Şimdi Ara

İPad Hakkında Kafama Takılanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşim dolayısıyla şuan Rusya'dayım,bir kaç gündür araştırıyorum İpad fiyatlarını. İPad 2 Wi-Fi (16 GB) yaklaşık 500$ ve İpad 3 Wi-Fi (16 GB) yaklaşık 600 $ civarında.Şimdi benim sormak istediğim soru şu;

1-)İpad'i internet,mail ve oyun için kullanacağım.İp4s'in ekranı özellikle internet için küçük gelmeye başladı. İki modelin arasında 100$ farkediyor. Belirttiğim kullanım şeklinde bu iki model arasında İpad 2'yi tercih etsem sıkıntı yaşarmıyım sizce?

2-)Fiyat konusunda Tr'de bir araştırma yapmadım ama burada alabileceğim Apple Store garantili sıfır fiyatıdır.Sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC4376FA6 -- 27 Kasım 2012; 22:04:15 >

• ipad 2 300 dolar, ipad3 600 dolar, aradaki fark 100 dolar.. naıl oluyor yaw? yanlış yazdın heralde dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 27 Kasım 2012; 22:01:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

ipad 2 300 dolar, ipad3 600 dolar, aradaki fark 100 dolar.. naıl oluyor yaw? yanlış yazdın heralde dostum

Haklısın yanlış yazmışım düzelttim.
  • hocam bende ipad 2 var bu mesajı ondan yazıyorum hiçbir hız sıkıntısı yok mailden tut oyuna kadar her şeyi 2-3 saniyeye açıyor internette izlediğim videoya göre ipad 3 ün ekranı daha iyi olduğu için internet sayfalarını daha çözünürlüklü ve geç açıyor ayrıca ipad 2 nin ekranı da çok kötü değil ipad 2 al bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100$ fark kesinlikle değer,retina ekran bir başka oluyor.
  • Ben de bakımdım internetteki videolara..Retina ekran ve grafik işlemcisi fark atıyor İpad2'ye ama ben internet,mail ve oyun için günde 2-3 saat kullanacam. Çok fark yaratır mı kullanımda,yani keşke İpad 3 alsaydım dermiyim acaba?
  • retina ekran ve ipad 2 ye gore yapacagi 1 yil fazladan destek icin $100 deger kaan abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma çok takılan bir soru?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: necroph

retina ekran ve ipad 2 ye gore yapacagi 1 yil fazladan destek icin $100 deger kaan abi

konuya noktayı koydum yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.