Şimdi Ara

Satılık HP mini 110-3100 siyah-SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 05.03.2011 tarihinde Teknosa'dan aldığım netbookumu satıyorum. sorunu yoktur, şarjı iyi gider, (4-5 saat sanırım) film izlemek amacıyla almıştım, yüksek çözünürlüklü filmlerde sorun yaşadığım için satıp media player tarzı birşeyler veya laptop almayı düşünüyorum.
    05.03.2013 tarihine kadar garantisi devam ediyor, ayrıca 1 yıllık Teknosa ek garantisi vardır, 05.03.2014'e kadar garantilidir. Teknosa garantisi, 1 sefere mahsus batarya değişimini de kapsamakta, özellikle belirtmek isterim. her türlü evrakı ve kutusu duruyor, alan arkadaşa kutusuyla ve evraklarıyla vereceğim.

alan arkadaşa kullanmakta olduğum çantasını da yanında vereceğim.

üründe çizik, darbe vs. yoktur, çantasında taşındı, kullanıma bağlı mikroskobik çizikler olabilir elbet ama, düşme, ezilme yaşamadı.

Model: Hp Mini 110-3100 siyah
    Ram: 2 GB
    HDD: 250 GB
    İşlemci: Atom N455 1.66 GHz
    Ekran kartı: intel graphics media accelerator 3150
    İşletim sistemi: Windows 7 Starter
    ekran boyutu: 10,1 inch

ekstra garantisini de göz önüne alarak istediğim fiyat SATILMIŞTIR.. İstanbul içinde elden satmak tercihimdir, alan arkadaşın görüp tatmin olduktan sonra almasını tercih ederim. ancak kargoyla isteyen olursa da gönderirim.

içinde 100 gün daha geçerliliği olan norton 360 yüklü olduğundan format atmıyorum, alanın işine yarar diye düşünüyorum, alan isterse kendisi formatlayabilir, içinde orjinal win7 starter vardır.

her türlü yorumu yapabilirsiniz, ilk satış deneyimimdir, hatalarım varsa düzeltin lütfen.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunsamsun81 -- 28 Kasım 2012; 17:13:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

alış veriş konusunda profesyonel değilim, bu işten para kazanma isteğim yoktur. eğer satıyorsam evimde fazlalık olduğundan, alıyorsam ihtiyacım olduğundandır. o yüzden tüccar mantığıyla yaklaşmadan önce, amatör olduğumu göz önünde bulundurun lütfen. sorunsuz işlemlerim: 100000 işlem:http://forum.donanimhaber.com/m_68273477/tm.htm

• merhabalar, aleti nerede görebiliriz? güzel alet, bir arkadaşta vardı, hoşuma gitmişti. ısınma sorunu falan var mı?
    eğer görmek isterseniz maslakta çalışıyorum, akşam 7den sonra levent, mecidiyeköy, taksim, beşiktaş vb. biryere getirebilirim. ürün bir netbook açısından bakıldığında çok iyidir, 1080p film izlerken kaldırmıyor, tek sorunum bu olduğu için elden çıkartmak istiyorum. ilgilenirseniz pm atabilirsiniz ya da cep telefonumdan ulaşabilirsiniz.
    ısınma sorunu yoktur, her netbook kadar ısınıyor ama ortalığı ateşe vermiyor :)

alış veriş konusunda profesyonel değilim, bu işten para kazanma isteğim yoktur. eğer satıyorsam evimde fazlalık olduğundan, alıyorsam ihtiyacım olduğundandır. o yüzden tüccar mantığıyla yaklaşmadan önce, amatör olduğumu göz önünde bulundurun lütfen. sorunsuz işlemlerim: 100000 işlem:http://forum.donanimhaber.com/m_68273477/tm.htm
  • taksitle almak isteyenler için sanalpazar linki:

http://www.sanalpazar.com/Sifir-Ayarinda-Hp-Mini-110-3100-Netbook__isp5180786

• ürün tarafımdan alınmıştır.
    arkadaşa ilgisi için teşekkür ediyorum.
    güvenilir satıcı.

dürüstlük erdem değildir.
    insan olmanın şartıdır.
    olmayanlar insan taklidi yapanlardır.
    hayatta herşeyi ölçen bir değer vardır.
    Adamlığın ölçüsü dürüstlük ve ahlaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.