Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1066. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mirhan loran , bil21 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67.100
Cevap
446
Favori
3.706.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
66 oy
Sayfa: önceki 10641065106610671068
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Joe_Feyzullah

şu sitenin adresini unutuyoruz hep bi verseniz veya ilk sayfada falan dursa

http://62.248.80.10/

hastanedeki internet, şöyle 1 bağlantımız olmadı upload kısmında

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

quote:

Orijinalden alıntı: kalles_papaz

ya arkadaşlar ben 15 gün kadar önce 5 mbit limitli paketi aldım. taahhüt sevmediğimden modemi vatandan kendim aldım.
    15 günde download ve upload 4 Gb yi geçmiş!
    sadece evde ufaklık kullanıyor ve en fazla youtube da birşeyler izliyor. günlük kullanım ortalama 700-800 mb.
    sanırım bir yerde hata yapıyorum. bu ortalamayla zaten 45-50 tl fatura gelecek. ttnet pahalı diye iptal ettirdim.
    gerçi uydunetin performansı gayet iyi ve hiç sorun yaşamadım (maşallah diyelim)...

3 mbit limitsiz zaten 49 lira hocam. O tarifeye de geçebilirsiniz.

1 mbit sınırsın deneyeyim diyorum. performans ı çok mu kötüdür acaba?
    istanbul kozyatağında kullanıyorum. çevrede kullananlar varsa bilgi vermelerini rica ederim.

• Arkadaşlar Uydunet'in 12TL 1GB+Her GB 3TL tarifesine üye olmak istiyoruz. Yer Ankara Cebeci. Ama bir aradığımızda tahüt var öbür aradığımızda Tahütsüz alabilirsiniz diyorlar. Kablosuz Uydunet Modemimiz var. Nedir olayın aslı bilen var mı?
  • 1mbit sınırsız kullanıyorum gayet memnunum yer ankara. telekomda 1mb sınırsız kullanırken bu pigleri ve hızı görmek imkansızdı. normal bi adsl hatta 1mb hızda max 893 kbps hız alırsınız ama ben yaptığım testlerde 980 kbps nin altına düşmüyorum... yane saniyede 123 kb, internet download manager ile 120 140 arası gidip geliyor genelde 128-130 arası indiriyorum.

hız testi yapıyorum sorun yok. Bağlantı da sorun yok. Arıza kaydı için arıyorum sinyal normal diyorlar.Yanlız sinyala ben bakıyorum snr sorunu diyor. Ama browserı açıpta bir siteye girmeye çallıştığımda hiçbirşey açılmıyor 5-6 dkk boyunca. Bağlanılamadı haatası alıyorum.Bu sorunun kaynağı ne olabilir?

Birde bu uydunette nasıl bir arıza servis elemanları var ya. Adam gelmiş internete giremiyorum diyorum torrenti kapat diyor. down. yok birşeyy yok. Yıllardır kullandığım program internet hızıyla şu anda bir alakası yok diyorum. yok yok sen torrenti kapat diyor.

Taahhüt dolduğu anda kapattırıyorum uyduneti.

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.

• Bazı yorumlara baktım da, herkesin beğendiği yön var beğenmediği yön var. Ankara'da Küçükesat semtinde oturuyorum. Abartmayım ama 6 yıldan fazladır KAblo tv kullanıyorum bu süre zarfında 1 defa arıza kaydım mevcut. Daha sonraları TT'un fiyat ve performans açısından yetersiz bulduğum için Uydunete geçtim. 2 yıl taahüt ile (: manyakça bir hataydı kabul ediyorum. Hat aktif olduktan 2 gün sonra Modem Cortingen :) Süper bir olay daha 24 saat de diğer modemin gelmesini bekledim. Ama Taahütümün 1 yılının dolmasına rağmen. 50 ye yakın arıza kaydım mevcuttur. ilk başlarda Gece 12 de int gider oldu sonra 10 ciarı gider oldu 2 haftaya yakındır da saat 9 dedimiydi Internet denen bir şey olmuyor. 444 0 126 yı ısrarlı aramalarım sonucunda yarım saat sonra bir tane Allah'ın kuluna denk geliyorum. :) Ona da problemi anlata anlata bi hal oluyorum. Orası diyor Sinyal seviyeniz düşük Arızaya gelen ekip çok yüksek diyor. Defalarca mail atmama Telefon etmeme rağmen Bir duvar ile karşı karşıyayım. Adamların mesaisi 21:00'da bitiyor benimde sorunlarım o saatten sonra başlıyor.
    Hizmet mi Kesinlikle alamıyorum. En sonunda Bu gün genel müdürlüğe telefon ederek şikayetimi dile getirdim. Umarım Akşam vakti aynı olay tekrarlanır ve genel müdürlükteki arkadş'a müdahale eder.

Akşamları İnternetimin olmayıp Hizmet alamama mı yanayım
    444 0 126 Servisini dakikalarca arayıp kayıt bırakamama mı yanayım.
    Gelen telefon parama mı yanayım bilemiyorum.
    Kısaca Ağlanacak halime gülüyorum. 1 Yıl taahütüm kaldı bittikten sonra Aman Bir daha uydunet mi hayır. İnşallah Bu zaman zarfında Altyapı çalışmaları vs bir şeyler şeyler yaparlar da Benim gibi bir çok müşteriyi kaybetmezler diyorum.

• sorunumu yukarıda uzun uzun yazmıştım,

şikayet var, twitter, facebook, e arıza, telefon, mail

ne varsa hepsiyle saldırdım turksat' a, en son dün gelmişler, değerleriniz çok düşük demişler, telefonla merkezden bir kaç ayar yaptırmışlar, nete girişlerde gözle görülür bir artış oldu... torrent denemedim daha zira namunda ya giremedim bir türlü...

bir ara uydunetin bazı sitelere girişi engellediğini okumuştum, acaba bu doğru mu o yüzden mi giremedim namunda ya? ofiste girdim zira...

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • netmaster wireless modemi kullananlara bir sorum var. Sisteminiz ilk acildiginda DNS le ilgili bir sikinti yasiyormusunuz? Ben bilgisayarimi pc/mac ilk actigimda yaklasik 2 dakika cihaz hic bir web sitesine baglanmiyor. Dns hatasi aliyorum bolca. Bekliyorsunuz ondan sonra aktif oluyor.Wifi baglanti kullanmadan iki cihazda ayni modeme bagli. Dns lerim google in dnsleri ve bu esnada ip ile web sitelerine girebiliyorum. Ayni sorun mac icinde gecerliyken wifi kullanan ve o esnada acik olan cihaz bu durumdan etkilenmiyor( tablet/cep telefonu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dem10com -- 8 Aralık 2011; 18:49:22 >

Orijinalden alıntı: emrahturudu

netmaster wireless modemi kullananlara bir sorum var. Sisteminiz ilk acildiginda DNS le ilgili bir sikinti yasiyormusunuz? Ben bilgisayarimi pc/mac ilk actigimda yaklasik 2 dakika cihaz hic bir web sitesine baglanmiyor. Dns hatasi aliyorum bolca. Bekliyorsunuz ondan sonra aktif oluyor.Wifi baglanti kullanmadan iki cihazda ayni modeme bagli. Dns lerim google in dnsleri ve bu esnada ip ile web sitelerine girebiliyorum. Ayni sorun mac icinde gecerliyken wifi kullanan ve o esnada acik olan cihaz bu durumdan etkilenmiyor( tablet/cep telefonu )

aynı sorunu bende yaşıyorum. Benim modem motorola. Bilgisayarı açtıktan sonra yaklaşık 2-3 dkk nete bağlanamıyorum.Web sitelerini açamıyorum sinyal üzerinde ünlem çıkıyor.Sonra girebiliyorum.

Yanlız 2 gün önce bu olay daha da değişti.Şimdi 2-3 dkk sonra bile sürünüyor sitelere girerken.Ve düzelmiyor da artık.uzun bir süre kullandıktan sonra normale dönüyor.

Ne olduğunu bir türlü çözemedim.sorunun kaynağını bulamıyorum bir türlü.

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

• modem farkli sizde o halde bu olay tamamen kablo net ile ilgili olabilir. Ben bunu teknik destek olarak aktarmaya calistim. Hic faydasi olmadi :)
  • dün arıza kaydı için aradım. Bana herşeyin normal göründüğünü falan söyledi.Dns i otomatiğe alın falan dedi.Kapattım uzatmadım. Bugün artık canımı sıktı. Şu anda dahil hiçbir siteye tek tıklamada giremiyorum.Çok yavaş yükleniyor. Öğlende tekrar aradım.Neyse ekip geldi.Aşağıda kutudan bağlantıyı kontrol ettiler sanırım.Sonra yukarı çıktı. Aynen o da dns otomatiğe aldı.Modem arayüzünden bir ayarı değiştirdi.Sonra torrenti gördü dediki bunu kapatın bu yavaşlatır.Down. falan yok. Diyorumki ne alakası var yıllardır bunu kullanıyorum ben.Yok diyor sen kapat bunu.Ulan ben sitelere giremiyorum diyorum adam ne diyor.Sinirlendim adam gitti .
    Sorunuma çözüm bulamadılar.

Şimdi diyorum acaba benim sürücüde falan mı sorun mu var. Ama 2 defa güncelledim.Sildim tekrar yükledim yine olmadı.

Çıldırmak üzereyim.Tahahhütün bitmesine 4-5 ay kaldı sonra anında iptal

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

5 Mbit hız yerine 4-5 gündür gece yarısına kadar 1 Mbit bir hizmet alıyorum yer izmir-bornova gerekli yerlere şikayette bulundum bakalım ne zaman düzelecek genel bir sorun mudur tam olarak anlamadım diğer illerde bu tür hız sorunu yaşayan arkadaşlar varmı.?

KABLONET [ANA KONU]

Aynı sorun bende neredeyse 1 aydır devam ediyor eskiden yoktu böyle bi sorun. Halende düzelmedi. İstanbul esenyurttayım.
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

KABLONET [ANA KONU]

upload neden öyle ya testlerde bazen böyle hatalar oluyor ama metronet filan mı acaba bilemedim türk telekom yazıyor ama metronet dede türk telekom yazıyor servis sağlayıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: JrDeveLoper

Bazı yorumlara baktım da, herkesin beğendiği yön var beğenmediği yön var. Ankara'da Küçükesat semtinde oturuyorum. Abartmayım ama 6 yıldan fazladır KAblo tv kullanıyorum bu süre zarfında 1 defa arıza kaydım mevcut. Daha sonraları TT'un fiyat ve performans açısından yetersiz bulduğum için Uydunete geçtim. 2 yıl taahüt ile (: manyakça bir hataydı kabul ediyorum. Hat aktif olduktan 2 gün sonra Modem Cortingen :) Süper bir olay daha 24 saat de diğer modemin gelmesini bekledim. Ama Taahütümün 1 yılının dolmasına rağmen. 50 ye yakın arıza kaydım mevcuttur. ilk başlarda Gece 12 de int gider oldu sonra 10 ciarı gider oldu 2 haftaya yakındır da saat 9 dedimiydi Internet denen bir şey olmuyor. 444 0 126 yı ısrarlı aramalarım sonucunda yarım saat sonra bir tane Allah'ın kuluna denk geliyorum. :) Ona da problemi anlata anlata bi hal oluyorum. Orası diyor Sinyal seviyeniz düşük Arızaya gelen ekip çok yüksek diyor. Defalarca mail atmama Telefon etmeme rağmen Bir duvar ile karşı karşıyayım. Adamların mesaisi 21:00'da bitiyor benimde sorunlarım o saatten sonra başlıyor.
    Hizmet mi Kesinlikle alamıyorum. En sonunda Bu gün genel müdürlüğe telefon ederek şikayetimi dile getirdim. Umarım Akşam vakti aynı olay tekrarlanır ve genel müdürlükteki arkadş'a müdahale eder.

Kısaca Ağlanacak halime gülüyorum. 1 Yıl taahütüm kaldı bittikten sonra Aman Bir daha uydunet mi hayır. İnşallah Bu zaman zarfında Altyapı çalışmaları vs bir şeyler şeyler yaparlar da Benim gibi bir çok müşteriyi kaybetmezler diyorum.

Küçükesat'ın ne tarafında oturuyorsunuz. Ben Büyük Koleje yakınım

• quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

KABLONET [ANA KONU]

upload neden öyle ya testlerde bazen böyle hatalar oluyor ama metronet filan mı acaba bilemedim türk telekom yazıyor ama metronet dede türk telekom yazıyor servis sağlayıcı

KABLONET [ANA KONU]

Evrak vs gönderilmesi gereken dökümanlar için devlet hastanesindeki durum, aslında hata yok ihtiyaç bu şekilde. TT mi sağlıyor bilemiyorum ama

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries

• quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

Arizanizin duzeltilmesi talepte bulunup bunun icinde caba sarfedip sonuc alamadiysaniz neden mahkemeye vermeyeseniz tabiki hakkiniz ama sonuc ne olur kimin aleyhine cikar belli olmaz. Sonucta sozlesme imzalattilar

valla seni bilmem ama ben isviçrede değil türkiyede yaşıyorum , tüketici mahkemesi bu konuya bakmıyoru öteki mahkemeye gitsem 2-3 seneden aşağı sonuçlanmaz oda karşı taraf itiraz etmezse ilk duruşma için 6 ay sonrasına gün veriyorlar ,ayrıca avukat masrafı bilirkişi ücret,dava açma parası zaten 1500-2000 lirayı bulacak

Orijinalden alıntı: epwesa1

quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

Arizanizin duzeltilmesi talepte bulunup bunun icinde caba sarfedip sonuc alamadiysaniz neden mahkemeye vermeyeseniz tabiki hakkiniz ama sonuc ne olur kimin aleyhine cikar belli olmaz. Sonucta sozlesme imzalattilar

valla seni bilmem ama ben isviçrede değil türkiyede yaşıyorum , tüketici mahkemesi bu konuya bakmıyoru öteki mahkemeye gitsem 2-3 seneden aşağı sonuçlanmaz oda karşı taraf itiraz etmezse ilk duruşma için 6 ay sonrasına gün veriyorlar ,ayrıca avukat masrafı bilirkişi ücret,dava açma parası zaten 1500-2000 lirayı bulacak

Bende ayni ulkede yasiyorum ama nerde ne yapmam gerektigini biliyorum Soru soran sizsiniz mahkemeye verilir mi diye simdiden vazgectiniz. Zaten sirketlerde hem bunu biliyor hemde bundan dolayi sozlesme imzalatiyor. Tek yapabileceginiz bir konu var sorununuzun neyse cozulmesi icin biraz ugrasmaniz bilmem farkindamisiniz

My Love its My Job

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem

quote:

Bazı yorumlara baktım da, herkesin beğendiği yön var beğenmediği yön var. Ankara'da Küçükesat semtinde oturuyorum. Abartmayım ama 6 yıldan fazladır KAblo tv kullanıyorum bu süre zarfında 1 defa arıza kaydım mevcut. Daha sonraları TT'un fiyat ve performans açısından yetersiz bulduğum için Uydunete geçtim. 2 yıl taahüt ile (: manyakça bir hataydı kabul ediyorum. Hat aktif olduktan 2 gün sonra Modem Cortingen :) Süper bir olay daha 24 saat de diğer modemin gelmesini bekledim. Ama Taahütümün 1 yılının dolmasına rağmen. 50 ye yakın arıza kaydım mevcuttur. ilk başlarda Gece 12 de int gider oldu sonra 10 ciarı gider oldu 2 haftaya yakındır da saat 9 dedimiydi Internet denen bir şey olmuyor. 444 0 126 yı ısrarlı aramalarım sonucunda yarım saat sonra bir tane Allah'ın kuluna denk geliyorum. :) Ona da problemi anlata anlata bi hal oluyorum. Orası diyor Sinyal seviyeniz düşük Arızaya gelen ekip çok yüksek diyor. Defalarca mail atmama Telefon etmeme rağmen Bir duvar ile karşı karşıyayım. Adamların mesaisi 21:00'da bitiyor benimde sorunlarım o saatten sonra başlıyor.

Ballıbaba Sokak, Pazara Yakınım, dün Akşam Eve gittiğimde Internet Hiç yoktu ama Modem Hep onLine (: Sağolsunlar 9 civarı bi ağbi geldi, sıkıntı var onu kontrol ediyorum dedi. Onun üzerine 00:00 civarına kadar bir problem yaşanmadı. Bakalım bu gün problem olacakmı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerem

quote:

Ballıbaba Sokak, Pazara Yakınım, dün Akşam Eve gittiğimde Internet Hiç yoktu ama Modem Hep onLine (: Sağolsunlar 9 civarı bi ağbi geldi, sıkıntı var onu kontrol ediyorum dedi. Onun üzerine 00:00 civarına kadar bir problem yaşanmadı. Bakalım bu gün problem olacakmı

Altyapin degisince ve portlar bolununce buyuk bir rahatlama yasarsin Suan uydunetin en buyuk problemi hizli buyume sonucu yetersiz altyapi. Bu kadar gec kalmasinin sebebi gec onlem almalari ve brokrasi engelleri

My Love its My Job

• 
Sayfa: önceki 10641065106610671068
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.