Şimdi Ara

Samsung scx 3405 yanlış yazılım sonucu çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sınıfıma yeni aldığım makinanın tonerini doldurmak için siteden edindiğim yazılımı attım. Yazıcı kendinden geçti. Durum ışığı kırmızı yanıyor. Hiç hareket yok. Isınmıyor. Her yolu denedim ama rapor çıktısı vermiyor. İsteyenler için videoda yükleyebilirim. Ben bu dertten nasıl kurtulurum? Yapılan bir hatanın geri dönüşü olmaz mı? Lütfen yardım edin 1. sınıf öğretmeniyim harflere geçtim ödev vermek zorundayım. Okulda makina yok.

    Attığım reset yazılımı bu;http://www.mediafire.com/download.php?3krm5vhr3s2spuk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatin -- 29 Kasım 2012; 16:44:47 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: suatin

    Sınıfıma yeni aldığım makinanın tonerini doldurmak için siteden edindiğim yazılımı attım. Yazıcı kendinden geçti. Durum ışığı kırmızı yanıyor. Hiç hareket yok. Isınmıyor. Her yolu denedim ama rapor çıktısı vermiyor. İsteyenler için videoda yükleyebilirim. Ben bu dertten nasıl kurtulurum? Yapılan bir hatanın geri dönüşü olmaz mı? Lütfen yardım edin 1. sınıf öğretmeniyim harflere geçtim ödev vermek zorundayım. Okulda makina yok.

    Attığım reset yazılımı bu;http://www.mediafire.com/download.php?3krm5vhr3s2spuk

    aynı sorun bendede var




  • yazıcıya tekrar yazılım yuklenebilir. yazılımdan kaynaklı problemler garanti dışında kalır. kargo ve servis ücretini kabul ederseniz yardımcı olurum. bazı sayfalarda verilenhttps://www.sites.google.com/site/samsungdownloads1/ sayfadaki yazılımların orjinal yada fix dosyası ile alakası yoktur. kimsenin mağdur olmaması için oradaki yazıları yüklemeyiniz. orada verilen yazılımlar yazıcının muadil çip ile çalışmasını sağlayan yazılımlardır. o yazılımları yukledikten sonra yazıcı çipi tanır. Yanlız o yazılım yuklendikten sonra fix dosyası yukleme şansınız yok. sadece bi kaç farklı yontemi vardır yazıcıyı çipsiz çalıştırmanın. buda artı bi maliyet oluşturur




  • quote:

    Orijinalden alıntı: egel2458

    yazıcıya tekrar yazılım yuklenebilir. yazılımdan kaynaklı problemler garanti dışında kalır. kargo ve servis ücretini kabul ederseniz yardımcı olurum. bazı sayfalarda verilenhttps://www.sites.google.com/site/samsungdownloads1/ sayfadaki yazılımların orjinal yada fix dosyası ile alakası yoktur. kimsenin mağdur olmaması için oradaki yazıları yüklemeyiniz. orada verilen yazılımlar yazıcının muadil çip ile çalışmasını sağlayan yazılımlardır. o yazılımları yukledikten sonra yazıcı çipi tanır. Yanlız o yazılım yuklendikten sonra fix dosyası yukleme şansınız yok. sadece bi kaç farklı yontemi vardır yazıcıyı çipsiz çalıştırmanın. buda artı bi maliyet oluşturur

    bize nekadara mal olur bu bu yazı eski haline getirmek




  • Yardım edecek kimse yok mu?
  • Arkadaşlar sitede ücretsiz diye dağıtılan her yazılımı yazıcınıza yüklemeyin. Ben yükledim yazıcım çöktü. Tamir etmemiz 1 ay sürdü. Sağolsun forumdan egel2458 arkadaşım çok yardımcı oldu. Ne kadar teşekkür etsem hakkını ödeyemem. Yazıcının tamiri o kadar kolay olmuyor. Çok araştırdım. Allah razı olsun karşıma egel2458 çıktı. Şimdi yazıcım çalışıyor. 3-5 kuruştan kaçayım derken boş yere kafanız ağrımasın. Benden uyarması.
  • Makinanıza orjinal toner alın ve garantiye gönderin. %100 yapılmış olarak geri gelir hiçbir ücret de ödemezsiniz...
  • güle güle kullanın hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsrvv

    Makinanıza orjinal toner alın ve garantiye gönderin. %100 yapılmış olarak geri gelir hiçbir ücret de ödemezsiniz...

    Öncelikle en ucuz orjinal toner 150 TL. Ben orjinal toner taksamda makina hiç çalışmıyordu. Servisde çalışan insanlarda az çok bu işleri biliyorlar. Ben aradım arızayı söyledim bana ilk sordukları soru yazılım attınız değil mi? Bende saklamadım. Attım ama yok mu bunun yolu yordamı diye sordum yok dediler. Hatta tanıdıklar vasıtasıyla başka bir servise sordurdum onada kartı değiştiriyoruz bunu merkeze anlatamayız demişler. 150 TL fiyat çıkardılar. Ayrıca 150 TL orjinal tonere para vereceğime 240 TL verip yeni makina alabilirdim.

    Sağolsun egel2458 arkadaşım kartı değiştirmeden bana hiçbir masraf açmadan tamir etti. Ellerine sağlık. Çok teşekkür ediyorum. Hakkı ödenmez mükemmel bir insan.




  • isteyen irtibata geçsin yardımcı oluruz

    https://www.facebook.com/pages/Samsung-mlscx-reset/350835255016949



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leo -- 4 Nisan 2013; 13:40:20 >
  • abicim merhaba, yanlış yazılımdan kaynaklı hata alıyorum devamlı. yardımcı olursan sevinirim.
  • 0543 281 16 76 anakart tamiri yapilir yazilimla beraber 90 tl ye yapilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba kardeş
    site de gördüğüm kadarı ile bazı öğretmen arkadaşlarımıza yardımda bulunmuşsunuz mümkünse eger
    sn:Z7DFB8KD9A01G2H
    CRUM:CRUM-130928F5985
    samsung scx-3405fw v:3.00.01.19 NOLU YAZICIMA firmware yollayabilirmisiniz çok teşekkür ederim saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.