 tanesi hasarlı... Yani kazaya karışmamış araç bulmak zor. Hele 9-10 yıllık araç bakıyorsanız, boyasız bulmak güç.. Her an kaza riskiyle trafikteyiz. -
bu özelliklerde 24-25 milyara alınabilecek başka ne araba varki kafam karıştı yaw -
Neden boyanmış olduğu önemli... -
ya bu boya olayını çok abartıyor insanlarımız
elbette alınır boyalı araba
önemli olan boyatılmasının sebebi
şimdi benim 8 aylık golf plus ı sokakat 3 kapısını çivi ile çizdiler gıcığına
boyatmadım daha ama üzerini rötüşlettim ama belli oluyor kabak gibi
şimdi ben gidip vw yetkilisine, garantili olarak boyatsam, faturasını saklasam, zaten bilgisayar kaydına giriyor
kötü mü yapmış olurum ?
yetkili servisten garantili boya sebebi çivi çiziği, alanın teşekkür etmesi lazım -
aynen katılıyorum. boyalı araç almam, zaten ikinci el almam diyene saygım var. ancak park yerinde olan küçük kazalar, arkadan birinin hafifçe vurması ve tampon boyası, çamurluğun sürtülmesi, şerefsiz tiplerin arabayı çizmesi gibi olaylar sonrası arabayı boyatsa ne olacak. tam aksine arabasına iyi bakıyor demektir adam. -
quote:
Orjinalden alıntı: serkes1
madem bu kadar para harcayıp önünü değiştirmiş şimdi niye satıyor....
Arkadaşım biraz kafanızı çalıştırın
Burda öle para harcamak fln yok
Bu arada önden koymuş hatta arkadanda etekleri wurmştur buyuk ihtimalle
Hatta jant kırması bile olmuş olabilir arabada çunki jantalrda a3 jantı herneyse
Yani burda adam sigortadan parayı almış üstüne 200-300 koymuş çakma gti yapmış
Ayrıca tr de 3 adet çakma gti gördüm 3 ü de dandik ötesüydi wede GTİ GERÇEKTEN çok farklı bir araba
Ayrıca GTİ tamponu 1250
--------------------------------
Bu arad elimde Opel OPC ön tampon sisler yuvalar panjur manjur herşey war satılık topic açıcam üşeniyorum
1000YTL
-
ben kendi gözümle gördüm palio nun ön komple değişti kuleler falan yeniden takıldı araba orjinal diye satıldı. -
o kadar paraya o araba fazla gibi...
mercedes a 160ları da bir incele derim.
http://www.araba.com/237847.html
Benzer içerikler
- yandan vuran araç suçlu mudur
- gaza basmama rağmen araba hızlanmıyor
- gaza basınca vuruntu sesi
- 1.5 dci turbo hortumu yağ kaçağı
- sbm teklif aldım ne yapmalıyım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X