Şimdi Ara

Epson L100 için fotoğraf kagıdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba arama yaptım ama bulamadım

    epson L100 için hangi fotograf kagıdını kullanmam gerekiyor bilmeden agfa fotograf kagıdı aldım resimler berbat ve ıslak murekkepli cıkıyor

    yardımcı olursanız sevinirim



  • epson 255 gr premium parlak ve cescesorun sattığı rovi 300 gr premium sınıfı kağıtlar bence piyasadaki en iyi kağıtlar bazı hp kağıtlar epsonlarda kuruma sıkıntısı yaşatabiliyor ama agfalarda böyle bir sorun olmaması lazım kağıdı ters koyma ihtimaliniz yok dimi.

    EPSON

    http://www.vatanbilgisayar.com/Yaz%C4%B1c%C4%B1%20Ka%C4%9F%C4%B1d%C4%B1/epson-c13s042167-s042153-parlak-fotograf-kagidi-10x15,-255-gr,-40-adet-2-al-1-ode/productdetails.aspx?I_ID=55074

    ROVİ'LER

    http://cescesor.com/Fotograf-Kagidi,LA_157-2.html/rovi-premium-fotograf-kagitlari



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chungkingexpress -- 28 Kasım 2012; 16:14:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: chungkingexpress

    epson 255 gr premium parlak ve cescesorun sattığı rovi 300 gr premium sınıfı kağıtlar bence piyasadaki en iyi kağıtlar bazı hp kağıtlar epsonlarda kuruma sıkıntısı yaşatabiliyor ama agfalarda böyle bir sorun olmaması lazım kağıdı ters koyma ihtimaliniz yok dimi.

    EPSON

    http://www.vatanbilgisayar.com/Yaz%C4%B1c%C4%B1%20Ka%C4%9F%C4%B1d%C4%B1/epson-c13s042167-s042153-parlak-fotograf-kagidi-10x15,-255-gr,-40-adet-2-al-1-ode/productdetails.aspx?I_ID=55074

    ROVİ'LER

    http://cescesor.com/Fotograf-Kagidi,LA_157-2.html/rovi-premium-fotograf-kagitlari

    yok hocam kagidi duz koydum biyerde bir hata yapiyorum galiba
    neyse yardimlariniz icin tesekkurederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yazdırırken kağıt seçeneği olarak Epson Premium Glossy'i seçin Photo Enhance açık olsun. Bu seçeneklerle bastığınız hiç bir resimde bahsettiğiniz ıslaklık olmaması lazım. Fotoğraf kağıdı tavsiyesi konusuna gelince bende size benim sattığım kağıtları tavsiye edebilirim. İncelemeniz için link aşağıdadır. İstediğiniz fiyat aralığında ve gramajda kağıtlarımızı denemenizi tavsiye ederim.

    DolanKartuş Fotoğraf Kağıtları
  • önce gidin güzel bi kalite li kağıt ondan sonra deneyin hp veyawww.dolankartus.com.tr buradan ala bilir siniz güzel ve kulanışlı kağıtları var tavsiye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ciga75

    Yazdırırken kağıt seçeneği olarak Epson Premium Glossy'i seçin Photo Enhance açık olsun. Bu seçeneklerle bastığınız hiç bir resimde bahsettiğiniz ıslaklık olmaması lazım. Fotoğraf kağıdı tavsiyesi konusuna gelince bende size benim sattığım kağıtları tavsiye edebilirim. İncelemeniz için link aşağıdadır. İstediğiniz fiyat aralığında ve gramajda kağıtlarımızı denemenizi tavsiye ederim.

    DolanKartuş Fotoğraf Kağıtları



    Hocam dediklerinizi aynen yerine getirdim sonuc aynı malesef
    bendeki agfa kagıt kalın ve sanki üzeri ince bi jelatin kaplı gibi bence sorun bundan kaynaklanıyor çünkü cıkan resmi bi pecete ile silince kagıt hic kullanılmamıs gibi ilk halini alıyor.

    dun deneme amaclı işyerinden hp nin fotograf kagıdını alıp baskı yaptım sonuc mukemmel oldu




  • Büyük ihtimalle kullandığınız Agfa kağıt inkjet makineler için değildir. İnşallah fazla adette almamışsınızdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ciga75

    Büyük ihtimalle kullandığınız Agfa kağıt inkjet makineler için değildir. İnşallah fazla adette almamışsınızdır.

    2 PAKET ALDIM ALICAK KARSILIGI ALDIM SAGLIK OLSUN ARTIK
  • Epson 42171 190gr foto kağıt al.Ben L800de bu bahsettiğim kağıt ve başka iki marka kağıt kullandım.Gerçekten en iyi sonuç epsondan aldım.
  • Epson 42171 190gr foto kağıda basılan fotoğraf zamanla solar gider yıllar sonra hala sağlam kalan fotoğraflar isterseniz epson 255 gr yada rovi 300 gr kağıtları kullanın. L800 gibi fotoğraf baskısında uzman bir yazıcı varsa elinizde kağıdında hakkını vernek lazım
  • Her ikinizede teskkürederim deneyecem bakalım

    bide baskı yaparken hangi ayarları kullanayım
  • kağıt türü olarak epson premium glossy'i seçin kalite seçeneği olarak fotoğraf yada vaktiniz varsa en iyi kalite fotoğrafı seçin photoenhance işaretli olursa renk tonlarına inceden otomatik bir ayarçekiyor bu her zaman iyi sonuç vermeyebilir. gelişmiş sekmesindende renk denetimleri işeretliyken renk modu (vivid sert standart 2,2 ise yumuşak tonlar için) ve onun altındada ayarlar kısmından renk denetimlerinde ulaşabilir burada deneme yanılma yoluyla kendi en iyi ayarlarınızı tespit edebilirsiniz. baskıda herhangi bir renk daha baskın çıkıyorsa mesela buradan o rengi (-)'ye düşürebilir ve bu ayarı kaydedebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chungkingexpress

    kağıt türü olarak epson premium glossy'i seçin kalite seçeneği olarak fotoğraf yada vaktiniz varsa en iyi kalite fotoğrafı seçin photoenhance işaretli olursa renk tonlarına inceden otomatik bir ayarçekiyor bu her zaman iyi sonuç vermeyebilir. gelişmiş sekmesindende renk denetimleri işeretliyken renk modu (vivid sert standart 2,2 ise yumuşak tonlar için) ve onun altındada ayarlar kısmından renk denetimlerinde ulaşabilir burada deneme yanılma yoluyla kendi en iyi ayarlarınızı tespit edebilirsiniz. baskıda herhangi bir renk daha baskın çıkıyorsa mesela buradan o rengi (-)'ye düşürebilir ve bu ayarı kaydedebilirsiniz.

    Teşekkürler hocam sagolasın
  • epson l100 kağıdı çekememe sorunu var için açtım makarayı kurcaladım çözemedim yayı söktüm doğrumu taktım bilmiyorum yine sorun devam ediyor alimle ittiriyorum zarzor almasını sağlıyorum bu yazıcıyı kullanan ve içini açan arkadaşa soracağım sorularım olacak yardımcı olur sanız sevinirim .
    saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.