Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
65.831
Cevap
428
Favori
3.547.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #50
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyla alakası yok ama, benim baglattıgım yaklasık 50 gün olmustur.Sadece 2 kere kesildi.Cok memnunum.

ank / bahçeli
  • arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım durumumu bildirdim ordaki adam da zaten online olamama durumunuz cvaar şuan online değilsinzi diyerek derdimi anladığını umuyorum akşam 10 a kadar servisleri calışıyormuş geleceklermiş benim gibi bu dorunu yaşayıp servisin gelmnesi sonucu durumu düzelen varmı acaba
  • Ankara Emek-Bahçeli bilgileri için saolun arkadaşlar.
  • Uydunetin verdiği Webstar Epc2203 modemde panel kitli.Fakat burdan erişilebiliyo galiba.
    http://192.168.100.1/_aslvl.asp
    user: admin
    password: W2402
    Daha sonra AccessLevel 3 ü seçip şifreyi W2402 olarak girip kullanıcı adını boş bırakman gerekiyo, galiba uydunet cihazın firmwaresini değiştirmiş.AccessLevel 3 seçeneği yok.
    Bunlarda diğer komutlar
    http://192.168.100.1/_
    http://192.168.100.1/gscan.asp
    Çözebilen varsa panele girmeyi yardımını bekliyoruz.

@krm-iks, @MaedHrOS benim sinyalede bi bakabilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vesgatex -- 15 Ocak 2009; 17:28:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vesgatex

Uydunetin verdiği Webstar Epc2203 modemde panel kitli.Fakat burdan erişilebiliyo galiba.
    http://192.168.100.1/_aslvl.asp
    user: admin
    password: W2402
    Daha sonra AccessLevel 3 ü seçip şifreyi W2402 olarak girip kullanıcı adını boş bırakman gerekiyo, galiba uydunet cihazın firmwaresini değiştirmiş.AccessLevel 3 seçeneği yok.
    Bunlarda diğer komutlar
    http://192.168.100.1/_
    http://192.168.100.1/gscan.asp
    Çözebilen varsa panele girmeyi yardımını bekliyoruz.

@krm-iks, @MaedHrOS benim sinyalede bi bakabilirmisin

süper sinyal değerleri..

• arkadaşlar Ankara/etlik te oturuyorum. bağlantı hızı, kesilme problemi yok ama ping değerlerim çok yüksek. online oyun haram oldu. istanbula 100-150 ping alıyor bu saatlerde. anca gece 12-1 de falan normale dönüyor. kaç kere mail attım, düzelttik bi kontrol edin diyolar ama yine aynı durum. var mı benzer bi problem yaşayan. özellikle bu civarda
  • Öğleden beri modem ip almıyor... 4440126 yı aradım bütün değerleriniz normal diyorlar. Ne iş anlamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SysEdit

Öğleden beri modem ip almıyor... 4440126 yı aradım bütün değerleriniz normal diyorlar. Ne iş anlamadım...

ethernetin mac id sini dğeiştirmeyi deneyin.
  • Geçen hafta eski kablo modemimi yeni kablosuz bir kablo modemle değiştirmek için hepsiburadadan Netmaster CBW-700V aldım. Gelen modem yeni görünüyordu, jelatinleri daha açılmamıştı ancak Türksat'ı aradığımda modemin başkasının üzerine kayıtlı göründüğünü söylediler, yani bu modemi kullanamazmışız. Büyük ihtimal iade modem olabilir dediler. Böyle bir şey nasıl olabilir? Sıfır modem alıyorsun başkasının üzerine kayıtlı çıkıyor. Üstelik tam 1 hafta bu modemin kargoya verilmesini beklemiştim.

Başına benzer bir durum gelen var mı? Daha önce hızlıal'dan aldığım Airties modem arızalı çıkmıştı, Airties'ı aradığımda çok yardımcı olmuşlardı ama Teknotel ile bir tecrübem hiç olmadı. Hepsiburada'ya gönderirsem 1 ay modemin gelmeyeceğine eminim. İnceleniyor diye oyalayacaklar. Ne yapmamı önerirsiniz?
  • Arkadaşlar;
    Kablo modemimi wireless yapmak için LINKSYS WRT54GCv3 aldım.Eternet ile bağlı olarak hem masaüstü bilgisayarımı hemde laptop (o da eternet kablo ile bağlı) kullanıyorum ama laptopumu wireless olarak kullanmaya kalktığımda IP alamıyor?
    Çözüm için yardımlarınızı bekliyorum.
    Selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

Öğleden beri modem ip almıyor... 4440126 yı aradım bütün değerleriniz normal diyorlar. Ne iş anlamadım...

Sonunda hallettim. DHCP otomatiğe ayarlı idi bende sorun yoktu ama nedense bugün başladı sorun...Modem den sabit ip kısmına girdim...

Login Type: Static IP
    Internet IP Address : 195.174.241.246
    Subnet Mask ........ : 255.255.254.0
    Default Gateway ... : 195.174.240.1
    DNS 1: 62.248.102.190
    DNS 2: 195.175.39.39
    DNS 3: 195.175.39.40

manuel olarak kaydettim. Veee internet açıldı... 4440126' daki bayan ise beyefendi ethernet kablonuzda sorun vardır diyodu...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

Sonunda hallettim. DHCP otomatiğe ayarlı idi bende sorun yoktu ama nedense bugün başladı sorun...Modem den sabit ip kısmına girdim...

Login Type: Static IP
    Internet IP Address : 195.174.241.246
    Subnet Mask ........ : 255.255.254.0
    Default Gateway ... : 195.174.240.1
    DNS 1: 62.248.102.190
    DNS 2: 195.175.39.39
    DNS 3: 195.175.39.40

manuel olarak kaydettim. Veee internet açıldı... 4440126' daki bayan ise beyefendi ethernet kablonuzda sorun vardır diyodu...

neresi burası ya?
    Yani nerde yaşıyorsunuz izmirde tam olarak?

• Hocam izmir değil Tekirdağ...
  • öncelikle herkese iyi günler

elimdekiler :

Scientific Atlanta EPC2203 modem ( kablo modem hediyeleri ) usb yok tek ethernet portu war

linksys WRT54GC Kablosuz Router 4 portlu ve wirelesshttp://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1046&uid=100854

bnm masaüstüm war arkadaşın dizüstü war.. eve arada başka dizüstüler de girebilir ama öncelikli olan bu ikisinin girmesi..

modemden gelen etherneti linksys'e bağladım ordan da masaüstüne.. laptopa da wireless düşünüyoruz..

masaüstünde hiç bir sorun yok.. dizüstü ise nete girebiliyor masaüstüyle aynı anda ama arada sertfika alamadı diyip kopup geri bağlanıyor.. sorun nerde acaba, ne denemeliyiz.. şimdiden ilgilenen herkese tşkkrler

• Dün gece Klavyeyi parçalıyordum. 10 sn bir gitti gitti geldi deli edecek beni bu kablo net.. Belkim hani olurya bilgisayarda bir vüris neyin musallat olmuştur diye bilgisayarı bile formatladım,, hızda gayet güzel ama ah şu kopmalar olmasa ahhh Müşteri hizmetleride zıvanadan çıkardı beni sinyal değerlerinzi gayet güzel ee güzel bende biliyorum niye kopuyor onu çöz kardeşim diyoruz ekipler yarın 12 kadar gelip inceliyecekler beyfendi cevabı geliyor ben işdeyken ekip gelin dışardan bir takım bişiler yapıp gidiyor akşam iş çıkışı geliyorum eve gene aynı gene aynı.. Adsl ve ev telefonunu iptal ettirmiştim ben bu kablo net geçtim diye ah şimdiki aklım olaydı ah

• Ben de ankaradayım 2 senedir kullanıyorum kabloneti. Son 1 aydır bağlanamama problemleri yaşamaya başladım, ilk önceleri modemin turksat sitesindeki değerlerinde bozulmalar başladı sinyal seviyeleri olması gereken aralıkta çıkmıyordu. 2 günde bir arayıp arıza kaydı veriyordum, yarın gelip bakacaklar cevabı alıyordum hep, ama kimse gelmiyordu. Son 2,5 haftadır sinyal seviyeleri doğru olduğu halde modem fişe takınca hemen online olamamaya başladı 3 bazen 4 kez fişi takıp çekince online hale gelmeye başladı. Dün bir ara hiç bağlanamadığım vakit yine aradım; efendim son zamanlar çok sık aramışsınız, yerel teknik servis numarasını verelim dediler. Orayı da aradım görevli sizin modem bozuk 2 ip alıyor bizi suçlamayın lütfen dedi yeni modem alın düzelir dedi. Modemim sb3100. Şimdi yine bağlanma problemi yaşıyorum modem online oluyor 45 dk-1saat iyi gidiyor sonra kopuyor, fişi tak sök yapıyorum düzeliyor. Ne yapsam bilmiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Death Time

arkadaşlar Ankara/etlik te oturuyorum. bağlantı hızı, kesilme problemi yok ama ping değerlerim çok yüksek. online oyun haram oldu. istanbula 100-150 ping alıyor bu saatlerde. anca gece 12-1 de falan normale dönüyor. kaç kere mail attım, düzelttik bi kontrol edin diyolar ama yine aynı durum. var mı benzer bi problem yaşayan. özellikle bu civarda

Etlik mercimek deyim inanlmaz kötü gerek baglanti olsun gerek pingler olsun saat 7 - 2 arasi felaket derecede berbat bu kadar olur yani bende bildirdim sorunu bakıcaz dediler ama 1 ay oldu nerdeyse hala aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUVARİ22

Ben de ankaradayım 2 senedir kullanıyorum kabloneti. Son 1 aydır bağlanamama problemleri yaşamaya başladım, ilk önceleri modemin turksat sitesindeki değerlerinde bozulmalar başladı sinyal seviyeleri olması gereken aralıkta çıkmıyordu. 2 günde bir arayıp arıza kaydı veriyordum, yarın gelip bakacaklar cevabı alıyordum hep, ama kimse gelmiyordu. Son 2,5 haftadır sinyal seviyeleri doğru olduğu halde modem fişe takınca hemen online olamamaya başladı 3 bazen 4 kez fişi takıp çekince online hale gelmeye başladı. Dün bir ara hiç bağlanamadığım vakit yine aradım; efendim son zamanlar çok sık aramışsınız, yerel teknik servis numarasını verelim dediler. Orayı da aradım görevli sizin modem bozuk 2 ip alıyor bizi suçlamayın lütfen dedi yeni modem alın düzelir dedi. Modemim sb3100. Şimdi yine bağlanma problemi yaşıyorum modem online oluyor 45 dk-1saat iyi gidiyor sonra kopuyor, fişi tak sök yapıyorum düzeliyor. Ne yapsam bilmiyorum

aynı sorun bendede var baglanmıyor motorola sb 3100 kullanıyorum sabahları cok iyi ancak aksam 7 gece 2 arasi ölüm ne modemi reset atiyorum 10 dk da online oluyor sanmıyorum modemle alakalı bi durum olsun bozuk olsa hiç bağlanmaz

Uydunet uydunet herkes doluştu ve BigBang havuz doldu taştı o kadar yani altyapıyı kuvvetlendirmeden bu kadar üye alırsan eski üyelerinde içine edersin yeni üyelik alanlarında internet zevkinin içine edersin bunun lamı cimi yok acaba soruyorum aktifkablo dan bu sistem e el koyduklarından bu yana ne gibi bir geliştirme veya iyileştirme yapmışlar yazık bizede yahu hemde ayip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realturk -- 17 Ocak 2009; 0:29:59 >

• uydunet temiz internet şeklinde bir kampanya başlatmışlar galiba,exe dosyası indiremiyorum,nasıl iş anlamadım,aynı dertten muzdarip olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcaner -- 17 Ocak 2009; 3:11:21 >

• Arkadaşlar benim pozitek kablo modemim + airties ap 300 access pointim var.Masa üstü bilgisayarıma ethernet bağlantısı yaptığımda internete çıkabiliyorum. Masa üstü bilgisayar direk bağlantığı yaptığım zaman aldığım değerler.
    Ip:195.174.149.248
    subnet:255.255.192.0
    default gateway:195.174.128.1.

Access pointi modeme bağladğım zaman laptopdan nete çıkamıyorum. Access point'e verdiğim değerler
    ip:195.174.128.2
    dhcp özelliğini açıyorum.
    195.174.128.10
    195.174.128.50 arası ip dağıt
    ve default gateway:195.174.128.1 olarak ayarlıyorum. Ama laptopdan internete çıkamıyorum.

Laptop bağlandı gözüküyo:
    Ip:195.174.128.35
    default gateway:195.174.128.1.

Sizce problemim nedir? Bu arada masa üstü bilgisayar nasıl 195.174.149.248 şeklinde bi ip alıyo. Çözüm bilen bi arkadaş açıklama yaparsa çok sevinirm.

• 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.